Tisdag 31 mars Kommer ha träningsvärk imon, !! :(

Hej, :) Idag har varit en ganska aktiv dag haha. Först skolan, vilket blev en lååång föreläsning om stress hantering,. Sen lämna in Id arbetet, sen engelska, ! Sen efter de blev det stan med Caroline lite snabbt, sen cykla hem, Efter de så hämtade jag Linus, hann va hemma en halvtimme! Så jag packade ner badkläder till han och mig, och gick fort till fritis och hämtade han, sen blev det simhallen, dit kom också, Ellen, Linda och Erik. Sen efter 45 min motions sim, så blev det att åka hem, äta sen fotboll, Men jag att och mös med Casper hela träningen. Sen gick jag hem därifrån medans mamma och Linus åkte, jag gick med Casper i vagnen, och Emil och Linus cyklade sen gick Ida med. Så mysigt att gå med barnvagn! Vi gick från kaptensvägen och hem, jag gick först bort till Ida för att lämna av alla, sen hem, När jag kom hem så blev det att äta igen, sen nu sitter jag här ! japp, det har varit min dag!

Kommer ha sån träningsvärk imon, :(

Imon är det ääntligen sista dagen innan lovet! Häääärliigt!!!! :D

Ha det bra allihopa!

Onsdag 31 mars. är i skolan!

hej alla ! NU sitter jag här vid datorn med Ellen, :) vi ska snart på föreläsning, och lära oss lite om stresshantering. Det kan va bra tycker jag, jag menar stressad är man ju nästan hela tiden. Imorse så va det faktiskt ganska lätt att gå upp, men drygt att alla fortfaranade va hemma haha, ! man bli så stressad av att alla andra stressar ,. Men de blev ingen Mtv för mig, Linus kollade på Svampbob :( Det är samma avsnitt varje morgon, vi kan snart det utantill,. det är däremot illa! I helgen så ska jag kolla efter en ny mobil, är så trött på den jag har nu så det är äckligt,. Men ne vet ni vad! jag är glad idag! Stan idag ! med lite folk, olika faktiskt, ska med johanna först, sen träffa caroline och Stina, sen simhallen med Ellen :) Fullt upp hela dagen ! Härligt!

Idag när man väl ville ha mjukisbyxor på sig i skolan så får man inte :S ! måste klä sig presentabelt haha, vilket ord !! Men ska byta om direkt när jag kommer hem haha, :)

men ha en bra dag allihopa !

Måndag 29 mars!

Hej, :) Har gjort Idrott läxan nu, ! det måste va det drygaste jag gjort på länge! Men nu är det klart! Ska no kanske gå ut och springa ikväll, om jag orkar, Vi får se, har ju faktiskt redan cyklat en mil ;)
Men ne nu ska jag väl göra något annat än att sitta vid datorn!, :) Känns lite nördigt haha.



Är så godis sugen haha ! sjukt, men jag ska inte äta sånt nu, får se hur länge man kan hålla de :o
Hade velat va så duktig som Caroline !

Ha det bra !

Tisdag, 23 mars läxaa!

Jaahapp, då sitter man här med läxan,. har bar Idrott läxan kvar men ändå, jobbigt ändå.
Väntar på att mamma ska hjälpa mig haha för hon kan redan allt sånt shit, jag kan bara de första två frågorna,.

Nu läddar datorn som bara den, har suttitoch kollat igenom lite bilder, vänt dom och tagit bort en massa och så, Men har fortfarande sjukt mycket bilder,. Och allt är sorterat i mappar iofs men jobbigt,. haha vad negativ jag låter,
Jo juste jag ringde Lk och ska dit imon, :)

Yesyes, men ska börja skriva nu, Id saken menar jag nu då, :)

Ha det bra!!

Måndag 29 mars nu har vi varit och ätit !

Jaha då satt man i en till datasal, låter som om att jag gör de hela tiden haha, :) Vi har precis haft matte, ska snart ha naturkunskap! KUUL dag va, äh jag gnäller inte, ganska kul. Ja va och sa hej till åttorna, dom ser så snälla ut men bara för att de är nytt tror jag, de är säkert jätte kaxiga igentligen, . Men tänk sen! när de börjar här ! usch haha. Men ne nu ska jag snart ta och gå och ringa med johanna, :)

Ha det bra !

Tisdag 30 mars! Skoolan!

Hejsaan! Är i skolan och det är de små åttorna med ! :) jääkla derry och fluff som tog dom ifrån oss ettor !!!
Ne men imorse vad det jätte jobbigt att gå upp men jag klarade det!! Gick upp vid sju, soovmorgon ju! :D Men kom tidigare för att lille Ida kommer idag! Hämtade med sathina så nu är hon här bredvid mig i datasalen! Va hemma själv hela morgonen, så det blev Mtv massa sjungande!, Hoppas ingen tittade in genom fönstret, vi har ett gigantiskt fönster ,. haha, vad löjlig jag känner mig nu, men ne nu ska jag ta och va lite social så ha det bra !

Måndag 29 mars, ska nog ta och gå och lägga mig nu.

hej, :) Nu så håller jag på att städa lite,. Men är så sjukt trött ! Tog en städ paus och la mig i sängen,. Så nu ligger jag i sängen med datorn i famnen och den bränner sönder mina ben !! Ska snart ta och sova, men tänkte ta och lösa kläd gåtan för imon, idag redan,. så kanske jag kan sova lite längre imon,. Kommer jag ändå inte göra :/ Men hade varit kul att ha lite koll på vilka kläder jag har uppe, så jag slipper springa ner imon. (Till gamla rummet) Ja juste har de gamla rummet med, för jag har en massa kläder som ska göras om, och dockan är där med, vad heter dom dockorna igentligen? såna man använder som mall typ när man syr? haha :) har skrivbordet,symaskinen och alla nålar,sytrådar och knappar.. ja allt där nu, :) blir ju snart favorit rummet ju. Hittade de fotona vi tog jag och Linus när vi va ute innan regnet, ska se om jag kan lägga upp några.

haha !!

Okej mobba mig inte nu, för bilderna , dom är faktiskt tagna med en digital kamera så dom får va halv kassa!
Men det jag tycker om med bilderna är !!! INGEN SNÖÖ inte någonstans!!, :D
Bil bilden har min bror tagit, :D


nu ska jag ta och vika lite kläder, sen sova så godnatt!!, :)

Måndag 29 mars! Trött som bara den,.

Kameraaaaahh !!! :D

Linus halvsov på sofffan så det blev inget så jag ska in i duschen om ungefär fem min, :)
Bilden !! är på min kompis kamera haha, jag hade så gärna velat ha kameran nu, är på foto humör,.

Imon kommer åttorna till skolan ! Gissa va jag ska göra ! Mobba !! haha ne men bara lilla Ida som ska va med esteterna, och äta med oss stora barn haha, :)

Grattis i förskott till pontus som fyller år imon, ! :D jag va den första som sa grattis !! skickligt!!,

ne men nu blir det duschen för mig, kraaaam på er alla !!

Måndag 29 mars Glaaaaad!! :D

Är glad idag, fråga mig inte varför jag är bara glad!, :) I skolan idag så gick matten vääldigt bra ! är riktigt nöjd, jag klarade ekvationerna !!! :D
Ne men ska nog ta me linus ut och spela lite, :) vad, får vi väl vänta och se haha, måste fråga han med om hur det går me tjejen, guuud va gulliga som är, Jobbigt att ha en sån söt bror,. alla tjejer är på honom,
(snackar om Linus nu om ni inte hänger med haha, ) Tänk sen när han blir äldre! ojoj nene nu ska vi inte tänka så, han kommer säkert att träffa såna äckliga fjortisar, men kanske inte han är nog faktiskt smartare än så, Ja det är han ! ska se om jag har några bilder att lägga ut,

jag på bild,. Tittta vad rött mitt hår har blivit! :/
Mästerfotografen Linus igen som fotat ! hittade en massa bilder han tagit när vi var ute i förrgår,.
På himmlen,gräste :s mig, och Alf haha, ! :) han kommer bli en bra kulturpilot !, :D

Ha det bra !

Måndag 29 mars!

hej, :) Nu kom jag precis hem, va och hämtade lite grejer, har varit i skolan med, men de va ett tag sen nu haha, kom hem ganska tidigt, sen träning direkt efter de ! hade bara två lektioner, likadant imon, ! :) Svenskan blev inställd. Naaajs!!

Satt och gjorde lite onödiga bilder på Ps efter jag hade tränat, ska visa , :)



kollage !!! haha, kul att göra men rörigt att kolla på, :)

tatueringen är med, cykeln, mina skor (de fulaste men ändå,.) min garderon! mina älsklingskläder, Fotboll!!
Kameran!! :D rosetten med, så söt haha, :)
sen de olika texterna med såklart!, :) OJ glömde en JÄTTE viktig grej! Kaffe!!, det finns med.

Ha det bra !

Måndag 29 mars

hej alla nu sitter ja i studiehallen konstigt va haha, :) vaarje morgon ! samma sak,. Ska snart ha pilottid! :) De kommer nog va lite sura på mig idag för jag glömde inga tbx till lk, :o men ääh sånt löser sig. Har min nya tröja idag! najs! jag gick upp vid halv sex som vanligt idag, men va redan klar halv sju! det brukar jag aldrig vara, cyklade till Sathina på mindre än en kvart! Tror ingen är så förvånad som jag över de. . Jag har min extra matte lektion idag! kulkuul, ska väl bara fortsätta räkna.

Sen när jag kommer hem så blir det att springa lite, om det inte regnar såklart! Mn ser fram emot onsdag! Ska ju testa vatten spinning, Sen ska jag väl simma med Linus med på torsdag ist, så han inte missar sin sim dag haha, Men då blir det bara lek, inget simmande iofs :)

Ne men ha det bra allihopa !

Söndag 28 mars Du och Jag !!!

Det är du och jag mot alla elakingar ;) haha Johanna du har verkligen hjälpt mig idag! :D Tackar för allt, :)
Visste att du skulle ställa upp för mig, ! jag behövde verkligen de.

Nu blir det sängen så Godnattt allihopa !! :D

Ha en bra natt, !

Söndag 28 mars ont i maaageeen !!!

hej, ! jag tror inte ni fattar hur ont de gör haha, och jag vet inte varför heller de är de som är de värsta, men har precis ätit så det gick över lite då,. Jag åt en halv pizza!! :s, det blev pizza ändå, men de fattade nästan alla tror ja, men nu är jag så äckligt mätt !! usch,. Snart blir det duschen ! :D

Ha det bra !

Söndag 28 mars det blev hockey iallafall, !

Hej,!
Har precis kommit hem har varit och kollat på hockey, och lite av fotbollen, :)
Det va kul, men jääkla vilket liv de va på hockeyn, jag tycker mer om fotboll asså, haha :D
Men hann kolla på lite av båda så jag är nöjd, åkte dit med Staffan och Linus träffade på Ida och Matilda där så kollade med dom. Ne jag har jäättte ont magen, jag vet inte varför,. jobbigt !! de andra ska äta pizza nu men jag vill inte de, är inte sugen på pizza,. får väl se om jag orkar göra mat eller helt enkelt skit i de ! får se hur det blir, :)

Ne men ska väl ta och slänga mig i sängen nu , är jätte trött !!
ååååh va det luktar pizza i hela huset, ska stänga dörren .. ;)

Ha det bra !

Söndag 28 mars fotbollen har slutat !

Hej, nu va det sista fotbollsträningen inomhus, :)
Nu så sitter jag på golvet me datorn på sängen haha, ska snart klä påmig för jag ska träffa Sathina en stund, vi ska bara gå en ruda och snacka lite. Helt tomt i kallinge nu när de är hockey!, :/ Men orkar man kolla? nee hehe.
Men åååh vad trött jag är,. jag fattar inte varför, har sovit lääänge men är ändå sjukt trött..


JIPPPIIII för bilder som dessa !!
Linus tog den när vi va ute i regnet haha !!


Ha det bra !

Söndag 28 mars

Hej alla, nu har jag varit ute och spelat lite fotboll med min bror Linus,
Han vann för jag fuskade ... haha, men kan man inte vinna får man fuska, eller ?! haha, :)
Ne men imon är det skola, Måndagar är ganska ku nu när vi har matten där, låter ganska pluggis men jag tycker de är kul haha, den lektionen ger mig hopp igen, !!, ;) Jag kanske kommer klara matte B ! De hade arit så sjukt skönt! Haha ! jag på bild, utan att ha gjort mig iordning, ! coolt att ha en sån bild ist ! Utan att ha plattat håret eller fixat sminket eller något,. :)

Jaha den här dagen har varit lite udda faktiskt!,. Men aja dagen är inte slut ännu!


Jaha då fick man veta att man har ett litet uppdrag då ja haha, :) men vet du vad Dannie lilla ! din ide och då får du genomföra de, :D haha, inte mer än rättvist! säg till sen när du är klar!

Kraaam till Johanna, för att du orkar med mitt gnäll haha, tack gumman<3

Ha det bra !

Söndag 28 mars

Hej,

Vet ni vad ? jag har tänkt på en sak, att alla tjejer som har "bra" självförtroende blir kallade för bitchar? jag menar bara för att man inte går runt och säger att man hatar sig själv och tycker att man är ful och så, så behöver de inte betyda att man är en bitch?! eller.. Om en tjej säger; Åh vad snygg jag är idag! så får hon en massa blickar! Men om hon hade sagt; Ne fan va ful jag är! Då hade de andra sagt; nee du är så snygg BlaBlaBla! Har ni aldrig tänkt på det? Jag testade detta i skolan med mina tjejer!, Det började med att en började gnälla om sin näsa haha, så hakade alla på och så mitt i allt sa jag; Jag är nöjd med min, ! Då blir det helt knäpp tyst! För OJ någon sa något positivt om sig själv ! illa,. Men jag tycker de är jobbigt när mina vänner gnäller för dom är verkligen jätte fina , ! Dom har inget att gnälla om, nu säger jag inte att jag inte gnäller men aah,..
Aja men nu så ska jag ta och klä på mig, men ha en bra söndag!!,

Söndag 28 mars

Hej ja ändrade om lite på bloggen igår, som ni kanske sett, nu är den inte rosa länre utan silver/grå typ, inte så skarp färg vilket jag tycker är bra. Det va inte de lättaste att fixa om alla koder och sånt och de tog ett tag.. Men nu är det snart klart!, behöver Stinas hjälp att sätta dit bilder med bara, Jag kunde inte bestämma mig riktigt hur jag vile ha de så de va lika bra att börja med de lite själv, så nu har jag gjort allt jag kan haha.
Idag så blir det fotboll, !
Sen blir det väl att träna lite själv med, :)

Strängarna på gitarren har gått igen !! blir så trött,. Min fiina gitarr, !
Får ta och fixa nya snart,.

jag måste ta lite nya bilder, de va länge sen nu, ooh nu kom solen, så jag ska väl ut lite snart,
men ha det bra !


Lördag 27 mars

hej , :) Ikväll så har jag varit hemma med Linus, så först satt vi och kollade på star wars den tecknade ! så grymt tråkigt så jag satte han framför datorn på mitt rum och så satte jag mig och sydde en ny tröja, ! :) mycket bättre än att titta på star wars!, Men nu är båda föräldrarna hemma så nu är det lugn och ro haha, Imon är det söndag och då är det också fotboll,. Idag så tog jag en jätte fin bild på Linus men jag kan inte lägga ut den :( jag hittade en jäte fin mobil med, Lila va den ! men jag vet inte, . vi får se hur det blir. jag har vant mig vid Linus gamla, som jag har nu :s Den behöver jag bara ladda två gånger i veckan och den går att skriva med snabbt och skön att prata i,. men den är skit ful! jag va med Linus hos frisören idag med, han är jätte fin nu, :) han klippte sne lugg ! Min lille Linus !! Så idag hade han sin randiga rosa pike tröja, jätte snyggt! Man märker att han är en vahlberg nu, ;) Japp nu så skulle jag lätt kunna sova men känns lite tidigt,. men igår gick jag och la mig vid nio och gick upp nio! fatta hur länge jag har sovit! men ändå va jag döds trött idag,. :( Får hoppas på att man blir piggare till nästa vecka, sista skol veckan, ganska skönt! sen är det inte långt kvar till somarlovet!

Är inte leopard mönstrat snyggt!! haha jag sa till mig själv att när jag kommer börja använda de så är det ett tecken på att jag är gammal, . men aah jag tar tillbaks det ;)
Idag när vi va på stan så stog jag och Staffan med Linus fast Linus stog på en stor sten pelare typ, då sa en gubbe till oss ; åh nu blev du längre än mamma och pappa ! fatta vad elakt?! ser jag ut att ha en son på 10 år eller ???  är han helt blind? jag menar fick jag han när jag va sex år då? haha, mamma tyckte dock det va kul, !? inte bra.. men jaha jag får väl börja bete mig lite mer "ungt" då,. eller nee skoja bara det är inte värt de,.

ne men nu ska jag ut och göra familjen sällskap!

ha det bra !

Lördag 27 mars

hej , :) Då va det lördag! jag va i karlshamn idag. fast bara en timme, men hann köpa den här fina tröjan!


Måste köpa en ny parfym med, undra om jag ska ha samma igen eller byta,.
Nu har jag Naomi Campbells Seductive Elixir, :)

Ne men skriver sen nu ska jag äta !,

ha det bra !

fredag 26 mars

Hej. då va det  fredag, !!! najs, det blir mys med tjejerna ikväll. Men innan dess så måste jag va här i  skolan,. Vi har matte nu på morgonen sen har vi foto, hoppas vi inte får läxa i foto nu,. Jag ska på sån vatten spinning på onsdag!, det kommer att bli kul, Nu börjar det komma folk med, skönt eller aah lite iaf, jag tog fel dator så nu måste jag stå upp för jag hatar de äcklig stolarna ! men snart kommer väl Carlone och Stina så jag har sällskap :) Jag tycket att torsdagen gick väldigt snabbt, och jag tycket  den va kul, ganska illa haha. Den ända riktiga pluggis dagen, som jag alltid hatat!,

Nu känns det som om att våren är här, fy vad skönt det är och cykla, ! Tänk sen när sommaren kommer, det är väl bara 11 veckor eller ngt kvar till sommarlovet! sjukt,. Men en vecka till påsklovet börjar!

Tänk sen när vi kommer tillbaka från sommarlovet då är treorna borta!,. Inte bra, jag tycker de är synd ! Vem ska vi små ettor nu mobba så?? tvåorna ? ne jag känner inte dom,. Men får väl ta och mobba ettorna lite sen då, Es10 det låter så fult, man ska hå Es09 ! Men iaf, nu ska jag kolla facebook med.

Ha En Bra Fedag !

Torsdag 25 mars.

hej, :) nu sitter vi i datasalen och skriver, men jag skriver här för jag gjorde min läxa igår :D!!!! Pluggis varning! men snart så slutar vi äntligen och då ska jag cykla hem med Stian och caroline, äntligen får man sällskap! :)

haha ni skulle hört carolines kommentar innan ! jag och stina gnäller ganska mycket om vikt och sånt tjejigt skit haha, så sa caroline jag är mest trött på dig och dig så pekade hon på mig och Stina sen så sa hon ; för ni är inte smala någonstans, ! ni skulle vart med ! tystnaden blev stor, sen började alla gap skratta! När hon märkte vad hon sa, hon skulle säga tvärtom, (sa hon iaf ;) )

Ne men nu ska jag ta och skriva min engelska uppgifr på datorn men ha det bra !

Torsdag 25 mars

Hej !

Nu sitter jag i studiehallen med Sathina, :) var och simmade med caroline och stina igår, ja linus med såklart!, :)har sån Träääningsvärk idag! det är helt sjukt,. Kunde inte ens ta på mig mina jeans så det blev taights haha, ganska illa. Idag så ska jag  ta och va lite pluggis i skolan, måste bli klar med NK arbetet,. Gjorde klar svenska redovisningen igår, och engelska saken, Musical memory. men har idott och NK kvar,. Men det ska jag allt klara, jag menar jag har  nästan en hel vecka på mig, och så mkt är det ju inte,.
 jag behöver kaffe nu känner jag! :) Men så blir det inte... 

Ha det bra!

Tisdag, 23 mars

Jahap då va man hemma, :) jag har precis ätit, efter att ha varit ute och sprungit en runda, skönt! Imon så blir det skola men de blir ingen sovmorgon för mig, :/ jag ska upp och se ett program, ;) sen sova igen haha! ganska illa faktiskt,. men de är de värt! kommer ju ändå inte kunna sovaändå så varför inte,. Nu så ska jag sätta mig och skriva svenskan tror jag, för jag gjorde ju inte det på lektionen, inte bra, men kom långt på NK saken iaf, ska va klar nästa vecka!! Men fick tillbaka min uppsats idag, VG på den ja, sen ett prov vi gjorde nu för ett tag sen, VG på de me, är man pluggis eller, ;) Men om man jämför med mina betyg från högstadiet så haha! usch för den tiden!

jag och min bror !
Här är vi, Tim heter min bror btw, :) Men nu när han flyttade så ser man inte han så ofta och han och jag snackar typ aldrig i skolan, menmen han och jag snackade om nästan allt innan, känns lite som att man ar tappat det nu det tycker jag är riktigt tråkigt,. Sen har jag ingen att kolla på fotboll med längre, ;)
Men iaf, jag har tre bröder faktiskt, Kenny är den äldsta hyper brodern och Tim är den lugna osmarta, ;) sen har vi Linus, min lillebror som är helt underbar!, :) fast de är väl alla mina bröder,. haha! :)
Men nu ska jag plugga lite , ha en fortsatt bra tisdagskväll :)


Tisdag, 23 mars

 Precis fikat med Johanna och Sathina, :)
Nu har vi svenska, och jag ska skriva om fotboll såklart!
Det har inte hänt så mycket sen senaste inlägget faktiskt. ´Vi har bara varit och sjungt lite, Hakuuna matataa och sen har vi varit och lekt i ett klassrum, aah det har inte hänt så mycket mer. :) Men nu längtar jag tills vi slutar för jag har ont i huvet,. det är inte bra, men kommer nog gå över sen när jag cyklar! Om jag inte ska simma idag så blir det en runda i skogen, måste göra något iaf!, :) Emn nu ska jag väl börja skriva på svenskan,. Men orkar nog inte, vi har ju precis haft NK och då gjorde jag klart en hel uppgift, vilket är ganska mycket för man ska skriva mycket haha, :) Men japp skriver nog igen sen när jag kommer hem eller något. :)

ha det bra :)

Back in school!!

jaha då va man åter igen i skolan, !
det va några som gnällde på min stavning igår, ! så ska försöka bättra mig, ;) Idag så hade vi sovmorgon men va på ungdomsmottagningen vid halv elva, sen träffade jag sathina vid apoteket, sen blev det skolan och träffa Johanna, :) haha, nu på morgonen såp tittade jag på Mtv , då kom låten Fallen leaves med Billy Talent, ! har inte hört den sen sjuan / åttan xD sån stress musik man lyssnade på då igentligen!
men nu så har vi håltimme, och ska snart ha NK sen Svenska. Matten va inställd idag,. Men hade ändå inte kunnat gå så det va väl lika bra, :) Idag så ska jag hem direkt efter skolan och så ska Linus och jag va hemma, det kommer bli kul, ska se vad vi kan hitta på, kanske bada eller ngt. :D

     haha en bild tagen när jag precis skulle sticka, usch ja, men fy vad trött jag är idag, ska ta och dricka kaffe eller något så jag piggnar till! :)

ha det bra !

Snart matte dåja, :)

Nu har jag äntligen rint till LK,. men ska ringa tbx imon.
Snatr har jag extra matte, :P det är faktiskt ganska kul, man lär sig mycket mer på dom lektionerna när man är på vanliga så, :) japp men idag så slutar jag vid ett, sen blir det hem, har ingen aning om vad jag ska göra då,. är ju helt ensam hemma, så jääkla drygt! Men stannar här med BD eleverna en stund då, :)
Emn det har inte hänt så mycket mer, så jag vett inte vad jag ska skriva. haha men  ska kolla Fb och bdb nu med så ha det bra allihopa !!


Pilottid, :)

Nu ska jag snart ringa, !! haha har ingen aning om vad jag ska säga !
det kommer bli hej det är eeeeh johanna eehhh!! haha tabbe,..
Men ne nu ska jag fortsätta jobba,
ha det bra!

Usch för måndagar!

jaha då va man i skolan igen,. ska snart ha pilottid :(!!!!!!
Sen blir det matte, iaf för mig. :) har valt till det själv så. ganska kul faktiskt, mkt bättre än de vanliga matte lektionerna. det var sjukt jobbigt att gå upp imorse,. Måste börja gå och lägga mig tidigare!!
Men imon ska vi ha sovmorgon, men den blir inte så lång för mig, :(
Nu ska jag väl kolla facebook med,. haha händer aldrig något där ändå, ! Vad tomt det är på skolan, Vi är tre stycken i hela studiehallen, okej nu kom en till vi är fyra ! jag känner bara 25 procent av alla här nu ;)
Matte geniet här ja!!, ne nu har jag inget mer att skriva :) skriver väl sen ikv, när det hänt något haha,
ha en bra dag!

Nu är söndagen snart slut, :/

Knappen jag fick av Stina, det syns inte så bra men den är jätte fin haha, :) Den ska jag ha på mig imon, ! Nu så har jag precis duschat, så skönt at ha det gjort för idag, för jag är så grymt trött,. men när jag duschade så åt dom andra och jag vill inte äta själv,. haha så snälla dom är mot mig,. Ne men vet ni vad ? jag har kommit på varför jag ä så trött, och jag har bestämt mig för at göra något åt det med! Men kanske inte idag, men under nästa evcka iaf!

Ne men nu ska jag väl göra familjen sällskap framför tv;en stället för framför datorn på rummet haha, :) Så osocialt., men ska ju ändå snart sova så då är man ju här igen, men har bestämt mig för att inte sitta vid datorn mer idag för det blir mkt sånt imon tror jag, eller så skulle vi börja ringa företag,. juste.. Det blir jag som får ringa för alla andra är så fega! Men ne nu ska jag gå så ha det bra ,

Får väl säga godnatt nu istället, vi får se om jag lägger in mer idag, :)

Söndag kväll, :)

Jahapp då har man varit och fotat fotbollslaget, :)
Sen blev de att fota alla själva med, väldigt fina bilder.
Får dock inte lägga ut dom. Men det är ju ganska självklart! :)
Träningen gick väl bra men va inte alls vaken haha,
Har suttit lite framför Ps ska visa lite av de jag jobbat med,

en av bilderna, :)
japp, men nu ska jag snart gå och duscha, sen blir det att sova!
Imon blir det skola,. det har jag skrivit på varje inlägg idag haha!
förstår ni nu hur mkt jag hatar skolan just nu ? haha hata är väl att ta i men ändå,.

Ne nu får jag ta och fixa allt som ska fixas innan jag ska sova, :)

Ha en bra kväll allihopa, :)

Trååk Söndag!,

Det blev att spela lite innebandy med lillebor Linus, man förlorade ju såklart, :(
han är ju jätte duktig,. Men vi körde två matcher första kallade vi test match och den vann jag sen vann han
den "viktiga" matchen. jag funderar på att ta med han och bada idag igen, men tror det kommer va lite
för mycket folk där borta sen,. så vi kanskse väntar till Onsdag och då hämger väl de andra också med. För förra gången blev det bara Linus och jag helt själva i hela simhallen, visst va det bra men lite smått tråkigt. Roligare om det är fler där, om man känner dom såklart! , :)
Snart så kommer nog mamma och staffan hem rån gymmet så vi kan äta, fast är inte så hungrig, :S Konstigt,.
Jahapp, då ska man väl snart ta och byta om,.



Ser inte detta äckligt gott ut ??, :) tycker om bilden, :)

på tal om Godis, :) jag måste träna ikv, haha, :)

ha en fortsatt bra Söndag !,




Söndag, :)



Photoshop igår när jag kom hem, blev så tyst så jag satte mig vid datorn, la dit initialerna och bladen sen
de lila bara, gick väldigt snabbt, börjar bli bättre nu, :)
Och självklart skulle det stå vahlberg.blogg.se !,

Läste precis Carolins blogg, ! http://caroliiinis.blogg.se/ hon hade skrivit ut en jätte fint inlägg,
Mina underbara vänner heter den, :) du är bara för söt Caroline, <3

Japp, idag så blir de mjukisbyxor och knut! Yeaaaah!, det är så det ska va, men imon är man tbx till
jeans,. usch haha, ;) men innan va jag den som tycket skolan va kul men det har ändrats jätte mycket
nu, jag är hellre hemma, då slipper man allt tjaffs och tjat!, ni skulle bara sett vilket ryck en lärare fick
i fredags ! Det va länge sen jag va så arg!, Usch tycker inte om sånt,.

Japp, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu innan fotbollen, kanske skriva lite på engelska saken,
Musical memory, eller kanske gå ut och spela me Linus,. eller varför inte bara sitta framför datorn haha,
nee men ska nog ut me Linus och spela fotboll eller något,. :)

ha det bra!,

En kväll med Stina och Caroline, :)


Stina och caroline söta som alltid,

Jag och stina, !!                                    kameran, !

yesyes, orkar inte ladda upp fler det tar sån tid haha, :) kameran är med för vi satt me dom
ofta, det va en väldigt kul kväll, vi tittade på familjen Addams, det va ju hur länge sen som hellst
man såg den filmen, ! haha den va faktiskt bättre nu för den va inte lika läskig, ;)
Igår så snackadee vi en massa med, och åååt en massa! sen blev de en massa bilder,
men inga normala utan alla gjorde fula miner hela tiden, haha ganska kul att sitta och titta igenom dom,!
Men jag lovade att inte lägga ut några elaka bilder, så de har jag inte gjort!
Jag fick en knapp med, ! the bullshitters knappen, !! Skiit snygg tack !, :D
Stina hade gjort hur många som hellst, min fvorit va blommorna, den va jätte fin, :)
Imon så är det skola igen,. ! :( vill inte dit, vi har bara pilottid! så tråkigt,.
Men jag stannar kvar ch äter med Caroline och Stina, :) Ja ellen har väl kommit tbx så med,
från London. ja juste Caroline om du läser detta! glöm inte ID pappret, jag skulle behöva de, jag vet
inteart mitt är, ! tack!!, :D

Yes men idag blir det fotboll och fotograferingen, ! Hoppas ungarna kan stå stilla,! :)
Jag slipper vara med ! för jag står bakom kameran!!, :D

Men ha det bra nu allihopa, ! :D

Lördag !!!!!!



Japp jag sa ju de, jag skulle inte ja jeans på mig, och de blev taights, !! med en
klänning eller de är ju ingen klänning direkt men aah ni fattar, ;)
lockigt hår, för jag orkar inte platta de så jag satt och flätade imorse,
Sen plattade jag flätorna lite sen blev de då, :) gick väldigt snabbt,
Rekomenderar de verkligen, men gör lsa flätor, jag gjorde misstaget att jag gjorde stenhårda
flätor,. men jag har nu lärt mig att inte göra de ;)

japp nu ska man ju snart börja gå, :)
de ser ut att vara svin kallt ute, men det ska väl gå,.
Jag ska ta med mig systemkameran <3
D60, blev de ! den är tömd och laddad haha,
Yesyes, ha en bra lördagskväll nu allihopa, !, :D

Caroline på bild, :)

Ska hem till denna snyggingen idag, :)
Caroline, :) http://caroliiinis.blogg.se/ heter hennes blogg,
Bilden är så söt, ses ikväll !!, :D

haha hittad bilden på likecool.se



japp hade inte det varit kul att ha en sån säng eller? :)
Mat är ju faktiskt nästan de bästa som finns,.


Lördagen börjar lugnt

haha så här ser man ut just nu,. hemskt! men behöver inte börja göra mig iordning än.
Ska inte träffa Stina och Caroline förens vid fem. :) tjejkväll, mysigt :)
Har ingen aning om vad ja ska ha på mig men inte jeans iaf!!,
Men japp igår så blev de bara ett inlägg, för jag va med min familj hela kvällen igår.
Vi kollade på saw 6:an ! den va bra men lätt den sämsta utav alla dom filmerna. Sen kollade vi på
Percy Jackson men jag somnade efter halva,. Vet inte varför jag var så trött igår,
Men är piggare idag, :) Så nu väntar jag på mat ! fastän de börjar me maten nu så kommer
det ta typ två timmar innan den är klar! men de är väl värt väntan sen hoppas jag!
Ska äta hamburgare idag :D Fast vi hemma gör dom från grunden, annars går det ju inte att äta,.
Igår blev det tacos! yes, vad tjock man känner sig haha !
japp jag har laddat kameran med, brabra!,
yesyes, har inget mer att skriva just nu men ha det bra!

Äntligen fredag!

Jaha då va man i skolan igen då, men idag så orkarde jag inte göra mig iordning,.
har mjukisbyxor och håret i en knut! :)
Idag så har jag bara matte och mentorstid,.. Onödigt,.
Usch jag mår inte alls bra  idag,. vet inte va det är med mig. :(
Jag sticker nog hem direkt när mentorstiden är slut, jag jag kommer ändå inte kunna äta här,.
Kasst!!! jag vill bli frisk!
Från och med nu så får jag simma, (tänkte på tatueringen) det  ska ju gå två veckor efter! drygt,.
Men jag orkade inte vänta, jag va ju i simhallen i  onsdags, Inte bra,.
Men nu sitter jag  vi skolans dator, så jag vet inte om jag  har några bilder.
ska kolla det nu, :)
 Japp jag hade bild på Alf,! så sööt, :)
Yes men nu ska jag börja skriva min svenska redovisning (a).
Så hade det bra!


Nu blir det att sova, godnatt! :)



Lite bilder jag tagit bara,.




Hemma igen, ! :)

Idag så har jag varit i skolan såklart! och jag gjorde matte provet men det gick inte alls bra :(
Sen har jag gått igenom svenska läxan i huvudet hela dagen, redovisningen kommer bli super bra!
Jag kom nyss hem från Rby, va på kulturcentrum och kollade när Stina spelade fiol, det va jätte fint.
Hon var riktigt duktig, Hon va så söt när hon stog där framme med sitt fina lockiga hår ;)
De va fler som spelade och sjöng, en som sjöng opera, jag tycket hon va jätte duktig!
Så va det en grupp som spelade med, en grupp med massa yngre barn, dom va nästan bäst! ja efter
Stina såklart ! Deras musik va så glad, :D
Jag borde gå och äta men ja orkar inte,. då måste jag gå upp från sängen, och det orkar jag inte
så det får vänta tills imon.
usch jag tror jag håller på att bli sjuk, :( jag måsr jätte dåligt och är sjukt trött hela tiden med..
Japp jag skulle lätt kunna somna nu! men har lite att fixa innan dess,.
Imon har jag en lektion och mentorstid,. mening!!! men jag vill ha kameran så jag får väl
sticka dit ändå,. annars hade jag lätt stannat hemma!

Jo jag va jätte pigg i skolan idag förresten!, vi dansade och va jätte fjolliga idag,
Behövde verkligen de, men det är de som är så skönt när man är med Caroline och Stina
man kan verkligen bara slappna av och va sig själv, vilket är väldigt glad och ganska galen haha !!
Tycker om er jätte mycket!


japp men nu ska jag nog gå ner till mina bebisar! (katterna)
Vilmer och Alf, ! sen blir det att sova, men ha det bra!

Godnatt, ;)

Då va man i skolan igen,

jaha då sitter man i studiehallen..
Vi ska ha matteprov idag och jag kommer klara de , jag känner de på mig, :D
Nu på morgonen har  vi estetisk verksamhet vilket är ganska kul, speciellt de kollaget jag håller på med.
Japp, cyklade imorse som vanligt, men idag va det väldigt skönt, det är ett bra  sätt att vakna till på.
För annars hade jag varit helt död.
jag var uppe tre min efter klockan ringde idag! det är skickligt,!
Kollade på stripsearch som vanligt, men de va sista idag,. så tråkigt, vad ska man nu kolla på,.
Just nu vill jag bara hem och slänga mig i sängen lägga datorn i famnen och ha kaffe i handen!!
Rimmade lite ju, ;) men har livit bra på de sen caroline och jag skrev våran rapp sång, ;)
haha, ska hitta texten till den, tror jag har  den i skåpet så ska jag skriva ut den här !
Japp men nu ska jag plugga lite smått, skriver sen igen när jag kommer hem.
Så jäkla skönt att ha internet på min egna dator nu, :D
Juste!! jag måste bara berätta en sak! jag ska få fota mitt gamla fotbollslag som jag har tränat nu i två år!
Det kommer bli kul, :D
Ha det bra!

Min Lediga Dag.

Jaha då har man ätit igen dåja..

jaha då a det tredje gången jag skriver just detta inlägget för datorn laggar,.
Men idag har det varit en lugn dag, datorn hela förmiddagen och sen stan med Sathina.
När jag kom hem så blev det Wok! Så mitt under i maten så sa Linus; Nu har simhallen varit öppen i en timme.. Jag svarde ; jaha vill du dit ? vi kan åka om en kvart jag ska bara packa,.
Så jaa, det är så det ska va, ! Så vi ska simma igen på Söndag efter fotbollsträningen.
Jag tycker jag har varit duktig idag, jag har cyklat ca 6 kilometer, och simmat en timme :)
Imon så blir det att springa! härligt, :) Sen cyklingen med ja, en mil för att jag måste ju till skolanoch hem. Fy vad trött jag är nu, skulle lätt kunna sova.
Skola imon med ja,. så tråkigt, vill bara va hemma men hur kul är det att sitta här helt själv haha.
Så det blir skola imon,.. Har matte prov och förhör på engelskan, hoppas det blir muntligt annars är jag körd...
Måste ta tag i skolan igen, har tappat de lite,. tur att de inte syns på betygen!
Ne men nu blir det nog inget mer skrivande för idag, för snart ska jag sova, :)
Ha det bra!

Simmat lite med Linus,


Precis varit och simmat med min bror.

Det va riktigt skönt, jag började med de tråkiga motions simmet men sen lekte vi bara.
Det va kul att simma faktiskt, ska nog börja göra det en eller två ggr i veckan.
Jag ska dit med Linus igen på Söndag efter fotbollsträningen.
Haha bilden ja haha, jo alla andra bilder ska jag nog inte lägga ut, såna fjoll bilder bara.
Efter vi hade simmat så tittade vi på innebandy, för vi väntade på att bli hämtade.
Men nu så blir det att äta igen. är döööö hungrig!
Så idag har jag cyklat ca 6 kilometer och simmat en timme. Det är jag nöjd med.
Imon blir det att springa, häärligt ! ja och cykla en mil eftersom jag ska till skolan och hem,
Men hoppas ni andra har haft en lika bra studiedag som jag, :)

Har tråååkiigt just nu...

Jag har världens fulaste byxor på mig idag,.
Usch ja men ska ädndå inte göra något speciellt, och jag är redan trött så att gå runt i mjukis byxor kommer
göra mig ännu tröttare. . Såg ni matchen igår? Inter-chelsea? inte bra,.. Chelsea förlorade,. piss med!!
Ne nu känner jag att jag borde göra ngt vettigt men jag orkar inte..
Det blir ingen simning idag förresten.
Ne nu måste jag äta ..
Sen ska jag väl se vad jag hittar på, :)

Lediga idag!

Btw har bestämt mig att skriva om fotboll sen på svenskan,
vi ska skriva om något Intressant, så det blir väl bra, :D



Kaf
fe är en sak man inte skulle kunna vara utan.  
Så sjukt gott, men man ska ha massa mjölk i och inget socker.
Yesyes, idag händer nog inte så mycket
Vi skulle ut till Johanna men late Sathina va för trött, så nu blir det bra fotboll ikväll istället.
Skulle börja sy idag men är inte alls på humör, är sjukt trött men jag vet inte varför..
Har ju matte prov imon med, så satt och pluggade på det igår, så nu fattar jag lite mer, men inte tillräckligt..
Ska inte göra hela provet utan bara de tre sista uppgifterna så det kommer nog gå bra.
Undra om vi skulle simma ikväll,. Får ringa Caroline och kolla, för isåfall missar jag ju fotbollen..
Ne nu ska jag väl gå och äta, om jag orkar gå upp från sängen,.
hejsvejs allihopa,


Sitter vid datorn igen..

Så nu sitter man framför datorn igen, faktiskt samma som imorse,. intressant jag vet!
Vi har precis haft naturkunskap, det va faktiskt en ganska intressant lektion.
Sen smet vi in i rummet dom har på NV och kollade på djuren, i glasburkarna.. låter inte så kul men det va de.
Vi kollade på ett foster me, så litet och man såg hjärtat me,!
Ajaa men nu ska vi snart ha svenska sen ska jag hem, äntligen hem!
Så skönt att vi är lediga imon med! Jag känner det att jag verkligen behöver det nu.
Direkt när jag kommer hem så ska jag ta på mig mjukis byxor och bara slänga mig i sängen !!!
Sen blir det att ta fram matte boken, men det säger jag varje dag,.
Imon när jag är ledig så blir det att börja sy.
Tänk att det snart är somarlov ! Jag slutar snart ettan,. Det tråkiga är att treorna försvinner.
Men ne nu ska jag väl gå till lektionen,...

usch vilken morgon.

 Vaknade idag och såg ut som, jag vet inte vad,.
Men efter jag hade fixat håret och fixat sminket så fick jag tillbaka hoppet haha.
Kollade på stripsearch och drack kaffe, det blev morgonens höjdpunkt haha.
Orkade inte klä på mig jeans idag, fastän jag hade bestämt mig för det igår.
Men tights blev det, och en längre tröja, och mitt otroligt snygga halsband.;)
Snart börjar matten, så får väl gå och hämta böckerna snart, ååååhh vad jag inte vill ha matte just nu,
Sen naturkunskap, ! och dagen slutar med en svenska lektion, ! bra tisdag......
Men ska va lite mer positiv nu, haha ska försöka iaf.
Måste bara skriva att Stina är sjukt fin i håret idag, :)

Tisdag igen dåja, !!!

 MONGOOOOO!!!           Min fläta lite fail bild...

Hej jag kom till skolan tidigare idag,. för jag lunde ändå inte sova, så irriterande!
Ni sitter jag i datasalen i skolan med sathina, caroline och Stina.
Jag ska sluta skriva utropstecken nu, eller iaf inte sån många, ;)
Japp men idag blir det en lång dag i skolans en ska jag hem och va med Linus.
Idag så fick min kära mamma fixa min fläta som jag har i håret, så idag ser vi precis likadana ut,
haha. Jag har inga normala bilder,. inte bra men det är inget man orkar ha..

Man blir kallad fjortis om man tar bilder me kameran i spegeln,
Men jag tcker de är kul så inget jag kommer sluta med, ;)

jag har lite små tråkigt nu ...

 Min bebis Alf, :) Lika jobbig som söt.
Jag skrev ju att jag skulle ut men de va ingen mening de började ju att snöa..
Så vi gick in och spelade uno och sjöng som två galningar, typiskt oss,..
Nu sitter vi och kollar på tecknat, inte lika kul.
Jag borde ta fram matte boken men jag orkar verkligen inte, !! så jag skiter i de!
Längtar tills sommaren, !! för då slipper man skolan och så är det varmt, man kan bada,sola och göra
nästan precis vad man vill haha.
Men jag tror inte jag är ensam om att längta tills sommaren.
Ne nu ska jag va lite social, men ha det bra!!
sovmorgon imon btw, !


Hejsan igen,

hej, nu så har jag precis ätit, GOTT!! ska snart ut och spela bandy med min lillebror
Linus, sötaste pöjken i världen;)
Idag så stannade jag kvar i skolan en ganska lång stund men det va kul, haha Stina va så söt idag men sin lille toffs, tycker hon ska ha det oftare, :)
Nu innan jag går ut så ska jag lägga in lite låtar på mobilen,
bland annat Salem Al Fakirs låt,
Keep om walking,en riktigt bra låt, !
Linus och jag på bild, ! Älskar dig Linus


Har tagit bort alla gamla kläder nu, och fyllt hela garderoben med helt nya kläder!
Så skönt, det är sånt man behöver göra ibland, kläder får en att må bra, (oftast)
Jag hade jeans på mig idag, första gången på hur länge som hellst,.
Nu har man ju vants sig vid att ha leggings och jeans tights, :)

Längtar till helgen, är så trött på skolan just nu.. Det kommer bli en sån tjockishelg ;)                    
                    Saknar Kameran !!!!!!!!           


Måndag igen !

hej allihopa, :)

Har inte skrivit något på hela helgen men nu är man tillbaka framför datorn.
Jag har precis haft matte,. sån extra matte lektion för oss tröga haha.
Så nu blir jag kvar i skolan en stund till med Caroline och Stina, :)
Ikväll så blir det att plugga lite och träna,
Jag tycker det va synd att inte min blogg hade blivit klar tills idag,
fluff får ta och skärpa sig nu, ;)

Fotboll i söndags, :) det blev att träna de nya laget, 
                              saknar det gamla men det kommer bli kul med ett nytt lag,
                                                                                                                         


                   Jag måste börja sy igen, det är riktigt kul men jag har inte haft tid eller ork att göra det, Men ska ta tag i det nu i veckan, ser verkligen fram emot de, Här ett ett linne jag gjorde när jag började sy, kommer lägga ut de nya kläderna med. Tycker Caroline och Stina ska börja sy med mig, !!, :D                                                   

Skola idag,

ett träd jag hittade, ganska udda haha, :)
 Är redan i skolan, ska fixa fotona till redovisningen som jag ska ha idag.
Är inte riktigt klar än, men de här träden kommer i allafall att få va med.

Igår så blev det  ingen träning för mig utan det blev bara att skriva engelska uppgiften.
A musical memory.
Jag skrev på en låttext med, ganska kul faktiskt.

Är väldigt trött idag men, det kommer gå över sen när Ellen kommer till skolan och håller mig sällskap.
Idag så blir det att träffa lilla Ida, :)

Hej på er :)

Hej,
Nu har jag bestämt mig för att starta min blogg, :)
Ska bara lära mig hur allt funkar nu, men det ska nog gå bra,
Vi ska snart ha estetisk verksamhet så jag hinner inte skriva så mycket,
Det är en sån lång dag idag, . massa lektioner massa stress,.
Men ikväll så blir de träning och sånt kul, ser fram emot de,
Yes men ha det bra, !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0