Lördag, 18 December-

hejhej!
Sitter vid datorn och drygar, jag väntar på att philip ska vakna men det lär inte hända på ett tag! Vi såg bröderna karlsson igår, den va inte så bra som jag trodde den skulle vara. Idag vet jag inte vad vi ska göra faktiskt. Men imon ska jag hem ganska tidigt för att se att jag verkligen har med mig allt och så för sen på Måndag så åker ju jag, Det kommer nog bli jätte bra, men kommer sakna Philip. Men kommer tillbaka till nyår för att vara med min älskling så! och då kommer jag va brun och så, Härligt!
.
Ett stort usch och fy och blääää åt snön!
.
Igår så gav jag Philip hans julklapp! han fick ett fotoalbum med bilder från alla månader vi varit tillsammans. Och jag fick en locktång, !! blev jätte glad, :) och en morgonrock typ i siden, jätte mysig va den!
.
Ne ska slänga mig i sängen nu och se om jag får upp latisen!
ha det bra!

Onsdag, 15 December- hemma idag med!

hejhej!

Har packat klart nu! Och tänkte göra livet lite lite enklare för alla andra så har städat en massa! Så blir det inte så mycket att städa och å innan vi åker, för jag är ju inte hemma i helgen så jag kan ju inte hjälpa till allt för mycket, så nu är det klart! har verkligen städat ordentligt, så stolt, men nu verkar min ipren sluta verka så jag ska väl gå och lägga mig, :( Har fotfarande feber, men måste till skolan imon, :( så får hoppas att jag inte somnar i skolan..

Har bara engelskan kvar nu sen är allt klart!

Hemtentan- klar!
Naturkunskapen- klar!
Historia provet- kan jag!
Engelskan- ska jag gör imon!
packat- klart!

har hunnit med mycket jag hade på "min göra" lista !

Ne men te och lägga mig i soffan nu, stänga av musiken, !

ha det bra!

Tisdag, 14 december-

hejej!

Är sjuk, :( Har suttit och pluggat hela morgonen och hela dagen igår, men nu är hemtentan klar och naturkuskapen, sen börjar jag bli ganska säker på Historian. Nu har jag bara engelskan kvar och sen har jag gjort allt. Det är ganska skickligt gjort när man är sjuk med haha. Jag tog en paus igår från pluggandet och lärde mig två låtar på gitarren, det gick skit bra, svårt men kul va det!

Nu så sitter och och dricker te, har precis lagt undan alla papper om genetiken, det gick bättre än väntat! Den uppgiften om livet var mycket svårare. i helgen så ska jag fira julmed älskling, ! och vår månads dag som vi har idag, ! 5 månader. Vi får ta det då för jag är sjuk ju...

Jag vill ju trääna men får inte.. det är jobbigare än man tror ..

men ska gå och lägga mig en stund ha det bra!

Fredag, 10 december-

hejhej!

Ska bara berätta en sak..

Vi kan inte behålla min kiise.. :( Så är det någon som kan ge han en massa kärlek så är han här för att hämtas. Han är lite över ett år, liten kiise då ja. Jätte kelig och den mysigaste kisen som finns. Väldigt social, ! 


Här har ni en bild på honom! Lille Alfie



Han älskar att bli fotad haha, det syns ganska tydligt!

Men är ni intresserade så skriv gärna ett mail eller en kommentar, eller på Fb så hör jag av mig sen, !

Ha det bra!

Onsdag, 9 December- skolan,.

hejhej!

Sitter i mac rummet och klipper lite men är så trött på det nu så tar en paus och skriver lite. ! Igår så åkte jag hem efter pilot, och så tränade jag, på gymmet.. det va ett tag sen jag va där och tränade :) Sån träningsvärk idag :( men jaja.! Igårså blev jag klar med Philips julklapp. ! Han ska få den nästa helg, då ska vi fira jul tillsammans. ! Ska bli kul och se om han tycker om den, jag hade nog kunnat skriva va det va här för han läser inte min blogg, men vågar inte för han kaaaanske läser haha.

bilder, från kvällsfotningen,  och min baguette för att jag är hungrig... :(









Ne men idag så ska jag plugga och städa,. Kuuuul!

Men ha det bra!

Onsdag, 8 december-

hejhej!

igår så var jag på ett spa, det va jätte mysigt, men innan dess så va vi med på vatten gympan, och så :) Jag trodde inte vi skulle träna på kvällen så jag tränade ju hela morgonen, (två timmmar) heela morgonen haha! Men nu idag så har jag sån träningsvärk, men det är så sköönt! Nu så ska jag börja träna ordentligt har jag bestämt!

men ska börja jobba nu, sitter med premiere uppe nu, !

Ha det bra!

Lördag, 4 december-

hejhej!
Är hemma hos philip, sitter själv på rummet och skriver, socialt.. Vi har precis ätit frukost och ska bara ta det lugnt idag, ut lite med vilma sen baka lite osv, :) Jag vaknade ganska tidigt idag men somnade om, och det är ju omöjligt att gå upp efter det.. Men upp kom jag efter ett tag haha.
igår så fick vi reda på att alla i klassen ska till kuratorn, Löjligt... Annars gick dagen bra, men jobbigt att  veta att jag har engelska prov nu på måndag,, och inlämning på Nk...
Ne nu så ska jag väl klä på mig lite, men ha det bra!

Torsdag, 2 december-

hejhej!

Nu sitter jag i sängen och skriver lite, har precis tränat/duschat/lagat mat och ätit ! Har hunnit med lite sen jag kom hem från skolan tycker jag. Nu så ska jag igentligen plugga på engelskan men jag orkar inte.. Får börja med det snart, har ju provet imon så ganska snart haha. Ska packa lite med för jag ska till älskling i helgen, vi ska till kyrkan och kolla på när dennis sjunger haha, fast på teckenspråk, :) Men det är på söndag,, så vi får se vad somm händer på fredag och lördag, !

Snart är det äntligen jullov, har verkligen längtat! Och jag ser verkligen fram emot nyår, :)

Har funderat mycket på framtiden, ganska intressant för det är just framtiden som skrämmer mig mest just nu,. För man har ju igentligen ingen aning om vad som kommer hända, det sperlar ingen roll hur mycket man planerar. Och jag tycker om är allt är planerat och så,. Det är inte så konstigt att man är livrädd för vad som kommer hända.. Jag menar man vill ju Lyckas!



"Life is a Tragedy filled with love and joy"

Avslutar inlägget med en finfin bild och ett sant citat!

Ha det bra!

Torsdag, 2 December- Snöööööööööö!

hejhej!

Skit väder!! Men nu den här pilottiden har jag suttit och jobbat med älskling julklapp, :) nu så har jag börjat klippa lite igen, men det har börjat bli så jäkla drygt.. Bussen kom fösent imorse förresten man frös ju som jag vet inte vad..

Facebook nörd..



När jag kommer hem så ska jag nog träna lite oså, ! och aah plugga på engelskan, jag har ju prov imon..

men ska börja jobba igen, ha det bra!

RSS 2.0