17 Januari-

hejhej!

Måste börja skriva lite mer men jag har inte så mycket att skriva om, jag är i skolan hela tiden och så.. Här händer inget kul,. Idag på Idrotten skulle vi gå till put inn så Linus körde dit oss och tillbaka oss, så vi behövde inte gå så mycket, det va skönt! Men va livrädd, han körde som jag vet inte vad haha.

Nu i helgen så fattar jag inte hur Philip orkade med mig haha, har varit så sur på allt och alla, illa men aja sånt händer tror jag väl..

Idag efter skolan så ska jag och Philip till körskolan och simon skulle tydligen med dit, :)

Nu så sitter vi och jobbar med Nk, jag är klar men jag väntar på Louise och Joel,! Vi ska redovisa och trangena djur men det blir nog nästa vecka och inte denna fredagen haha. !

har snart dans, :( usch för det... Vill inte vara med!

ha det bra!

11 Januari- hemma !

hej!

Sitter i sängen och lyssnar på musik, är ganska glad att jag orkade med att vika lite kläder så rummet ser ganska okej ut nu, ! med tanke på att jag varit så jäkla trött idag och inte alls mått bra,. Men imon så blir det skola, det är inte alls kul men det ska väl funka, jag menar jag gnällde ju in söndags men måndagen va en ganska bra dag så. haha vet ni vad som hände idag när jag skulle göra lunch? brandalarmet gick? jag visste inte ens vart den va, men hittade den till slut och nu har vi ingen ! lyckat, jag tog ner den och slängde ut batterierna, . visste inte hur jag skulle få den att sluta tjuta.. 

Usch måste sluta tänka på "framtiden" så mycket jag orkar inte! men tänk om allt bara går skit, jag är livrädd för det, det händer ju så grymt mycket, och så ska man göra en massa val, kan ingen annan göra det åt mig? snälla.. välj skola till mig, och juste, välj om jag ska fortsätta.. Och vilka kurser jag ska ta osv.. Blääääääää!!!

fattar inte varför jag är så trött och nere hela tiden, elr jo trött kanske.. För allt är ju bra igentligen? jag har börjat att träna nu lite smått det känns jätte bra, sen så är allt hemma med familjen jätte bra, Allt är bra mellan Philip och mig, så jag fattar inte riktigt, allt är ju bra.. Så vet inte varför man ska må dåligt, måste börja bli lite positiv! :)

Jo en sak till haha. Har hört en massa snack om det här med att vänner finns för alltid men kärlek kommer och går.  Vadå? vilket bullshit! om vi tittar tillbaka nu 6 månader, så ska vi se.. jag har haft min pojkvän alltså min kärlek hela den här tiden men har "vänner" som inte är kvar? är det då tvärtom för mig? äh jag vet inte, jag gnäller inte om det men tycker inte att det är rätt att säga så! Vänner är riktigt viktiga, det säger jag inte emot, men att de alltid finns kvar..? nee du.

haha ganska kul det här med hur mycket man har ändrats innan så hade jag ig i nästan alla ämnen nu ligger jag på vg i nästan alla ämnen, . haha läs på den här kommentaren jag fick!

Joel; vi ska jobba med genetiken nu stenhårt så vi kommer ifatt ska du med?
jag; aah visst?!
Joel; vart är du då?
jag; sista frågan.
Joel; äh fan man blir ju inte förvånad ..

ne ska kanske ta och läsa lite nu har historia prov på fredag!

ha det bra!


Söndag, 9 januari-

hejhej!
Har inte skrivit på ett tag nu men ska börja igen nu när skolan startar igen för det är då man tillbringar mest tid framför datorn. Just nu är jag hos älskling som är sjuk och jag känner mig inte heller så pigg men behöver nog bara sova så.. Philip har feber så han blir hemma imon :( åååh vad segt att skolan ska börja, jag tycker verkligen det!
.
Har tänkt på en sak, jag har ju alltid sen jag va liten sagt att jag vill bli lärare men nu så orkar jag inte gå i skolan mer så finns en chans att det inte blir så, jag är så äckligt trött på skolan, så vet inte om det blir att gå någon högskola efter detta..
.
ne men ha det bra allihopa!

RSS 2.0