onsdag, 30 Juni- GladGladGlad är jag!

hejsan!

Nu så skriver jag igen, är på lite bättre humör nu bara. Har dock ingenting att göra.. Men ganska skönt ändå att bara ta det lugnt ikväll, imon så ska jag träna lite på morgonen har jag bestämt. Sen hoppas jag på fint väder så jag kan sola lite med. Vi får se hur det blir imon. Redan torsdag imon ju! Veckan går ju ändå ganska snabbt, eller aah inte denna dagen men ändå. Snart fredag vilket betyder diggiloo, men vet inte ens om jag är så sugen på att gå om jag ska vara ärlig. Men kommer säkert att bli kul när man väl är där.

just de! idag så stack Ida och skulle hjälpa en annan tjej, så jag blev själv me rbk gänget, bara killar där, men iaf, så sa ingen ngt, så helt plötsligt säger en utav killarna; Oj va stora fötter du har! och alla vi börjar ju skratta som grisar så jäkla fult va de! hallå tajming, jag sa; eeh jaha okej jag har storlek 37?! och fortsatte skratta ! Då sa en annan ; vilken jäkla raggningsreplik har den någonsin funkat eller? .. Vilka killar igentligen haha. De blev så jäkla fel, men han sa sen att han tyckte jag hade så sjukt små fötter :/ så han va bara tvungen att lägga in en kommentar! Fyfan va taskigt, kan ni inte sluta mobba mig för att jag har små fötter eller hahahah! jag är nöjd iaf med strl 37! :D

Så underbart fin är denna text!

To the world you may be one person,
but to one person you may be the world.


- Bill Wilson -

Ha det bra!

Onsdag, 30 Juni- Vilken dag..,

Hej!

Jobbat idag har plockat fram över 3000 stolar till diggiloo, jag skämtar inte de va över 3000 st! Vill aldrig mer se en stol! jag åt vid sju, sen fick vi ingen mat förens två!! TVÅ! mat och mat jag åt två frallor, men ändå. Ida och jag jobbade tsm med att mäta avståndet mellan alla stolar sen efter vi hade ställt upp dom, och så kommer hon som skulle se till så at allt blev gjort och så och gnäller om att de går fö sakta jag menar JOBBA lite själv då! Hon gick och åt hela tiden medans vi inte fick ngt jag trodde jag skulle dö.. Fyfaan vilken dag! Ni skulle sett de andra från KSK de jobbade ingenting, de satt bara i tältet, så de va och klagade, de sa dock att de va två duktiga tjejer från ksk som jobbade på hårt, vilket självklart då va jag och ida :D

Nu så sitter jag i sängen och skriver är lite smått irriterad, jo juste mitt andra inlägg om att allt va bra, jo kul de har vänt tror ja.. tog inte så lång tid innan de börjar gå åt de negativa hållet.. Trött man blir.. Vill åka utomlands nu och inte om några veckor.. Bara komma bort från kallinge..

Ikväll så ska jag inte göra mycket, är ju så äckligt trött.. Blir duschen snart och sen soffan! Orkar och vill inget annat.

oj lite kinkig nu haha, inte bra! men hade ni me varit efter denna dagen jag lovar, .

Ha det bra!

Tisdag, 29 Juni- Snart blir det att sova!

Hejsan!

Vågen 24/9-23/10

Kärlek och familjeband är vad du vill satsa på. Du har inte obegränsat med tid och ork,och därför blir du irriterad när människor som inte betyder så mycket för dig stör och ber om hjälp med olika saker. Helst umgås du bara med dina närmaste och mest kära. Viss risk för dåligt samvete.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

 

Detta är alltså mitt horoskåp, man har ju vissa frågor,  5 är det högsta och det står en 4 på kärlek/sex, men bara en etta på kul/nöjen? hmm,. kan man ju börja undra hur de kan gå ihop. texten va lite udda med, just nu har jag ju nästan all tid i världen. Men aja dessa brukar ju kanske inte stämma,. Haha vad negativ jag känner mig nu ! :) Juste detta är taget från veckorevyn såklart, alltså horoskåpet :)

 

Ikväll,

Ne men nu har jag duschat och är klar för att sova, men klockan är ju snart bara nio.. Kan inte somna än, det är ju för ljust ute,. det är så jobbigt för det är ju typ aldrig mörkt, nu gnäller jag igen haha, ska komma på något positivt kanske..

Sitter just nu och lyssnar på musik, både nya låtar och riktigt gamla, ! Många minnen, både bra och dåliga, men ikväll så fokuserar jag nog på de bra. Nu blir det bara lugna låtar, sen imon vid sju då smäller de, Mtv på och börja vakna för åtta ska jag va i ronneby! Mtv måste va den bästa kanalen på morgonen,! och kvällen såklart, men eftermiddagen och så är de kasst.. Men det gör ju inget för då kollar man ju aldrig så det spelar inte så stor roll..

Ha det bra!

 

 


Tisdag, 29 Juni- Ganska glad idag faktiskt :)

hejhej!

Idag så va jag och sprang lite vid nio på morgonen, helt normalt jag vet.. Sen träffade jag på pontus, så det blev att gå en runda och snacka lite, sen skulle han iväg till Kna. Idag så har jag solat i tre timmar bara, sen blev det att hämta Linus. Vi gick hem och åt. Idag blir det att gå och lägga sig tidigt för klockan åtta imon så ska jag va och hjälpa till med allt som ska fixas till diggiloo,.. Lägga upp ljusen på scenen och plocka fram stolar osv.. Blir kvar till fyra för jag har halva mammas pass med, . för hon jobbar, annars hade jag inte behövt börja förens tio.. Men åtta ja, det ska man kanske inte gnälla om haha! Sen får vi ju va ute i solen hela dagen så jag är nöjd.

Hittade en bild på mig titta va deppig man ser ut då, gammal bild tror jag eller aah det stog att den va tagen i typ Januari så,.. Jag går igenom bilderna på datorn för jag har alldeles för mycket foton, så lägger ut lite bilder, ego som man är så blev det en på mig själv.. Den tröjan jag har där är helt svart, jag såg en annan tjej som hade en sån sen med håret uppsatt i en knut, de va så jääkla snyggt, så köpte en men tyckte inte om den så har aldrig använt den, jag klarar inte av att den är så långt upp vid halsen, man blir ju typ strypt.. Känns de som.. Kanske låter konstigt men de är inte bara jag som tycker så om dessa tröjor. :)





haha hittade denna från när vi va på brunnen, hallå misshalndel ! jag hade ju vunnit lätt om de hade varit på riktigt, ;) säger vi.. Det är Stina och jag på bild, jag på marken och stina som glatt slår!!! ååh saknar dom så mycket, Caroline och stina ! Men sista veckan de jobbar ju så, !

Ne ska ut nu och se va resten av familjen gör, kenny är här med nu så! sen blir det duschen, och sen äntligen sängen!!

Ha det bra!

Måndag, 28 Juni- hmm..

hejsan!

Har tänkt lite, jag menar tänk alla kommentarer man får ta hela tiden.. Tycker de har blivit lite mycket på senaste tiden jag menar tror alla att dom bara kan säga va de vill utan att jag ska ta åt mig? jag frågade en gång faktiskt, svaret va ju de värsta, amen vadå va inte så känslig. Jo men okej, kanske lite sant, efter just några kommentarer men när man får höra samma saker hela tiden så börjar man till slut ta åt sig. Det är ju inte allt för udda tycker inte jag iaf. Men de är rätt man ska inte ta åt sig, man vet ju att de inte är sant, men har man en dålig dag så... Jag försöker vända de oftast men de är inte alltid de lättaste. tror de är många som håller med mig om detta.. Eller kanske inte va vet jag. Jag tar mest åt mig av de dom i familjen säger eller mina vänner, men kanske de som är värst. Mina vänner lägger aldrig elaka kommentarer dock, inte de allra närmsta. Nu låter ju min familj elak, vilket dom äbsolut inte är men vi lägger ofta kommentarer allihopa, vissa värre än andra, man tänker sig oftast nog inte för..

Bilden, har fortfarande pyjams på mig där sorry haha. tagen, 08:00 på morgonen så fråga mig inte vrf  jag fotade så tidigt kul grej tror jag nog.. Men jag har en sjukt fin pyjamas haha, ska ta och lägga upp bild på den ngn gång! Inget smink heller vilken dunder bild asså, ! .....



Men sen de positiva, jag tänkte idag på hur lugnt de har varit på senaste tiden, allt bara rullar på om ni förstår vad jag menar. Det känns så grymt skönt. Inget bråk eller så. Det känns för bra för att vara sant, bara väntar på att något ska hända, nåot dåligt, jag menar så här lugnt brukar de inte vara. Men ska ta vara på det så länge det varar!

Yes nu till de här me kärlek, som är bland de svåraste som finns. Eller det är vad jag tycker. jag lyckas ju alltid träffa de bästa! ironin bara lyser fram i den meningen haha. Men nu så kanske, vi får se vad som händer. Är bara så rädd för att bli sårad än en gång, vilket kan göra att man backar lite. Inte bra att tänka så men de är nästan en självklarhet, alltså att jag gör. För de va inte lätt senaste gången, men då va då och nu är nu! Har ju kommit över de, de är ju inte de men man glömmer ju aldrig hur ont de gjorde just då. Men som sagt man lär sig av sina mistag. !

ojduu, vilket inlägg,.  jag sa ju att jag va lite emot persoliga inlägg och så, men här har ni haha, får se hur länge de ligger ute här bara. :)

Ha det bra!

Måndag, 28 Juni- Blev inte så mycket solande idag..

hejsan!

Idag så var jag på gymmet halv tio och körde sprang lite, de blev bara kondition idag. Efter de så blev det duchen och ner på stan. Hittade bara ett linne som jag kommer lägga upp bild på sen nagellack med, behövde ett nyss rosa haha va tjejigt då.. men de blev lite för rosa men äh funkar väl. Sen så blev de solen en timme bara för sen skulle jag hämta Linus, när vi kom hem så blev de bikini igen för då skulle vi bada, jag badade faktiskt !! Fastän de bara va 20 grader i poolen haha sviiin kallt nästan så man började gråta haha. Men efter de så blev det duschen igen och så pratade jag lite med min lillebror om lite grejer, mycket intressant. Han har djupa tankar den pojken. Tim var här igår ochhämtade lite grejer, han har fått en lägenhet nu. Han satte sig och snackade lite,. men de va mer att han berättade va han hade gjort den senaste tiden. Sen frågade han bara: Hur går det me killarna nu då? Jadu han tror man kommer säga ngt eller asså jag fattar inte.. Jag ryckte bara på axlarna och sa ääh. Sen sa han ngt och gick. Men aja..

Bilderna här, så tråkigt att va i rby och titta på kläder,. finns ju ingeting :(



Imon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, samtidigt som jag vill hitta på ngt så vill jag bara ligga i solen haha. solen gör mig ganska osocial känner jag nu,. Inte bra, :)

Ha det bra!

Söndag, 27 Juni- Jobbig dag haha.

hejsan!

Jag skrev ett inlägg igår men de försvann, så grymt irriterande,. Men iaf, idag så har jag inte alls varit pigg, inte konstugt igentligen, men nu mer de inget mer drickande på ett tag framöver. Inte om jag kan hålla vadet, Tim och jag slog i vad om vem som som kunde va utan alcohol längst. Vilket är jag för jag dricker inte så mycket. Snart är det ju tosia så det kommer bli jobbigt för han. Mig med kanske men aah vill inte tänka så. Idag så blev de gymmet på morgonen, sen solen. Sen fotboll med linus på jermvallen, efter de så blev d hem och duscha, han fick mig att stå i målet i över en timme, jag va helt död sen.. Men efter de så va det ju fotboll, tyskland vann mot england så härligt, tycker jag för england spelar ganska fult. De ligger ju bara i gräset!!! Jäkla piss. Rooney va riktigt dålig idag..

Bilder från plan idag, Var ju och spelade med Linus. Han vet att jag är ganska trött på fotboll men hinner inte va med han så mycket nästa vecka för han är ju på fritis och allt de hela dagarna.. så han fick välja och de blev fotboll såklart..







Yes, och nee jag hade inte dom skorna när jag spelade jag hade mina fotbollskor!! :)

japp, men de va min dag, !

Ha det bra!

Torsdag, 24 Juni- ojojoj va jag har bränt mig, :o

hejhej,

Ska snart sova nu, men vet inte hur me tanke på att jag har bränt mig lite.. Magen, ryggen och ansiktet haha. Inte så farligt men de känns kan jag säga ! Fick mitt straff nyss för att jag förlorade vadet Philip och jag hade om fotbollsadagens väder haha. Men men det gick bra, straffet va inte allt för elakt. Jo jag har läst lite bloggar, och shiiit va alla skriver personliga saker.. Jag menar vill man verkligen att alla ska veta allt om en,. jag menar inte för att alla läser ens blogg men läser en så kommer ju den personen berätta de vidare.. Men alla väljer ju själva va de lägger ut..

saaaknaaar !!


ha det bra!

Torsdag, 24 Juni- Häärlig dag de varit

Hejsan,

Idag så sov jag till halv nio, och va på gymmet tio. Körde bara kondition. Sen kom jag hem duschade och sen blev de bikini och uut i solen, så underbart! Efter några timmar i solen så blev de duschen igen haha och sen fick man ju börja klä på sig, för jag skulle träffa Caroline och Stina, vi har inte träffats sen skolavslutningen !!! Inte bra.. Men vi satt och pratade en massa bara, har ju hänt en del sen senast så. Yes, men nu är jag hemma, och är så sjukt trött. Skulle kunna sova nu redan, haha detta låter inte bra.

Imon så är det ju midsommar, jag tycker inte de är så viktigt iofs men vi får se vad som händer!

Ha det bra!

Onsdag, 23 Juni- Så trött nu haha men varit en ganska bra dag.

Hejsan!

Idag så blev det gymmet vid tio. Sen så solade jag heela dagen, så härligt. brände mig på magen.. Helt svart nu haha. Ser ganska kul ut. Men aja, sen va det fotboll på kvällen, avslutning med de sminsta barnen. Sen blev det fotboll i ronneby, mjällby spelade mot kalmar, Mjällby van 4-0 !!! :D Sen i halvlek så skulle barnen ut på planen, då skulle en ledare hänga med, gissa vem de blev i vårt lag, JAG!!!! haha, de va sjukt jobbit, men ääh kul va de iaf.



Imon blir det att sola om de är sol, ska försöka sticka till gymmet me och köra lite kondition. Sen så ska jag träffa Caroline och Stina första gången sen sommarlovet började! åååh har så mycket att berätta haha.

Ha det bra!

Tisdag, 22 Juni- jahapp vad har man gjort idag igentligen haha, :)

Hejsan,

Idag så har jag cyklat ganska mycket, men igentligen inte tillräckligt mkt, men imon blir det gymmet. Idag så har jag ätit så sjukt god mat, de va kött som va så äckligt gott, med potatis gratäng. Sen så blev det pannkakor! guuud va tjockt, men ääh! Imon så blir det massa fotboll med,. Vi ska ha avslutning, sen efter de ska vi i till brunnsvallen och se mjällby spela mot kalmar. Ska bli kul.

bildbrist, så de blev lite gamla bilder! haha såg så tomt ut utan bilder :)



Jag vet att jag inte skriver på mycket nu på lovet, men sitter inte vid dtorn lika mycket, jag menar i skolan så är man ju nästan vid en dator hela tiden.

Ha det bra!

Måndag, 21 Juni- jag har sån huvudvärk..

hejsan!

Idag så är jag så grymt trött, det va ganska mycket jag skulle göra men fick så ont i huvet.. Men klarade att gå bort till fotbollen iaf haha. De va sista träningen för P10 nu. Imon är sista för knattarna och på onsdag är sista för smålirna, på onsdag ska vi iväg med, med våra tioåringar, :) Har varit på gymmet med. Men de vid tio imorse..
Skulle berätta att jag fått en ny kompis ! haha lille philip, han verkar va snäll, haha, :) asså aah sammanfatta min dag blir ju inte så svårt, fotboll, ny kompis. aah men jag klagar inte haha. Imon så är det avslutning för knattarna.. Kul. Jo juste jag och Ida ska jobba på diggiloo med, va bara tvungen att berätta de haha, :)

Ville ut och fota idag, men de regnade ju!! :(



hmm... jag vill ha pannkakor, ska gå och tjata lite på mamma nu!

Ha det bra!

Söndag, 20 Juni- Vilken aktiv morgon/förmiddag.

Hejsan!

Idag så gick jag upp vid åtta redan!  Jobbigt, me jag va på gymmet vid tio typ, sen efter de va de hem och duscha sen kom Kenny en stund. Då bestämde jag mig för att cykla till skärsjön, och Linus ville ju självklart hänga med. Så vi cyklade dit och jag sa att jag visste bästa vägen att cykla dit, så vi hamnade mitt ute i skogen,. så vi fick cykla tillbaka och så visade Linus den riktiga vägen.. Ganska illa med tanke på att han är tio.


En av bilderna jag tog men fel inställning, tycker jag,. hatar att fota manuellt! Men snart kan jag de med, haha. Lite efter jag vet, men jag fattar inte vrfaör man ska göra de små svårt att fota genom att fota så. kan lika görna ha P men det får vi inte.. Så nu har jag gnällt klart!

Ha det bra!

Lördag, 19 Juni- Vad ska man göra ikv..

hejsan, !

Kort inlägg här nu då ja.! Idag så har jag städat, sen kom Lisa med en massa kläder til mig :D!! Ikväll så skulle vi gå på bio men Linus och dom kom till final i nopeln så dom blev kvar där, Henke frågade om jag skulle bort till han kv, han och hans kompisar skule grilla, kan bli kul. Vi får se hur det blir. Har inte skrivit så mycket här nu för jag har varit inne på fb och allt med min iphone, och kan inte va inne på bloggen med den, och det tarsån tid att sätta igång datorn om man jämför haha. Men aja vi får se vadsom änder ikv, om jag ska iväg kanske jag skulle börja ta ochgöra mig iordning.. :)

ha det bra!

Torsdad, 17 Juni- Trött...

Hej,

Ska nog snart gå och lägga mig, är sjukt trött. Men kan inte sova när det är så ljust ute. Men jag väntar en timme eller två. Sen imon så ska ja sova, och slippa gå upp och träffa 50 ungar klockan tio på morgonen! Eller aah de kom vid halv tio. Men då hade vi redan varit där en timme ju..

Tänkt en massa idag,:/



Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik, hey sou sister och travis mccoy blev det ikv, de har bra låtar båda två. Men på gymmet blev det Lady Gaga. Bra musik att träna till. Lyssnar på billionaire, den låten är så underbart bra. haha man blir så glad.

ne men nu blir det att se va alla gör här hemma,
ha det bra!

Torsdad, 17 Juni- Äntligen är fotbollskolan slut!

Hejsan!

Idag så hade vi avslutning på fotbollskolan! Det va helt okej, jag hade bestämt mig för att inte vara med på vattenkriget, och satt och snackade me de andra ledarna, men så började de snacka om hallarna så aah det lev vattenkrig för mig, just då tyckte jag de verkade roligare. jag menar hallarna.. visst de andra ledarna är ju lite yngre, men jag är inte äldst.. Men direkt när jag kom ut så blev jag bombad jag vatten, ! Marcus och Linus var värst! Jag hade ju ingen vattenflaska så jag kunde inte ge tbx! Orättvist! Men så är de.. Men iaf efter de så va det föräldrar match, vi vann tror ja. jag gick efter halva och hämtade mina kläder så har faktiskt inte aning. Men sen va det avslutning alla fick sina grejer vi fick våra pengar och så. Ganska skönt att allt är över nu, men känns ändå lite tomt, jag menar de har varit en massa som har hänt nu i fyra dagar och imon är ju alla borta, jag sa vara hemma själv till och med, Kul!! Marcus och fole har mobbat mig hela dagen idag, dom har kallat mig tjockis haha, så varje gång jag åt så började dom ! Jäkla barn, eller aah barn och barn, de va ju ledare.. ååh jag har bränt mig på halsen med, och har ett myggbett på foten, så jäkla irriterande !

Jag vill ha nya fotbollskor, på tal om fotboll nu då ja..



Men iaf, idag efter allt var slut så cyklade jag hem och lämnade Linus och stack ner till gymmet, mes tränade lite sen blev det hem och så kom Kenny. han lyfte upp mig och kastade mig upp i luften !!!! flera gånger, och jag hade mammas spikmatte tofflor, och så bara släppte han ner mig så jag lanadade på fötterna ! fatta va ont de gjorde haha! Bröder..

Ikväll blir det att sova, ! funderar på att ta och gå till gymmet tidigt imon så jag har de klart!,

ha det bra!

Tisdag, 15 Juni- Denna veckan går ju så sakta!

Hej, !

Sitter i sängen och skriver lite, fryser som en gris! har ändå raggsockar på ! Jag förstår inte varför jag fryser hela tiden, faktiskt ganska jobbigt. Men de går i släkten! haha, udda jag vet.
Jag vill ha sommar så slår till med en sommarbild!!



Idag på fotbollen så hade vi fotografering, den gick väl sådär ni skulle hört fotografen jag skulle dra et skämt vilket inte va så lyckat. Alla vi ledare satt på knä längst upp på läktarn så säger fotografen; oooh titta nu killar, tjejer på knän det är ju de bästa som finns. Jag menar de va ju barn där, ingen skrattade utan alla bara vände sig om och kollae på varandra, jag trode först att jag hörde fel, han va ju typ 50 år om inte äldre haha ! Men aja vi fick stå där ett tag, gjorde skit ont i knäna, men sen efter de så fick vi ta idol foton som de kallas. Juste, vi var med på fotbollsworkouten, de va så grymt tråkigt! Så ja stack bort och hjälpte till att träna 00 orna, vilket är de värsta laget på hela fotbollskolan. och min lillebror är med där,... Orkade inte va där allt för länge så jag stack bort till mitt lag och startade en match mot f 10, den vann vi. Men mitt i så började de att regna, så vi fick gå in i omklädningsrummet. Där en av våra ungar fick ett utbrott igen och slog sönder en dörr. Men de är väl de lugnast han har gjort. jag menar han har slagit två ungar, han sparkade mig i ryggen idag?! jäävla unge ! Han är typ en meter lång med, så man ser han inte, helt plötsligt så är han bara borta sen nästa sekund så står han och slår någon..  Japp men mer n så har det inte hänt på fotbollen tror jag.

Ikväll så blir det nog att vila/sova så jag orkar me ungarna imon, detta gör verkligen så att man aldrig vill skaffa barn jag lovar! vilket liv, fast inte så att man kanske ska ha ett helt fotbollslag, men ändå haha. Ungar är så äckligt jobbiga.

Imon blir det fotbollskolan, träning, sen ledarmöte! Ännu en heldag på jernvallen! yeeey.......
Vill bara att denna veckan ska ta slut! Undra om Stina och Caroline har de bättre än mig, de fick sommarjobb. Men inte jag för jag är för ung!!! typ två månader eller något,..

Ha det bra!

Måndag, 14 Juni- hela dagen har varit skit !

hejsan!

Idag så va jag uppe tidigt, och så fixade Linus och jag allt, sen gick vi till jernvallen vi va där halv nio. Sen så fick vi våra lag, och jag har aldrig träffat så respektlösa ungar i hela mitt liv! Va det värsta jag varit me om, och jag ska dit imon igen.. Vill verkligen inte de. Men som tur väl e så är det bara i fyra dagar. Jag har bränt mig med, är elt röd i hela ansiktet. Men ska inte gnälla mer nu, har en massa mer att gnälla om!



Men iaf, nu så ska jag bara ta det lugnt, har lust att hämta glass, men orkar inte träna så det blir inget me de. Vill ha godis !! Innan när vi åt så fick min lillebror äta pannkakor med grädde, och jag fick tonfisksallad, ! Fast de va sjukt gott, men de går ju inte ens att jämföra. Oj nu blev det gnäll igen..

Ikväll blir det att sova, ! jag orkar inte göra så mycket mer, men imon ska jag försöka gå till gymmet efter Fbskolan. Men man rör på sig redan så mycket där så jag vet inte. Jaja vi får se hur det blir.

Ha det bra!

Söndag, 13 Juni- Kebabdjuret!

hejsan, kort inlägg här, ni måste läsa om detta djur, !

http://wiki.dagisdata.se/Kebabdjur   kolla bilden på den med xD

Kebabdjuret, eller Kebabus Lochnessus som det heter på latin, är ett djur som hittades på den Australienska öknen någon gång under senare delar av 1600-talet. Djuret, som är ca 1 meter långt och 60cm i diameter, ses oftast ligga ner i sin naturliga miljö, men reses upp vid förädling. Kebabdjurets huvudföda är sand, som den får i sig genom sporer längs kroppen. Kebabdjuret rullar fram över öknen med hjälp av vinden, då den helt avsaknar muskulatur och inte kan ta sig fram av egen maskin.

Ett kebabdjur blir könsmoget vid fem års ålder. Hanen rullar över honan med hjälp av den tidigare nämna vinden, då hanen är betydligt lättare än honan. När hanen har kommit upp på honan utlöses ett sekret, liknande kebabsås, över honan. Efter ungefär sju månader värper honan ägg, det normala antalet är 4 till 128 varje gång. Dessa ägg kläcks sedan under den stekande hettan i öknen.

Under sina första levnadsår har kebabdjuret många naturliga fiender, t.ex. hesten och det bengaliska pungdjuret.

Kebabdjuret har försökts odlas även i andra öknar, bland annat i Sahara, men utan större framgång. Det tros bero på att sanden i Australien är av mycket mindre dimension, och den större varianten inte kan tränga in i kebabdjurets sporer och därmed dör kebabdjuret när den inte kan inta föda.

 

fyfaaaan va äckligt!

 

Men ha det bra !


Söndag, 18 Juni- Ingen mer fotboll för idag!

hejsan!

Var på jernvallen kvart i åtta idag med Ida! KVART I ÅTTA!! jag va helt död så smet hem tidigare. Sov, städade sen va det att cykla ner dit igen! Så fick vi våra kläder och fixade ungarnas, och sen skyltarna och bollarna, vattenflaskor osv.. Efter de blev det gymmet, vilken mes träning det blev idag haha. Efter de va det hem och då fick jag veta att min lillebor och hans kompis hade försvunnit så vi va och letade, sen duchen. Ja jo Linus kom hem sen och fattade inte varför alla reagerade som de gjorde haha. Lille Linus.. Men iaf sen blev det pannkakor med grädde och blåbär! Så gott!!!

Imon blir det fotbollskola, jag, Ida, Marcus och Daniel har 99;orna. Åtta ungar fyra ledare! Lyckat! Jag gnäller inte iaf, då blir det ju mycket lugnare än förra året.

Japp men har ingen bild idag,! :(

Ha det bra!

Lördag, 12 Juni- Idag mår jag jääätte braaaaa.....

Hejsan,

Igår tog vår lille Henke, studenten! Vi var borta på student middag hos honom. Det blev en massa champange och cider, känns idag kan ja säga.. Men det va iaf mycket trevligt där. Synd att inte Kenny med kunde komma. Men ååh va jag är trött idag, vi va ju uppe vid jernvallen vid tio!! För Linus skulle spela match i hällaryd.. Pigg!! Vi öppnade den första champange flaskan vid tre redan,. Idag blir det att soova hela dagen för jag har match imon med mina, har samling 07.45 ... Slutar halv ett och ska tillbaka vid två för att då har vi möte. åååå vad jag älskar fotboll just nu.

Men tillbaka till student saken nu då, jag har en bild på vår fina student!



Ha det bra!

Torsdag, 10 Juni- Idag slutade jag ettan!

Hejsan.

Den här dagen har lugn faktiskt, skola en stund fick lyssna på rektorn och musik eleverna,. Sem va det lådbils rally, Samhällarna vann vilket inte var bra jag hejade självklart på esteterna.. efter de så åkte jag hem, och lagade mat. Sen skulle jag träffa klassen i brunnsparken men kul när det regnar, så jag somnade.. Inte bra jag vet, men iaf. Imon ska jag upp och cykla till gymmet på morgonen, så jag hiner träna innan vi ska ner till torget, Henke tar ju studenten iår! :D Sen efter det blir det hem, sen studentmiddag. På kvällen vet jag inte om jag ska hänga med folket ut, men blir nog så.

Jag idag precis innan vi skulle åka in till ronneby. Ser ni vad kort mitt hår är nu...
Ni skulle sett va fina Stina och Caroline va, jag har inga bilder på som bara :(





Vet ni hahah, det va så sjukt mycket skit snack i skolan idag, de va verkligen hemskt. Ska nog inte skriva om de här kanske, men iaf de va inte kul,

Lådbilsrallyt idag med! Bilder här, !!





Aah det blir bara två för det tar sån tid att ladda upp bilder, men här är dom! Första bilden är inte lika bäst som andra för där är våra treor, ! Kommer sakna dom, tänk skolan utan våra treor? Jag menar jag känner inte tvåorna haha, ganska illa jag vet, men treorna var mer lika oss än tvåorna. Vi får väl vara lite snälla mot ettorna... kanske!

Ha det bra!

Onsdag, 7 Juni- Kläder Kläder Kläder.....

Hejsan!

Vet ni vad, jag har bytt kläder sjukt mycket idag, men jag kommer tillbaka till de sen. Idag så har jag varit i skolan en stund så grymt onödigt,. Vi snackade bara om en massa saker som gjorde mig riktigt sur, så de slutade med att jag råkade bli sur på två musikare.. Men de löste sig till slut. Men efter skolan blev det stan med Stina och Caroline, köpte en tröja som jag ska ha tillmin kjol imon, komme ju blir svin kallt, ! sen ska det regna me! Juste, jag va på träningen idag, kom inte så många barn, skönt !

Ja men tbx till kläderna, jag fattar inte hur jag orkar haha.

Först när jag vaknade så klädde jag på mig myskläder, (har ingen bild)
Sen blev det kläderna som jag skulle ha i skolan,. Hade en rosa tröja till med!



Sen när jag kom hem så fick jag byta om för då skulle jag sova en stund, så då blev det myskläder!
ååh så myigt när man kommer hem och får ta på sig såna här kläder, aldrig jag skulle gå med jeans hemma, .



Sen så testade jag mina avslutningskläder, skulle se om tröjan jag köpte idag, lite sent jag vet,. passade.
Så här ser de ut typ,. aah fick testa snabbt, för efter de hade jag träning, jäkla stress! Men jag hann sova en timme elelr två iaf!



Yes, men sen efter de va de träning, har ingen bild, för jag fotar inte heeela tiden,

Ne men detta va typ min dag, och vet ni!! Jag slutar skolan imon, så grymt skönt, jag behöver verkligen ett sommarlov nu. Men har ju fotbolskolan på måndag, ska va där klockan nio, till fyra i fyra dagar,.

Fick mina gitarr papper nu, Nu ska det spelas igen !!!! :D

Men ha det bra!

Onsdag, 9 Juni- Idag är jag duuuunder trött!

Hejsan!

Nu så sitter jag i studiehallen me Johanna, Jag kom precis hit till skolan. de släppte först inte in mig i skolan, men sen kom en gubbe med nyckel ! och sa, aja du får gå in du är ju inte full. Varfvör skulle jag komma full till skolan? jag är en etta, haha. Aja lärare... Men idag ska jag inte vara i skolan länge, för jag ska på en musikal, så vi får se om Leif låter mig gå på den. Vilket jag tror han gör. Ne men ska gå bort till den lilla delen av klassen som kommit!

Eller juste! Igår!!! De sa att vi skulle gå 7 kilometer, vilket inte är mkt, så vi va ju med, och i hade tygskor, så fick vi gå över en mil istället!!! Va faan, så säger lärarna, ja men vadå hade vi sagt hur långt de va så hade ni ju inte kommit.. Vilket kanske stämmer, men då hade jag iaf tagit andra skor! Jag hade ju fotboll på kvällen med, och kunde inte ha på mig skor, kul att spela då.....

Ha det bra!

Måndag, 7 Juni - Är i skolan men har inga lektioner.

hejsan!

Sitter i skolan, har haft betygssnack, gick så jäkla dåligt! ska snart få mitt betyg i nk snart med, och har städat igenom mitt skåp med, ! härligt, shiiit va mkt papper man hade. Sen efter skolan ska jag och joel möta upp lille jakob :) Sen får vi se vad vi hittar på. Ikväll blir det väl gymmet. och sen ska jag sova. Och fundera på om jag ska till skolan imon eller stanna hemma. för vet ni! Stefan ska köra ut oss i skogen och sen ska vi få gå tillbaka! det är ju helt normalt... Det är 6 kilometer. Dagen kallar dom klassdag,.


 va på möte igår, fick veta att jag ska ha 99:orna och en 97:a. Tillsammans med Ida, Marcus och Daniel. Vi ör fyra ledare på åtta barn,. Illa haha, kommer blir en bra vecka, haha.

Ne men ha det bra nu !

Lördag, 5 Juni - Jag har lite tråkigt.

hejsan!

Gjorde ett test nyss på veckorevyns sida, har man inget liv så varför inte haha. Resultatet var däremot inte som jag ville men aja.. är är resultatet.

Du är den generösa älskaren

Fördelar: Du är fantastisk på att tillfredsställa andras behov eftersom du alltid sätter din partners njutning först. Nackdelar: Risken är stor att du inte får njuta av sex eftersom du är för upptagen med din partners njutning. Om du inte visar vad du gillar och hur du vill ha det får dessutom aldrig din partner chansen att verkligen få tillfredsställa dig. Tänk på: Det är dags att sluta se sex som en enkelriktad gata. Dags att börja visa hur DU vill ha det.

 

Yes, Men nu något helt annat! fick ett sms nyss, det är tydligen möte imon, om fotbollskolan, så jag ska väl dit en stund. För jag kan igentligen inte ska på middag med tjejerna. Mysigt :) Jag måste hinna till gymmet med. Men tar det på kvällen.

 

Ne men nu blir det film och mys, ha det bra!


Lördag, 5 Juni - Jag är lite rastlös.

hejsan igen!

Jag vill göra något ikväll, men orkar verkligen inte. Skyller på barnen, från fotbollen. Juste, jag fick höra om ett rykte en kille startade om mig på kallingeskolan, haha tur att dom har så kul fantasi. Konstigt nog stör det mig inte så mycket, hade varit värre om de hade varit någon jag kände, som trodde något sånt om mig. Men iaf, folk snackar de har dom alltid gjort, och de kommer de alltid att göra. Man får väl helt enkelt leva me de.

Tänk alla som tar studenten nu, vad härligt, jag vill med ta studenten. Slippa skolan, börja jobba. Flytta bort från kallinge och så. Det är något jag verkligen längtar till. Jag vill inte bx till skolan efter lovet, orkar inte me stressen. Men efter lovet så har man föhoppningsvis ny energi. Vill att ett låångt sommarlov nu, enligt veckorevyn så kommer inte början av sommaren gå så bra för mig. Men det kommer bli bättre till slutet. Kul att läsa..  Men ska man tro på sånt.. Jag vet inte, de brukar stämma tror jag, jag menar horoskåp och sånt, men alla tolkar ju allt olika så aah..

Usch, när vi va på stan så kom denna lille saken till oss, han kom sjukt nära. Jag tycker verkligen inte om fåglar.. Ville bara visa bilden haha, kolla hans öga, eller hennes, ne det va en kille för han fattade inte att han skulle gå.



Ne men nu ska jag se vad sm händer här i huset, måste se med linus om det va ku att va "Bollis" som det nu heter på damlags matchen.

Ska till skolan på måndag för att hämta ett betyg sen hem igen, så grymt onödigt..

Ha det bra!

Lördag, 5 Juni - Precis kommit hem från nättraby.

Hejsan!

Har inte skrivit så mycket på senaste, men ni har nog inte missat allt för mycket. Jag kom nyss hem från nättraby har varit och spelat fotboll med mitt lag där. Vi vann mot Rbk men förlorade mot kaif. Men aja Rbk va de vi ville  vinna mot för dom är sååå jäkla kaxiga! Barnen kunde inte ens tacka efter, illa,. Men nu så sitter jag i sängen och halsover, har ingen lust att göra något faktiskt. Har bara velat komma hem ända sen vi åkte klockan tio imorse.. Dessa fotbollsdagar är inte speciellt bra.

Igår så var jag och Caroline, Stina och Lisette och åt glass. Då fick jag veta att Stina skulle spela på kvällen, så jag och Caroline åkte dit och kollade, hon va jätte duktig. Men innan hon spelade så skulle de små barnen spela, det blev att ta en huvudvärkstablett direkt när man kom hem..

Stina är hon längst till höger! :)



Juste, jag kanske redan skrev att vi va iväg och spelade wii med de äldre. Jag har bilder därifrån men vet inte om jag får lägga upp dom här, men jag kan visa en iaf på Stina och Caroline. Vi jobbade på hårt i tre timmar! jäkla vilken träning haha, tjänade fem hundra med ! De bästa me allt va väl ... Fikat haha, :) Det va kul att se när de äldre skulle spela. Jag är ju så grymt dålig på att förklara, men allt gick bra! Ingen av oss visste hur vi man spelade,. jag hade spelat en gång innan för lääänge sen, och de andra två hade aldrig spelat.. Inget som märktes kan jag säga ! :D

Men nahe, gick inte att ladda upp bild,. dåligt!

Men ska ut nnu!

Ha det bra!

Onsdag, 2 Juni- är i skolan....

hejsan!

ledig idag, ! Men är i skolan nu på kvällen. va på stan innan idag. Ikväll blir det att sova för jag har skola imon, imon kommer äntligen Caroline och förhoppningsvis Stina tbx haha. Har fortfarande inte hört ngt från henne.

jag har inga bilder :S

men ha det bra!

Tisdag, 1 Juni - är i skolan!

hejsan!

NU så sitter jag i datasalen med sathina och johanna. Mycket trevligt, vi har precis varit i cafe och fikat. Snart så har vi svenska, så jäkla drygt sen blir det hem och byta om och iväg på en utbildning. Caroline kom inte för att hon mådde inte bra, och stina har jag inte hört ngt ifrån. Men ne har inte så mycket att skriva ! Men jag är helt klar med matte B nu!!!! :D

ha det bra!

Tisdag, 1 Juni - Skola.

hejsan!

Hade igentligen sovmorgon idag men hade lite saker att fixa innan skolan, men det gick snabbare än vad jag trodde det skulle göra, härligt! Nu så väntar jag på att Caroline och Stian ska komma, har lite att berätta. Har innte träffat dom sen i lördags..
Tänk att klockan bara är nio. jag börjar om en timme typ,. så jäkla drygt! jag bad Joel komma tidigare, men han sov,. Men ska se va han säger, jag lämnade mobilen i skåpet. på tal om mobiler har ni sett den nya experia. . Sjukt snygg.

Idag, blir det matteprov, sen så ska jag hem, och byta om för ikv blir det utbildning med Ida. Det är en fotbollsgrej bara, va på den förra året med, inför fotbollskolan.

Ne borde ta och plugga nu, har ju prv om lite mindre än en timme, ! Sen om man klarar det är man klar med matte B !

Ha det bra!

RSS 2.0