Måndag, 31 Maj- Vill inte vara i skolan idag.

Hejsan!

Helgen har varit bra, ganska lugn. Så skönt behövde verkligen de. Nu så är man tillbaka i skolan, och de känns inte alls bra, jag vill hem och sova, men jag ska bara vara här till elva sen ska jag hem byta om och gå bort till gymmet. Vet ni! Jag städade mitt rum igen igår, nu är det sjut fint, va bara tvungen att berätta de,. Japp men igår så va det ju också morsdag, mamma fick ett halsband, en ring och en resa. Men aahja nu så börjar snart min lektion, pilottid..... :(! Och ingen caroline och stina idag, så sjukt tråkigt, och det regnar nu, vilken piss dag!
Vill hem till sängen igen!



Juste, ! Jag hade bestämt mig för att stanna hemma igår, så jag ställde inte klockan, men jag vaknade 05.25 idag ändå, så visste inte va jag skulle göra hemma, så det blev skolan, vilket jag ångrar lite nu.

Ha det bra!

Fredag, 28 Maj- nötter!

Hejsan!

Sitter och äter pistach nötter i sängen, har precis kollat vartjag ska jobba imon. har varit på fotboll idag sen åt vi på max! Gott! Men ska kolla på film nu, ! jo juste va och köote veckorevyn nyss med. Men iaf ses !

ha det bra!

Torsdag, 28 Maj - Jag vill hem.

Hejsan!

Nu så har jag gjort min redovisning, det gick bra! Alla andras bilder va med jätte fina. Nu sitter vi och planerar om vad vi ska göra på måndag, jag vill ha sovmorgon men det vill ingen annan ! wtf.. Sen vill jag bara ha betygsnack, men alla andra vill sitta kvar och fika! Orka! Men iaf de fick som dom ville, de va ju dom mot mig så.. Så jag kommer väl va här åtta på måndag då! Men nu ska jag hem, !



Ha det bra!

Fredag, 28 Maj - Nu ska jag redovisa!

Hejsan!

Nu ska jag snart redovisa, jag har tolv bilder man får bara ha tio.. För jag vill verkligen ha med alfs ful bild, jag ska visa!



han e ju helt underbart ful :D

Ne nu blev jag nervös! Men idag så blir det att åka hem och baka, :s sen ska jag träffa lite folk, sen blir det hem lite tidigare fölr att umgås med min härliga familj.

Men hinner inte skriva nu!

ha det bra!

Torsdag, 27 Maj - Äntligen klar med foto läxan.

hejsan!

Nu är jag klar med foto läxan äntligen! Idag så blev det skolan, sen har jag suttit och fixat med mina foton, som ska redovisas imon. Jag åkte ner på stan en stund med, köpte nya skoar. Blommiga! Och ett långt svart linne, två korta såna shorts. Japp men nu så ska jag nog lägga upp några utav dom bilder jags ak ha med imon, pch några som jag inte kan ha med, för de passar inte i mitt Tema jag valt.





Aja ni får se resten ngn annan gång, ag ska ha med båda dessa i redovisningen!

Men nu så ska jag ta och umgås lite me familjen! Min pappa kom hit i förrgår.

http://www.youtube.com/watch?v=oZPaAAQgmJU Modevisningen allihopa!!!

Men ha det bra!

Torsdag, 27 Maj - Jag vill inte vara i skolan.

Hejsan!

Nu så sitter jag i skolan, ska snart ha estetisk verksamhet, så grymt tråkig lektion. Det är en sån äckligt lång dag med. Sen när jag kommer hem så blir det att lära sig spela wii, jag är sjukt kass på de, ändå måste jag kunna de på lördag, när vi ska spela me de äldre. Så Ida, Linus och Emil ska få lära mig hur man spelar ordentligt. Sen imon så har min lillebror match men kan inte hänga med, för då är de mys me annat folk :) Lördag blir det ju jobb, sen kanske jag ska va barnvakt hela kvällen med. Söndagen har mitt lag match, klockan 8 på morgonen.  Tur att jga har Ida med mig! Men nu så ska jag gå bort till bildsalen!

Ha en bra dag!

Tisdag, 25 Maj- Precis kommit hem.

Hejsan!

Idag så känns de som om att de hänt ganska mycket, men aah. Dagen började me att jag hade ställt klockan fel.. Sen när jag kom till skolan, så klarar jag inte matte saken, får göra om det på måndag, Sen fick vi veta att vi har en labb kvar i NK A. Så vi åkte ut till havet. Det va bara jag och caroline som vågade gå ut i gummi dräckterna! rakt ut i vattnet, kändes ganska skumt. Sen va det klart, då sattvi och väntade på att svenska skulle börja men så va den inställd helt plötsligt! Blev så jäkla trött..

Så ja cyklade hem, så blev det att cykla ner till kallngeskolan med Linus vid fem, för det va öppet hus. Träffade jätte mkt folk, så trevligt. Gamla vänner osv. Linus försvann med sina kompisar, jag trodde jag skulle dör när jag  inte hittade han.. Men iaf nu är allt bra !

ha det bra!

Tisdag, 25 Maj

Hejsan!

Kom precis till skolan, jag hann precis innan det började regna, det är ganska skickligt. Idag va första dagen på länge jag inte har uppsatt hår, ojojoj ! Men iaf, nu så är jag ganska irriterad, kanske inte är så snällt att skriva ut varför. Men idag blir det iaf, skola sen fotboll. Och ska förbi kallingeskolan med och göra min kära mamma sällskap, :) Sen borde jag ta tag i fotoläxan.. Så tråkigt! Alla lärare säger; Johanna du måste sluta stressa, ta det lugnt. Samtidigt som dom bara kastar läxor på en! Så jäkla sjukt. Inte konstigt att man blir stressad då.
Men ska se om några från min klass kommit nu, !

ha det bra

Måndag, 24 Maj - haha läser veckorevyn lite bara.

Hejsan.

Läser lite, ni skulle bara veta va Svenskarna är udda. De va en sån undersökning på Sveriges vanligaste sexdröm. och aah sen va det från 1-4 då, om de drömmar som bev flest! Jo men titta är, Jag håller inte alls med, ! svenskar...  jag hade ändrat om lite, men jag menar vem vill ha sex med sin kompis ? Och vem vill delta i en swingerklubb?! aja.. Alla kan ju inte tänka likadant..

Nr 1 kom denna: …GRUPPSEX!
37% av deltagarna drömmer om gruppsex. 10 % har provat på det i verkligheten medan resten behåller det som fantasi.

Nr 2: …ha sex med en kompis.
Undersökningen visar att 23% fantiserar om intimt mys med en kompis, och hela 31 procent har faktiskt gjort det i verkligheten.

Nr 3: …delta i swingersklubb.
18% drömmer om att sexa loss med olika partners på swingersklubb.  Undersökningen visar dock att endast 3% har gjort drömmen till verklighet (och att majoriteten av dessa är faktiskt män…).

Nr4: …ha sex på en plats där risken är stor att man blir upptäckt.
17% av svenskarna fantiserar om att bli påkomna under akten.

http://www.veckorevyn.com/

Om ni vill kolla. :)

Men ville bara berätta detta, !

ha det bra!

Måndag, 24 Maj - jag vill sova !

hejsan!

Sitter här me hundra böcker i sängen, är nästan klar med labben nu, men har lite kvar. Får göra klart allt imon. Då har jag lite matte kvar och ett litet muntligt prov. Men de klarar jag. Kommer att ha sänkt mitt Mvg till Vg i NK...
Men iaf, har tänkt lite, och jag vet varför jag är så sur hela tiden, det är inte så konstigt igentligen. Jag menar skolan är sjukt jobbig, och folket i skolan är värre. Jag menar hur orkar man?! Sen fotbollen på de med, där ska man ju va glad,. visst det är ju kul att va där, men ändå man blir ju så jäkla trött. Sen träna med, måste man ju hinna med. Jag tycker att det inte finns nog med timmar på dygnet. Men allt kommer bli bättre när skolan slutar, !

Kenny va nyss här, han lämnade tvätt, KUL för mig va !! Ne men vad gör man inte för sina bröder. han får iaf hänga upp kläderna sälv! :) Visst är han söt Lille Kenny.



Morsdag på Söndag va ? eller? aja iaf, undra vad man ska köpa, smycken? en resa kanske, fast då vill jag med, ego som man är. Men ne nu ska jag väl göra ngt, va lite drygt att sitta vid datorn. Men nu är jag hemma själv med, så finns inte så mycket annat att göra.. Hatar att va hemma själv haha. Förutom närdet är morgon, för då behöver jag musik/mtv för att vakna ordentligt.

Men ha det bra!



Måndag, 24 Maj - Pluggar..

hejsan!

Sitter här med Naturkunskaps boken, det är ju så äckligt tråkigt. Men är snart klar med labben, ska bara ta pH värdet på vattnet med,. Sen göra det sista tabellen, sen är det bara en labb kvar, sen är jag klar me A kursen. Matten gick bra idag, har bara lite kvar, sen ett muntligt prov och så va man klar med den. Jahapp asså det känns jätte konstigt, tiden har gått så sjukt snabbt. Tänk att man redan går ut ettan nu.. Men sen kommer de jobbigaste året, alltså tvåan, sen kommer den underbara tiden i trean!

Haha kolla ankan, ! :) Den va läskigt nära..




Jobb i helgen, på ett ställe i Rby, jag ska spela wii tsm me de äldre här i samhället vi bor i haha :) Med Caroline och Stina. Vi ska spela me dom i tre timmar, och får 500 :- var, inte illa. jag fick ett mail från min pilot/foto lärare om detta för en vecka sen så jag ringde ju självklart dit, och sa att jag hade två vänner med som ville vara med, men hade inte frågat dom ännu. Snyggt om dom inte hade velat vara med sen haha! Men det ville dom såklart.

Ne men tillbaka till pluggandet nu då..


Ha det bra!

Måndag, 24 Maj- Skolan!

hej !

Jag skrev ett inlägg nyss, de va piss långt, så bara försvinner de, jag blir så trött på dessa jäkla äckel datorerna.. Men iaf, idag så blir det ännu en stressdag! Hatar skolan, vill sluta nu men det är inte så långt kvar nu. Kommer blir klar med matten så blir det att plugga på NK sen ska jag lämna in allt imon, och kommer va så sjukt trött efter de, så vi får se hur mycket man kommer vara i skolan denna vecka haha. Tänk sen sista dagen i skolan! Så underbart! :)

Kollade igenom lite gamla bilder, haha titta så söta dom är !...



Ne men skriver ikväll, :)

Ha det bra!


Söndag, 23 Maj - Trött!!

hej !

Jag är så grymt trött nu. Va nyss och pratade lite med mamma, väldigt intressant samtalsämnen. Kanske inte så normalt men äh! Emn har sån huvudvärk, tog en alvedon innan men de hjälpte inte.. Är ganska stressad nu, men vet inte varför, bara tänker på hur mina betyg kommer se ut nu, alla A kusrsee och vissa B kurser är klara.. Jag tror jag sänkt mina betyg ganska mycket sen denna terminen böjarde.. Men hoppas inte på de, ganska självklart va. Denna veckan som kommer blir det mycket matte och naturkunskap. Någon som vill byta...

Ni skulle hört idag! Mitt och mammas samtal.

Jag: Äh det är ingen mening att sticka till gymmet idag, jag har ine ätit ordentligt.
Mamma: Gjorde du det igår då?
Jag: Nee, så jag får väl stanna hemma då :(
Mamma: amen, du åt ju naturgodis igår..


hahahaha ! snacka om petig! men sant jag har ätit en massa i helgen,! så sjukt gott ju. Dom med jordgubbar i med, och blåbär o hallon! Jag älskar dom haha :)
Men hon förklarade sen va hon menade, för hade jag inte hängt me till gymmet hade jag blivit skit sur sen senare på kvällen, så ändå glad att hon fick mig att hänga med, men gjorde lite ont haha, :)



Emn nu ska jag snart ta och gå och lägga mig, för måste upp vid halv sex imon, tror jag ska ta fram kläder idag, så blir det lite lugnare imon, för det är alltid kläderna som tar tid.. Men ändå har man inga speciella kläder på sig. Sjukt. Men så e de! Imon, så kommer Caroline och Stina och äter med mig efter pilot, :)

Imon; Skola, gymmet sen fotboll.!

ha det bra!

Söndag, 23 Maj - Vilken daag!!

Hejsan!

Idag så blev det glass med Caroline och Stina, :) Sen efter de så blev det att cykla hem, sen äta. För sen skulle vi tydligen till gymmet. Det va sjukt tråkigt idag, men tar igen de imon efter skolan. Men efter gymmer så blev det duschen, sen fick jag veta att jag va tvungen att hänga med och handla haha. Tvungen är väl att ta i, men aah. Juste jag kollade hockeyn idag med. Sverige vann! mot Tyskland. :) En liten del av mig hejade på Tyskland för de är så kul när alla är sura sen i skolan för att dom förlorade, kul att retas lite.. Jag är taskig jag vet..

Så fint väder, tills nu för en stund sen.. :(



Imon blir det skola om det inte regnar. jag tänker ju inte cykla i regnet heller. Sen blir det avv avsluta matte B förhoppningsvis. Så trött på matten nu. Men tänk sen ! Ingen mer matte i heela tvåan och trean. Så jäkla härligt!

Ne men nu ska jag väl ta och äta igen, men ni får ha det så bra!

Söndag, 23 Maj - Är pigg idag, vill ut i solen nu!

Hejsan!

Har inte skrivit på så länge nu men ska uppdatera er nu, kanske inte gjort så intressanta grejer men aah,. :) I fredags blev de mys med familjen, medans de andra esteterna va på fest.. Illa jag vet. Men sen Lördagen blv det fotboll, sen solen hela dagen, sen på kvällen kom Mia och Sixten och hälsade på. Och idag alltså söndag så hade mamma tagit min lista över allt jag hade ätit på tre dagar. och det va riktigt illa, jag ska äta dubbelt så mycket.. Det är ändå ganska mycket mer jag måste äta. Eftersom jag tränar mkt,. Men det ska jag fixa nu! :) Ändå ganska skönt att de va åt de hållet iaf. Men nu blir det sole för mig.

Men ni får ha det så bra!

Fredag, 21 Maj - Äntligen helg.

Hejsan!

Vad segt att jag inte kan skriva så mycket, haha blir så långa jobbiga inlägg till slut. men min dator hemma är helt väck. Men igår så va jag på stan heela dagen. Vi hade skit kul. Det va dock en läskig gubbe som började sjunga för oss.. Så vi gick haha, vad ska man göra. Sen efter vi hade kollat runt lite, blev joel kinkig för att de kläder han ville ha va slut haha. Men det gick över ganska snabbt. Sen när jakob stack så satt vi och snackade med Rebecka och Oliver. Jag fattar inte hur hon orkar, han är fan aldrig tyst. Förlåt Oliver, men de är sant.

Men ska plugga lite nu, har matteprov om tjugo minuter.!

Ha det bra!

Utvecklingssamtal nästa!

Hejsan!

Kort inlägg här nu då ja, utvecklingssamtal, och sen Andra våningen med joel och jakob, :) Matte prov imon med, !

Nu kommer sommaren så slår till med en höstbild :D .....



Ha det bra!

Onsdag, 20 Maj - Sovmorgon idag.

Hejsan!

Jag skrev ett inlägg igår men när jag skulle publicera det så la mitt internet ner haha. Ganska illa.. hade skrivit ganska mycket så jag bev lite kinkig.. Men iaf, berättar kort nu va som hänr, uppvisningen gick inte bra, igår blev det skolan, gymmet och sen fotboll, det kom ca 40 ungar på träningen, idag så har jag sjukt ont i ryggen efter att ha bärt runt på en massa barn. Jag tog alla femåringar igår. Dom va så sjukt söta. Jag och Ida ska ju va med på fotbollskoslan som ledare, så jag frågade om vi fick ha de äldsta barnen, vilket va helt okej, så grymt skönt, eftersom vi redan har de små varje vecka,, så kan det va kul att ha de äldre ibland med. Vi hade ingen estetisk verksamhet idag så vi fick sovmorgon. och ingen svenska på slutet så vi slutar vid två. men jag har utvecklingsamtal idag vid halv fyra, men joel och jag ska till andra våningen en stund, Jakob kommer väl när han slutar. Sen blir det ju tbx till skolan.. !

ha det bra!

Tisdag 18 Maj - Vill inte till skolan imon,. Är piss trött!

Hej allihopa!

Nu så har jag precis duschat, har varit i skolan heela dagen.. Men vi fick en paus att gå och äta, så jag, Caroline, Stna och Joel gick och åt, sen kom Jakob dit med. Efter de så gick C och S tillbaka till skolan, och jag J och J haha trippel J blir de ju, aja men iaf vi gick ner till stan. De va kulkul, :) Vi kollade lite på kläder och så. Sen efter de så tack vi till skolan igen, så gick vi till mac, tror jag skrev ett kkort inlägg då. Sen stack Jakob för vi skulle börja göra oss iordning. Så sen va det dags för uppvisningen. De började med musik. Sen snackade jag lite. Sen blev det mer musik, bildspel, filmen vi gjort och dans, sen modevisningen gick bra, man va inte lika nervös den här gången, :) Sen skulle vi tre coolingar upp på scen igen, jag Caroline och Stina. Vi va Bäst! Men ska ta en alvedon nu, har ont i huvet,

Godatt och ha det bra!

Tisdag 18 Maj - Mac rummet, kort inlägg nu,

Hejsan!

Nu sitter jag i mac. Musiken är kass, joels musik. Jakob är här med. Vi ska snart ha genrep igen för att vi ska ha uppvisning idag. De ska se filmen nu :) Men iaf nu kom caroline och Stina, härligt. Vi har varit och ätit. Så jäkla najs, men har så jääkla ont i magen, men ska göra ngt vettigt nu ! 

ha det bra!!!

Tisdag, 18 Maj - Har ont i maagen !!

Hejsan!

Nu sitter jag i datsalen, med Stina och caroline, :) Vi ska snart börja med genrepet. Så jäääkla drygt, efter det blir det att gå och äta. Det blev inte så mkt i matasalen, . Så sjukt äcklig mat. haha vet ni, först mobbar Joel mig för att jag ska ta en sallad, och gissa va han ska äta !!! samma som mig, så jäkla najs. Emn det har inte hänt så mycket sen senast jag skrev så,.

Nu ska jag sitta här en stund sen blir det genrep....

ha det bra!


Tisdag 18 Maj - Jag ska snart till skolan.

Hejsan,

Sitter i sängen här hemma nu, är nästan helt klar, har packat ner allt som vi ska ha tills ikv, och har klätt på mig, vilket tog ovanligt lång tid, med tanke på att jag bara har ett par jeans och ett Linne på mig,. Snart ska jag väl ta och börja cykla till skolan, Vill inte dit, men man har ju inget val precis. Känner mig inte alls på topp idag, vill bara sooova ! Ser ut som ett spöke, tackar han som uppfann smink! Juste jag har utvecklingssamtal på Torsdag, vill inte dit haha, har inte berättat hur många lektioner jag ej gått på ännu,. men äh så många kan det ju inte va.. :o hoppas jag. Men ne nu ska jag väl fortsätta fixa allt här, för jag kommer ju inte hem förens ikv.. Vid tio!!!

Ha det bra!

Måndag, 17 Maj - Nu ska jag snart sova igen då ja.

Hejsan!

jag har ringt och kollat lite efter små jobb, hittade ett som va väldigt intressant. Men iaf nu ikv så hade jag tänkt att sitta här vid datorn en liiten stund sen blir det att sova för jag är sjukt trött. Imon blir det en liten sovmorgon, sen ska man va kvar i Rby till tio på kvällen, . Så vi ska ner och äta på stan, jag caroline, stina, Joel och Jesper. Det blir väl att ta en sallad eller ngt, för aldrig at jag äter pizza, för jag hinner inte till gymmet imon, och det är inte värt de,. Träna en timme för de ... Men missar fotbollen imon med, pga av skolan, Piss med!!

Måste hitta dessa byxorna tills imon, vi ska ju ha den uppvisningen imon,så det blir att ha dessa när vi ska va coola haha. Sen har jag ju allt i skolan, klänningen och de till modevisningen, och sen när jag bara ska prata inför allt folk så har jag mina vanliga kläder :)


Nu ska jag nog ta och sova, men ha det bra!

Måndag, 17 maj - Jag har sån träningsvärk redan nu...

Hejsan!

Idag så blev det skolan, vi hade pilottid, riktigt tråkigt idag. Efter de blev det matte, vilket inte alls gick bra. Men sen när jag väl kom hem så blev det att byta om och cykla ner till gymmet, tränade benen som satan, så nu gör det lite ont att gå haha :) Sen efter jag hade varit där, jag va där i en och en halv timme eller ngt sånt, så hämtade jag Linus, så va det bara att gå hem, äta/duscha, sen blev det fotboll. Men gick hem tidigare för det va kallt haha. Nu så kom de andra hem, så ska nog snart äta igen. Vet ni jag sprang bort 100 kalorier på löpbandet på tio minuter!!! Stolt, :) Jag har bestämt mig för att bara dricka kaffe en gång om dagen nu, vilket blir på morgonen.. :/



Ne men nu ska jag väl äta, !

ha det bra!

Måndag, 17 Mars - Skolan igen då ja..

Hejsan!

Nu är ja i skolan igen, ska bara va här en stund, pilottid och extra matte har jag idag. Sen ska jag till gymmet, efte det ska jag hämta Linus. Sen blir det fotboll. Så blir det att plugga lite med, om jag hinner. För vi slutar på fotbollen vid galv sju. Så vet inte om jag orkar. Snart kommer nog Caroline och Stina. Det va jätte länge sen jag träffade dom, saknat dom ! :) Har inte sett dom sen i Onsdags.

Ne nu ska jag se vad som händer här i skooolan!

Ha det bra!

Söndag, 16 Maj - Jobbig Söndag haha.

Hejsan!
Idag så blev det att gå upp vi sju. Gick och la mig tidigt igår för att jag skulle orkar gå upp. Vi gick aldrig bort till Linnea förresten. Vilket jag är glad för idag. Men jag gick iaf och la mig tidigt, men så rigde min mobil vid elva. Så då va jag uppe till tolv tror jag de blev. Sen upp klcokan sju, satt i bilen på väg mot lyckeby vid åtta.. Sen va det att vänta på att matchen skulle börja, sen efter de hade spelat ett tag kom Lille Kasper. Så då gick tiden mycket snabbare. Det första vi gjorde när vi kom dit, va att gnälla för att kiosken inte hade öppet, vilket de hade men det såg ju inte vi haha. Så vi gick dit, och så fick jag mitt kaffe !! Överlycklig.!
Men iaf, när vi kom hem så blev det att lägga in ny musik, så man har de till gymmet. Sen åkte mamma och jag ner och tränade lite. Sen satte jag mig och målade, eller aah jag duschade först, och fick mittt hår flätat. Sen målade jag. jag har bilder på de me lägger upp det när det är klart! 

Imon är det skola ! Och jag är sjukt trött på skolan så vi får se vad som händer, jag måste iaf bli klar me bildspelet sen skajag skriva manuset. För vi har liksom uppvisningen på tisdag,. Undra hur vi gör med modevisningen för vi har ju trummorna och allt på scenen.. Äh det är sånt jag får ta imon..

Men vet ni vad! Nu har jag vant mig vid mitt hår. NU! haha lite sent men tycker de är en viktig del. Ni föstår säkert vad jag menar. jag tycker om det mörka, och sen är det så lent, :) Häääärligt!!
Ap mörkt, men det funkar, det kommer dock inte vara så mörkt länge till...



Usch va trött jag är!
!

Men ne nu ska jag se vad som händer, de verkar som om att alla går och lägger sig här ...

ha det bra!



Lördag 15 Maj - Äntligen klar med städningen.

Hej!

Nu har jag städat och det är så sjukt skönt tt ha det klart. Jo jag åt med nyss, sallad och kött. ! Emn de va något jag skule berätta men glömde de.. Men iaf, jag behöver nya strängar till gitarren,. Det va inte mitt fel den här gången heller, jag lovar! men jag blir så trött... Men ska snart sminka mig, så man vaknar till lite haha. Väntar på att kameran ska bli laddad med, så jag kan gå ut lite. Men ska vänta tills Linus kommer hem, så har jag sällskap. Jag märkte att jag har lite för mycket kläder när jag städade.. Trodde de va något jag aldrig skulle säga.. Man orkar ju inte vika och hänga upp allt,. Men de är gjort nu iaf.

Imon så blir det Match, så jobbigt,. Jag vet inte om jag orkar hänga med, men vi får se hur det blir. Måste ju heja på lill pojken, så jag kommer nog att va där sen ändå.

Ha det bra!

Lördag, 15 Maj - Jag måste städa!

Hejsan, !

Jag sitter här i min säng och funderar på hur jag ska kunna städa mitt rum på de snabbaste sättet, illa jag vet.. Men har precis varit på gymmet, och är helt slut i hela kroppen. Men ska snart ta tag i allt och städa, sen ska jag göra min kära mor sällskap framför tven haha. Sen blir det att börja göra sig iordning. Caroline och Stina kommer hit vid 6. Sen blir det att gååå. Jag är ganska otaggad för ikv. Men det kommer väl sen senare. Just nu vill jag bara sova. Ne men ska ta och städa lite nu, men vi hörs!

Ha det bra!

Hejsan alla, :)

Heej, :)

Nu sitter jag här igen, efter en låång dag. Jag sitter och äter jordnötter. Inte så gott men jaja,. De andra i famijen sitter och tjockar sig med godis..



Men iaf, idag så vaknade jag vid typ åtta, mamma och jag va på gymmet vid tolv typ,. Sen efter de åkte vi till Kalshamn, en riktig famlije dag de varit haha. Sånt kan va kul. jag va och köpte en kjol. En svart kjol. Jag va så dryg och köpte en likadan som Caroline har. Tänkte ha den imon när vi ska ut. Kommer att bli kul. Ne men har inte så mycket att skriva för det har inte hänt allt för mycket..

Men ha en trevlig kväll !

nu ska jag sova!

hejsan!

Undra om gymmet är öppet imon, jag menar de e ju en röd dag.. Jag hoppaas det iaf.. Nu ska jag snart sova, jag är sjukt tröött. Jag fattar inte dom som orkar festa idag,! men aja, dom har säkert inte haft en lika aktiv dag som jag :/ Usch haha. Undra om jag har några bilder att lägga ut, vänta jag ska kolla de.

Yes men hade inga bilder,. haha eller det gick ej att ladda upp,. tror datorn dör snart. Men ska sova nu så detta blev ett kort inlägg.

Ha det bra!

Hejsan, Äntligen onsdag!

Hejsan!

Idag så blev det skola, orientering på morgonen, jag sprang med Martin och Joel, vi hittade alla, sen kollade vi på fotboll. Efter de så tsac jag och Joel till Andra vånngen, och dit kom Jakob också, Så vi drack varm oboy med grädd på, skiit gott. Vi va där ett tag sen stack jag ner och hätade min lillebror. Sen hem. Lagade mat och så cyklade jag och Linus till träninge, för vi hade träning samtidigt.. Det kom 35 barn idag. Och då va nästan hälften borta.. Jag kommer att dö...



Ikväll blir det massa musik, sen ska jag sova är sjukt trött..

Men ha det bra!

Här är ett förslag på en tatuering.

Yes vad tycks..



Den här är väl fin? bara på halva magen så, så det är de ändå ni får se haha. Men den kan väl bra, eller asså jag vet ej om jag ska ha text istället.. Åååååh vad jobbigt detta är tur att det är lång tid kvar innnan jag ska göra den.. Och hoppas det inte känns lika mycket som den förra haha.

Ne men haha ni skulle sett när jag gjorde min tat, jag satt och spände mig som satan! Fatta va ont det gjorde i slutet, det brändes jätte mkt. Men annars va det lugnt, :) Tycker inte att de är ngt man ska tänka på, alltså hur ont det gör, utan man ska ju tänka på om de verkligen är ngt man vill göra för man ska ha den hela livet sen.. Jag ville ju ha leopard mönster på magen, men tänk när jag e typ 30, hur snyggt är det då??..
Man kan ju alltid ta bort men mening...

Ne men godnatt på er alla, !

trött som en gris, !!

heej !

Nu ska jag nog ta och sova för min dator hålle på och cpar.. så jäkla irriterande.. Men iaf jag har haft en lång jobbig dag, och nu när den äntligen är över ska jag sova på mig bästa vän.Sängen alltså!                                         
Min gamla tatuering, eller ahh jag gjorde den i februari, de till höger alltså, den symbolisrerar mig och min lillebror som jag älskar mer än ngt annat. jag ar gjort ett förslag, till den nya nu. För jag har bokat tid nu till oktober, dagen efter min födelsedag. 17 okt.

Ne men nu blir det snart sängn för mig, godnatt!!

Ha det bra!

heeej, :)

Hejsan,

Funderar på att sticka till gymmet, vi får se. Nu så sitter jag och lyssnar på musik!! Imon blir det orientering sen fotboll i rby med the boys! Så det blir ingen engelska för mig. Så det är ju ingen mening att plugga på läxan precis. Men vi får se! ååååhh vad jag älskar musik!

Ne men ska se om Staffan ska med till gymmet nu !!

Ha det bra!


Heej igen!

Hejsan! Jag klarade matten!! :D

Idag har vi ätiti matsalen två gånger! För det är ju bättre att äta riktig mat än en VIT fralla. Japp idag så fick vi tre en dunder diss av en i vår grupp. Så jäkla najs. Nu har vi ju en anledning att va lite taskiga, :) För hon e så jobbig.. Men iaf nu ska vi snart ha svenska.. Så kääkla tråkigt! Men sen blir det hem, byta om och ner till fotbollen, men är så sjukt trött så vi får se om jag orkar! 


          
Det här med mat och så, jag menar jag blir så trött när folk först gnäller och säger att dom är tjocka sen äter dom en massa, och säger, Äh man måste ju få leva! Ja men gör det då! :)

Jag gnäller med jag vet, men jag tränar också, Blir så kinkig. Sen är jag sur för att Stina kan äta allt utan att bli tjock.. Piss.....

Ne men nu har jag gnällt av mig lite. Nu så ska vi väl göra ngt annat än att sitta här. Vi va nys i mac rummet med Joel och Jesper, vi satt och läste veckorevyn, och disskuterade lite grejer haha! Låter ganska seriöst, när man säger det så, :)

Ha det bra!


Skolan!! näst sista dagen nu, !!

hejsan!

Idag så kom jag till skolan tidigare för att plugga, så igentligen kan jga inte skriva här nu. Men gör det ändå. Igår så blev det fotboll jag bestämde mig för att börja träna -00 orna igen, men nu börjar jag tveka.. Jag vill inte va kvar i det gamla laget för dom barnen är verkligen hemska.. Jag har hellre en matte lektion än en träning med dom.. Nu så ska jag snart ha matte prov, jag har faktiskt pluggat! :) Det kommer gå skit bra. Bara som talen jag kan kommer på provet nu. Snart kommer nog de andra från klassen.

Juste vet ni vad! Vår plan funkade, kan ju inte skriva den här men är jätte glad nu!! :) Men hon börjar bli lite kaxig nu, jäkla unge! Jag klarar verkligen inte av människan!

Ne men ska plugga nu,

Men ha det bra!

Måndag igen, och är i skolan!

Hejsan!

Det va jobbigt att gå upp imorse, vaknade vid fem, men somnade om, och vaknade av att klockan ringde vid halv sex. Då gick jag upp, tog bort mina mongo flätor, jag såg ut som ett troll, men jag rörde inte plattången!! :D Men det syns ju nu kan jga säga. Men mening att platta när det regnar ute.. När jag kom till skolan så hade mitt smink blivit förstört, asså jag ser ut att va på topp idag... haha orkar bry sig, jag har bara två lektioner.

När jag kommer hem bir det att plugga, sen fotboll och direkt efter det blir det gymmet. Vilken daaag!! Ser ut som alla min dagar tycker jag, kul liv :)Ne men nu ska jag inte va så negativ haha.

Juste mitt hår. Jag känner knappt igen mig själv när jag kollar i spegeln, jag har inte vant mig än. Men jag gillar färgen nu. Längden får jag ge ett tag till. Men det kommer bli bra. Jag känner det på mig. Mitt hår innan va så grymt slitet! Ni skulle bara sett..

Ne men nu ska jag ha pilottid, genrep och så ska jag snacka me musikläraren, för vi repade inte förra veckan :/ Och vi kan inte låten tillräckligt bra..

Ha det bra!

Lördag 8 maj.

Hejsan, !

jag tycker inte om att det redan är söndag imon! Skola på måndag.. har inte vant mig än att jag inte har mitt lååånga hår. Ljus brunt va det innan nu är det nästan svart... :o Måste vänja mig. Men det gör jag nog. :)

<3   
Saknar mitt gamla hår lite grann..
Vad skulle jag göra utan mina raggsockar!! Frysa....
Jo jag solade idag, brände mig som bara den, är helt röd. Magen är nog värst. ! Skulle gärna visa men lite fjortis varning att lägga ut bild, så det skippar jag, :) Men nu har jagsjukt tråkigt, jag måste göra ngt.. har precis hämtat upp mina kläder. Alltid lika kul ....

Ha det bra!





Lördag! 8 maj.

Hejsan !

U har jag klippt mig, det blev ganska kort och jäätte mörkt. Det blev kortare än väntat. Men ska bara vänja mig vid det så blir det bra. Efter jag hade klippt mig så kom Christoffer och Frida med Lille Kasper. Så så blev det att mata lille pöjken, så mysigt. Sen hann vi inte hämta leksakerna för att vi skulle hem.

Idag så har jag varit på math. Mina ungar spelade. Vi har två lag. Eller aah idag hade vi lag 1 och lag 2 . Jag och Ida hade lag 1. Och lag 2 spelade sin allra första match idag, dom förlorade men ändå, det va bra jobbat utav dom.
Jag gick upp tjugo i sju imorse.. För jag kunde inte sova. Klockan skulle ringt sju. så det va inte så farligt. Va tvungen att gå upp tidigt för att vi skulle va i Rby halv nio.. Åtta igentligen men vi hoppade över den uppsamlings tiden. Men ändå, vi har frysit och gnällt hela morgonen haha. Det va sjukt kallt och det regnade heeeela tiden..

Ikväll så är jag så sjukt trött jag ska sova, ! Orkar inget annat. Jag ska kanske va lite social med min kära familj. Tänk att det bara är tre dagar i skolan nästa vecka!! Skönt! Sen är det bara fyra veckor kvar till lovet! Jag måste bli klar med matten...

Men ne nu ska jag se va som händer här hemma haha. Det blev så läskigt tyst helt plötsligt.. :P

Ha det bra!

Igår!

hejsan!!

Igår va det bio ! Våran film som vi gjort visades där. De va den första dom visade! När den började så bara sjönk jag ner i stolen, fy va jobbigt det va. Man är ju sån bra skådespelerska... Men jag dog ganska snabbt i filmen, så det va lugnt. Det va ju värre för Jesper och Joel.

Jag åkte dit med Stina och Caroline. Men vi hamnade inte ens på samma rad. För dom fick stå i kö, men det behövde inte jag, ;) lyx! Så jag satt i mitten med Jesper, Simon och Joel.
Vi fick se alla andra filmer också, dom va bra, men den filmen Nord och syd va lite lång. Men de små ölands filmerna va bra. Tycket om star wars filmen med. men tyckte jakob skulle vinna för det va han som va den goda .. Men juste trollfilmen! Den va bra med. men alla kultupiloter hade redan sett den en gång.

Nu ska vi få ut våran film ! så vi kan se den hemma med. ! men iaf Nu måste jag plugga haha. :)

Ha det bra!


fredag

Hejsan!

Min fredag har sett ut och kommer se ut så här idag. !

Det va lätt att gå upp första gången jag vaknade idag, men jag somnade igen sen när jag va helt klar! Då va det dock jobbigt att gå upp igen.. Men nu sitter jag  i skolan, med matte boken brevid datorn. Borde plugga men jag fattar ändå inget. Extra  matte för mig igen på Måndag..

Sen efter skolan blir det att cykla hem, och byta om, för då ska jag he till Marie. För Sara ska klippa mig idag. jag ska inte ha kort hår btw. Jag funderade ju på att klippa av allt, inte allt men typ till axlarna, men jag vågar inte. Sen ska jag färga håret med, jag vill ha det mörkt, ! jätte mörkt.

Yes efter jag har klippt mig blir det gymmet förhoppningsvis. Vi får väl se. Kanske ska sova istället har ju match klockan åtta på lördagen, ! på morgonen då såklart.. Så Ida och jag kommer va rktigt pigga och glada heela lördagen.. !

Ne nu sk jag plugga lite! :)

Ha det bra!

5 maj. Onsdag!

Hejsan!

Så onödigt att åka till skolan idag! idrotten höll på i ca 45 min, sen va det lunch och sen hem! Jag tog det lugnt på gymmet för jag är förskyld. Och när jag kom dit hade jag ju redan cyklat en mil.. Men idag så har jag städat lite, jag har bakat också. ! Sen blev det fotboll och så vidare. Helena kom, hon va mycket trevlig. Hon är här nu. Men ne nu ska jag ta och se va som händer. Måste prata lit me min kära mor med.!

Den här dagen har varit så sjukt jobbig, på så många olika sätt. Jag tror det bara är meningen att allt ska gå fel.. Väntar på att det ska börja vända. Jag kan behöva lite tur. !

Ha det bra!

Onsdag!

Hejsan, !

Sitter i skolan. sjukt tråkigt men vi ska snart ha idrott. Det är dans idag. Igår så va vi hos syven flr Caroline och Stina skulle med lägga till det i tvåan. Det kommer bli riktigt kul. Tänk att jag kom till skolan, när jag bara har en lektion. Och det är idrott. ! Aja.. men vill hem nu så jag kan byta om, sticka till gymmet. Sen måste jag städa.. Drygt! Men efter de så blir det ju fotboll, vilket kan va kul. Sen kommer hello. TrevligtTrevligt.

Europa dag idag. Och alla gnäller, men jag vet inte riktigt va det är för speciellt med denna europa veckan utom att vi får äcklig mat,. Det är massa föreläsningar men inga utav oss esteter är ju på dom?! Konstigt..

ha det bra !

Måndag kväll.

hejhej,

det är en låt jag har sjungt nu enda se jag kom hem, ni vet den im only gonna break, beak your break break your heart haha!!! illa.. men yes, idag så blev det skola! Fotboll, sen fick jag sån jobbig huvudvärk så jag stack hem, jag tar gymmet imon efter skolan imon, kan va däe redan vid tolv så, !

Vi repade idag, ! så jäääkla pinsamt ! men det va kul sen när man väl fattade.. Asså takterna och så. Det kommer gå skiit bra ! Är ganska taggad faktiskt.

Fotollen! - Idag så började Ida som tränare. Tycker det är skit bra ! Det kom 17 barn. Jag och ida tog hälften. Vi fick de lugna barnen,. Bra de ju. Va sjukt kallt! fatta va ont det gör när man står malvakt när ungarna skjuter! Dom kan ju skjutam jag menar jag har tränat dom i två år nu, ;) fast i ett annat lag då. Nu har de äntligen komit upp i 01-02 laget!

Imon, kommer min kusin hit. Helena heter hon, kallas Hello. Det kommer att bli kul. Okej min planering för imon, jag ska till skolan vid typ halv nio och träffa Ellen, sen blir det tt ha idrott vid tio. Sen blir det lunch med henne vid typ ela eller ngt. Sen blir det att cykla hem, byta om sticka ner till gymmet. Sen hem och städa fr Hello kommer. Och så lovade jag att laga mat med, snäll som jag är. Sen blir det fotboll, efter de ska vi visa henne alltså Hello, hur Kallinge ser ut. Och så. Sen blir det hem. ! Ganska intressat dag ju, !

ha det bra!!

Tisdag 4 maj. Skolan!

hejsan, !

Idag så trodde jag att vis kulle ha sovmorgon, men det hade vi inte så jag kom fösent men hann med att göra båda nationella ändå.. TUR! Men det va sjukt tråkigt. Men det är väl alla prov. Nu har vi ett litet hål, vi skulle igentligen repa nu, men vi tar det efter Nk lektionen. För Anton skulle iväg och simon har gitarr lektion..

Bild från modevisningen !! Jag i orange klänning, :)



Idag efter skolan så blir det fotboll jag slutar skolan vid halv fyra, ska hem och äta och byta om, sen fotboll vid fem. Sen slutar jag halv sju. och då blir det gymmet vid tjugo i sju. Stressigt.. Och just den tiden när det är som mest folk med.. ganska drygt, men hellre det än att inte va där alls.!

Ha det bra !

Måndag, 03 maj! :)

Hej,

Jag är sjukt trött. Skulle lätt kunna sova nu. Men känns lite tidigt.. Men ska gå och hämta mina kläder iaf. Sen bli det nog att sova. För jag är ju redan i sängen iaf. Orka sitta vid skrivbordet! fast har inget i detta rummet. Lämnade det ide gamla rummet.. Så jag har inget val direkt. Imon blir det samma sak, för det blir det vaarje morgon! Så här ser en vanlig morgon ut för mig !

Klockan ringer 05.30
Jag är uppe och står och sminkar mig redan vid, 05.37.
Klar och på soffan med frukost och kaffe vid 05.50.
Börjar platta eller locka håret 06.10 Klar 06.30.
Då börjar jag klä på mig. Klar 06.50 eller 07.00
Då lägger jag mig på soffan eller städar på rummet haha till 07.10
Sen cyklar jag. Jag möter sathina 07.30 och är i skolan 07.40
Då loggar jag alltid in och skriver ett inlägg här haha!


Min morgon måste se ut så här, jag lovart ! Ganska sjukt.. :)



Ne men nu ska jag hämta och vika lite kläder... KUL!!!!

Ha det bra!

Måndag!!

Heej !

Nu så har jag precis duschat. har varit iväg nu ett tag, både gymmet och fotbollen blev det. Innan dess va det att laga mat och sen plugga! sjukt stressig dag. men har haft sjukt kul med. Jag och Ida har väldigt udda föräldrar.. haha det kom vi fram till idag på fotbollen, haha! Men vet ni vad, jag va helt själv på gymmet, det va ingen annan där! Så grymt skönt. och det gör jätte ont i armarna redan nu. skönt !

Imon så kommer Caroline och Stina till skolan, bra de för jag har lite att berätta!! :)
Så sjukt lång dag imon, sen prcis efter skolan så har man fotboll. mennu när Ida med ska bli tränare så komer det nog bli bättre. Är ganska trött på att va själv tjej! Jag hinner nog med gymmet imon med. efter fotbollen. Slutar halv sju, ska möta upp staffan utanför gymmet  vi tjugo i sju. Stress daaaag!!! Onsdag med.. Kommer va död på torsdag! Men ääh sånt man får ta ...

Ne men ikv så ska jag nog ta och sova tidigt.. som varje kväll typ. !

ha det bra !!

Måndag..

Hejsan alla!

Nu sitter jag i skolan och drygar, vill verkligen inte va här. det ända jag ser fram emot idag är gymmet. ja ska dit direkt efter skolan. Idag på pilottiden så ska vi göra det där äckliga bildspelet! Så jäkla trött på de nu. Men vi får väl se hur det går. Ska försöka va lite mer positiv. Sen i eftermiddag så ska jag ta och plugga. för jag jag lite att göra på matten och naturkunskapen. låter ju sjukt kul.. Men sånt som tyvärr måste göras. Det får en att längta till sommarlovet ännu mer.

Usch va trött jag va när klockan ringde.. 05:30 ! sen va det bara upp och börja fixa iordning sig. men efter jag hade sminkat mig så fasnatde jag framför tven som alltid.. Det blev jerry springer idag haha. wet t-shirt tävling.. jäkligt drygt. Men det fanns inget annat att kolla på. men ne nu ska jag se vilka som kommit till skolan!

Hoppas de där jäääkla bildeleverna har en KUL dag ;)! Dom får va lediga idag för att dom va med på modevisningen på kvällen i onsdags, men vet ni vad! det va jag med, men jag får inte va ledig för jag är en kulturpilot.... och jag va tvungen att komma idag för pilottiden. Kul va !!

ha det bra!

2 Mars. Oj nu har jag inte skrivit på ett tag,,

hejsan!

Nu så sitter jag i sängen, helt slut! Har varit i kna och sen efter det blev det kyrkan. För Ida konfermerade sig idag. Sen blev det fika och så i folkets hus. Jag satt mest och myste med lille Kasper. han är så grymt söt. Lite över ett år gammal. Japp, men kom hem vid halv sju. va på gymmet sju. hemma lite över åtta. och aah nu e jag här.. Jag har ju duschat och sånt så nu är klockan typ nio så. Igår så va jag och min kära mor iväg heeela dagen. Näe jag kom hem såsomnade jag, kul lördag.. Fredagen, alltså valborg va jag hos Caroline. :)

Men ne nu ska jag snart sova , har sjukt ont i huvet! Får sån ångest med när man tänker på allt man ätit under helgen haha. Men ääh ! träna gör man ju också, så det ska väl gå..

Skola imon, bara pilottid. Skit dag rent ut sagt! Tycker inte det är kul längre. Har jag inte gjort på länge men det lir bara sämre.. Men snart är det sommarloov!!

Ha det bra!

2 Mars. Oj nu har jag inte skrivit på ett tag,,

hejsan!

Nu så sitter jag i sängen, helt slut! Har varit i kna och sen efter det blev det kyrkan. För Ida konfermerade sig idag. Sen blev det fika och så i folkets hus. Jag satt mest och myste med lille Kasper. han är så grymt söt. Lite över ett år gammal. Japp, men kom hem vid halv sju. va på gymmet sju. hemma lite över åtta. och aah nu e jag här.. Jag har ju duschat och sånt så nu är klockan typ nio så. Igår så va jag och min kära mor iväg heeela dagen. Näe jag kom hem såsomnade jag, kul lördag.. Fredagen, alltså valborg va jag hos Caroline. :)

Men ne nu ska jag snart sova , har sjukt ont i huvet! Får sån ångest med när man tänker på allt man ätit under helgen haha. Men ääh ! träna gör man ju också, så det ska väl gå..

Skola imon, bara pilottid. Skit dag rent ut sagt! Tycker inte det är kul längre. Har jag inte gjort på länge men det lir bara sämre.. Men snart är det sommarloov!!

Ha det bra!

RSS 2.0