Torsdag, 30 September- Skolaaaan!!!!

hejhej!

Nu sitter jag i skolan, och väntar på att mitt bilspel ska bli klart!Men det tar sån tid,. Jag sluta efter pilot idag alltså vid elva, men måste jobba med historian för att bli klar så jag slipper den sen,. Vi har inga Histora lektioner nu utan vi ska jobba själva och så, vilket jag tycker är skit kasst!

Bilspelet snart klart nu! Så deppigt,men stället vi va på va ju in inte så glatt så.. :p



Måndagen som kommer är en dag jag börjar se fram emot, Jag och sathina och johanna ska börja med vårt projekt efter skolan, sen efter det så ska vi träffa drama gruppen, med Kp gruppen, :) Vi ska ju filma snart så, :D! Det ser jag fram emot nu faktiskt, !

Ha det bra!

Onsdag, 29 September-

hejhej!

Ska snart taoch cykla till skolan, så drygt vi har redovisning och prov idag... Sen ikväll så har vi avsluting på fotbollen igen,. Och imon så måste jag bestämt mig om jag ska bli en make up artist för då måste jag skriva in mig på utbildningen, mycket nu, och har en Nk uppgist som ska in på fredag, . Jag vill ha helg, !!! Helgen ska jag vara med Philip, så underbart. Men jag måste ta och börja jobba på mitt rum jag ska bygga och visa upp på Eso, satt och gjorde en typ ritning på hur allt kommer se ut igår efter jag va klar med pluggandet till svenska provet vi har idag.. Jag hann faktiskt gå till gymmet igår med, och cyklaner till skolan och träffa älskling, och laga mat, haha, stress dag...


ha det bra!

Lördag, 25 September- KORT inlägg, :)

hejhej!
Va och blev sminkad och sen så blev det mat och fika, :) Mycket trevlig dag, nu så ska vi börja titta på film, ! Sen blir det mat. Vi fick reda på att man kan gå den utbildningen för att bli en make up artist hade inte det varit kul, jag skulle vilja gå den faktiskt, men den är så dyr..
Film nu ! ha det bra!

Lördag, 25 September-

hejhej!
Är hos älskling, ska snart börja klä på mig för vi ska in till rby för jag ska bli sminkad och lite så. har typ inga kläder med mig så vet inte alls va jag ska ha på mig,. Igår så va jag i skolan och det av ju lika tråkigt som alltid, fick en massa läxor och har prov nästa vecka, jag bara älskar skolan.....
Ne men ska väl börja klä på mig och så. :)
ha det bra!

Torsdag, 23 september- tillbaka i skolan, :)

hejhej!

Tillbaka i skolan idag! Har jobbat med bildspelet nu i snart tre timmar, men nu är jag nööjd :D Mina bilder är på plats och övergångarna är klara, sen vet jag inteom jag ska ha text med men tror inte det.. Ska snart gå och äta med älskling, sen blir det att plugga för sen har vi historia,. Så sjukt tråkigt,. jag kommer bara få G .. Men ska läsa hela håltimmen haha, om dessa jäkla romare..

Nu så är jag helt klar och sitter bara och skriver och lyssnar på Tyler Ward, jäkla vad duktig han är,:)

http://www.youtube.com/watch?v=tyYW_6zfBH0&list=QL 

http://www.youtube.com/watch?v=-rcmS9evyN4&list=QL

ha det bra!

Onsdag, 22 september- Skooolan imon!!

hejhej

Är fortfarande hemma, blev ingen skola för mig idag, men ska dit imon, idag så har jag färgat håret är faktiskt nöjd, det är mörkare nu än innan, vilket va målet, :) trodde jag skulle få kolla på Hair idag för jag spelade in den igår men den hade försvunnit från lista så.. Städade mitt rum ist, och har tvättat en massa, jag har haft en skit kul dag .... Skulle gärna va hemma en dag till tror jag, men ändå inte, det är skönt att inte ha några tider at passa ch att bara ta det lugnt, äta glass till frukost och så vidare haha. Men ska ändå blir skönt att komma tillbaka imon, fast vi har ju Hi förhör.. inte kul alls. Sen engelska läxan på fredag med, men de är ju typ klar, sen ska vi ju lämna in Nk arbetet med det är de jag och Philip ska titta igenom nu när han kommer. Jag fattar verkligen ingenting, men tycker ju inte det är kul heller usch för naturkunskap...

Efter vi har pluggat så blir det träning, Philip ar de duktiga barnen som vill spela och jag, mamma och Marie har barnen som bara vill leka, :) sista träningen idag, så grymt skönt, sen är det sista knatte träningen nästa vecka med vilket är ännu bättre, :)

Ne men ska väl klä på mig nu för snar lär ju Philip komma, men ha det bra!


Måndag, 2 september-

hejhej!

Fortfarande sjuk.. Åt glass til frukost sen gjorde jag soppa till lunch, nu så ska jag nog snart ta fram glassen igen har så grymt ont i halsen.. ville va med Älskling idag men ne då ska man bli sjuk, när man är ledig med kan man ha mer otur.. Så jag har kollat på film och lite sånt bara, jag gick upp vid fem så har varit uppe ett tag, det kommer blir en lång dag, jag är ledig imon med förresten, men är ju ämdå sjuk så va spelar det för roll,. annars hade jag åkt in och ätit luch med Philip och hämtat mina historia papper som ellen lånade.. Men ne..

Ne ska hämta mer glass nu! ha det bra!

Söndag, 19 september- sjuk, :(

hejhej!'

Natten som var va inte alls bra, jag har knappt sovit ngt, jag väckte Philip vid halv två, han gick upp och hämtade huvudvärkstabletter och vatten till mig, sen så efter en stund så somnade vi. Men sen vaknade jg flera gånger om igen,. Är sjuk.. Sov hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen, så åt inget jag va uppe vif elva och drack te sen senare så blev det duschen för Philips Farmor, Mormor och morfar kom. Men ag kunde inte va så social, det va riktigt tråkigt.. Missade fikat med och maten inte okej.. Men sen kom mamma och hämtade mig så åkte hem och sov haha, men sen va jag tvungen tll att äta så åt en halv macka och så jorde mamma honungs te till mig. Men nu ligger jag i sängen och dricker te och skriver detta inlägget. :)

Men ska vila nu men ha det bra!

lördag,18 september- Kort inlägg nu!

hejhej!
Sitter och pluggar medans Philip städar/bäddar, :) Men det går sakta fram nu.. orkar inte läsa mer nu.. Ska kolla på en skräck film ikv så mysigt haha, alltid lika kul. Idag så va det fotboll, Linus spelade, dom vann mot hällaryd.
Igår så va det tjejkväll, mycket kul! :)
ha det bra!

Torsdag, 16 september- Torsdag nu ja, :)

hejhej!

Idag så kom jag till skolan och ingen annan från Kp va här, . Kul men nu är alla här och vi sitter och fixar våra bilder från bil saken vi va på.. Så tråkigt! Men vi sluta om en timme typ.. Igår så hade vi volleyboll turneringen, vi kom sist utav alla 14 lag, bra jobbat eller hur?.. men kul hade vi iaf!

Sen när vi slutade så hade jag lämnat mina grejer i skolan så fick byta om i dans dansomklädningsrummet haha, men mina kära vänner orkade inte gå med mig in i skolan sen cyklade dom utan mig med,. Snällt eller vad? Så fick cykla själv och så, men lille ellen hängde me mig och bytte om med mig i skolan ist, så jag slapp va själv då så, :)

Imon är det Fredag, sen när vi slutar så är ja ledig till Onsdag, så underbart!! Sen på kvällen blir det nog tjejkväll vi får se hur det blir, sen lördag är det fotboll sen ska jag va med älskling<3

Bilder från bilkyrkogården, alltså bilderna vi håller på att jobba med.. Detta är dock bara tre utav dom.. 











Ne men ska fortsätta jobba nu, ! Sathina och Johanna är inte här :( så tråkigt.. Ha det bra!

Onsdag, 15 September-

hejhej!

Igår så firade vi vår månadsdag, vi fikade på andra våningen sen gick vi vidare och åt på blekan, :) Det va jätte mysigt<3

Idag så ska vi spela volleyboll, är med i det ända tjejlaget på skolan nu haha, bästa laget ju, :D Tror det kommer bli kul faktiskt, men vi får väl se, vi lär ju inte vinna men kul ska vi väl ha :)

ne men ska nog börja cykla snart vi ska va i skolan åtta för att göra oss iordning, men tror inte vi behöver en timme, vi har typ beach tema, jeans shorts och randig, vit och svart, tröja, uppsatt hår, snyyggt!

ne men ha det bra!

Tisdag, 14 September- Två månader med älskling! <3

Hejhej!

Två månader med älskling idaaag!! Så vi ska ut och äta ikväll, så mysigt. :)
Idag så va ja på gymmet, det va bara jag och två till där haha, illa.. Men allt gick väl bra, va lite små drygt men äh, jag är ledig idag så grymt skönt. va en sjukt jobbig dag igår, vi hade kondtitions träning på idrotten igår, jag trodde jag skulle dö haha.

Jag ska ner till stan sen och träffa Philip, när han slutar, så tar bussen till skolan. :)
ska nog ner lite tidigare faktiskt, för de är ingen hemma hur kul är det.. Alla jobbar och Linus är i skolan,. sen regnar det ju ute..

Lockig idag, lika bra eftersomdet ändå är blött och fuktigt ute så.. :)



Japp, men ne ska fixa lite nu, nu skulle bara se mitt rum haha.

ha det braa!!



Måndag, 13 September- Måndaaag,:(

hejhej!

Idag så är det en jobbig lång dag.. Både idrott och dans, Kuul!! haha, men det ska väl gå, hoppas vi får spela volleyboll idag så vi kan vinna lite sen på turneringen på Onsdag, ! Men iaf igår så pluggade jag och Philip heela förmiddagen, är nästan klar med allt, men sen efter de så gick vi på bio, och såg, I rymnden finns inga känslor :) den va helt okej. Det har varit en bra helg, fredagen va lite jobbig, men hade mina vänner med mig så det gick bra se ändå, :)

Ne ska se om jag har allt med mig nu till skolan, men ha det bra!

fredag, 10 September- freedaaaag!

hejhej!

Idag så är jag skit trött orkar inte klä på mig haha, det blev mjukis byxor med ett linne och så bara, orkade sminka mig men plattången får va idag haha. Men jag är ändå skit glad idag, bakom tröttheten finns en massa glädje nu! :D så underbart! Är bara så glad, !

Ne musik nu sen ska  jag väl cykla snart med kanske, :)

vill att allt börjar vända men det gör fortfarande med ont än vad du förstår.

ha det braaaaa !!!!

Torsdag, 9 september- i skolan.

hejhej!

idag så har jag varit i skolan, kuul! vi hade faktiskt ganska kul, vi va på göholm i ett jätte gammalt stort hus vi ska spela in en film där i oktober, på min födelsedag faktiskt :) Just nu sitter jag i studiehallen, Philip har lektion och johannas mamma kom nyss och hämtade henne så nu är jag helt själv, kuuul!! Men ska snart ner på stan så, ska bara vänta på att philips spanska tar slut..

ne jag borde plugga men har glömt min bok hemma.. haha så får ta det ikv, jag har engelska, svenska och historia, inte kul ngnstan..

Har varit ganska glad idag ändå, skönt :) Dagen började bra så, men är så grymt trött.. Men pilottiden gick bra, ingen bråkade haha ovanligt ju :p

Ne men ska se om jag ska börja med svenskan nu! ha det bra!

Onsdag, 8 september-

hejhej!

Idag så gick jag upp tidigt i onödan, vi börjar ju inte förens nio... Blir man trött.. Hade behövt sova hade en ganska jobbig kväll igår. jag vill bara bort ett tag nu, men måste ändå till skolan och allt.. På tal om det igår. jag visste att allt för för bra för att va sant, jag är liksom inte dum. Men bestämt mig för att lägga allt bakom mig nu, men kommer ta ett tag innan jag kan göra det helt faktiskt. Det ända jag vill nu är att va hos min älskling, det är verkligen det ända. <3

ne men ska ta och fortsätta göra mig iordning nu, har ju skolfoto idag.. Orka bry sig igentligen,.

Men ha de bra!

Tisdag, 7 September- ingen bra kväll asså....

hej.

Denna kvällen har inte varit ngn vidare,. Jag har verkligen börjat tänka på saker som bara gör mig ledsen, jag har pratat med sathina senaste timmen om allt, asså jag mår verkligen skit rent ut sagt, inget som märkts kanske,. men jag är ganska skicklig på att dölja det ändå,. man vill ju inte verka svag men nu kom de sista som bara knäckte mig totalt.. Det är säkert inte lika illa som jag tror att det är, vissa av er skulle säkert bara dumförklara mig om jag sa va det var. Men om jag ska va ärlig så har jag inte haft någon att prata med om vissa grejer vilket tär på en enormt mycket. Känns skönt att ha tillbaka sina gamla vänner som verkligen känner mig. sathina fick mig verkligen att må bättre tackar henne för det, fick ett jätte fint sms, som verkligen fick mig att tänka. Men tänkte skippa skolan imon men det gör ju inte saken bättre,. men vi har pilottid och jag orkar inte med allt skit man får ta från den gruppen hela tiden.. Men ag går dit för skolfotot faktiskt, för jag kommer ångra att jag inte är med på de sen när det kommer tror jag.. Och så kan det va skönt att komma dit och fjanta lite och så, så man börjar tänka på annat, :)

men allt detta negativa måste försvinna snart för jag orkar inte mer.. Mitt självförtroende är på botten, vilket inte gör saken bättre,. Men ska kämpa vidare och försöka vända på detta nu för så här kan det inte va!

Negativt inlägg jag vet,. men allt är inte alltid så positivt och glatt som det verkar. 

men ska sova lite nu tror jag och försöka vakna och tänka på det positiva som finns :)

ha det bra!

Tisdag, 7 september- En bra Tisdag!

hejhej!

Idag så vaknade jag ganska tidigt, och så stack jag ner och drack kaffe och åt lunch med Philip, sen så stack jag hem och ner på gymmet, sen hem och så blev det duchen och så blev det soffan tills älsklingen min ringde och frågade om jag ville gå på stan med honom, så jag tog bussen in och så tog vi en latte på andra våningen, sen så kollade vi lite på kläder och så :) Sen åkte jag hem. Då hade alla redan ätit så det fanns bara köttbullar kvar.. Kul!! haha, men stekte ägg med så, passar kanske inte så bra, men det blev nyttigt och gott så varför inte.. :p

Sen lev det att umgås lite med min lillebor, vi spelade kort men sen skulle han plugga så det ska väl jag med ta och göra nu kanske.. Men tänkte skriva lite först. Sen måste jag leta upp min skåpsnyckel som ja tappat bort igen.......

Nästa vecka på Tisdag så har jag och Philip varit tillsammans i två månader, det känns som om att vi har varit tillsammans mycket längre, men två månader är inte så mycket kanske haha, men allt känns så bra, Min lille Philip,<3 Får höra i skolan ganska ofta om hur söta vi är tillsammans vilket alltid är kul att höra, man blir så glad av det. :)

Juste! Nu ska jag skärpa mig, med allt det här med mat och så, sen ska jag börja träna ordentligt. Nu är det slut på allt slappande, jag måste ta tag i detta nu! Men det ska inte bli lika illa som det va i våras, jag kommer ju fortfarande äta haha, :p

Ne plugga nu ha det bra!

Tisadg, 7 September!

hejhej!

Idag är jag ledig från skolan men ska in och träffa älsklingen min, så vi ska bara äta och så sen ska jag till gymmet. Har sovit jätte dåligt inatt så är skit trött, jag hade en sån konstig dröm med, men sen när jag vaknade och kom på att jag är är hemma själv så blev det musik på högt direkt haha alltid.. :p

ha inte alt för mkt att skriva för det händer inte så mycket nu när skolan har börjat, jag pluggar ganska mycket tycker jag,.. trååkigt !!!

Men ska snart dra men ha det bra!


Lördag, 4 september-

hejhej!
vaknade halv nio idag faktiskt, ganska tidigt med tanke på att det är lördag. Är hos Älskling, vi har bakat idag och precis fikat.:) Ikväll ska vi titta på film, och bara ta de lugnt och mysa. Sen imon så ska jag hem för det är skola på Måndag, :( Helgerna går alldeles för snabbt,. Men är ledig på Tisdag då ska jag träna och lite så.
Ne men ska se vad som händer i huset nu, är helt själv på övervånigen, Philip bara försvann,.
Just want to leave and go away for a while ...

Ha det bra!

Fredag, 3 september-

ejhej!
Skola idag, jag fick göra nästan hela redovisningen till Nk idag, ellen  hade skrivit lite om riki healing, men resten fick jag ta för joel hade inte gjort sitt, men tror de märktes för dom va inte alls med på disskutions frågorna som är de viktigaste, vilket inte stör mig, för man tackar ju inte nej till ett högre betyg! :D Sen så va inte engelska läxan skriftlig idag, skönt men hade ändå inte gjort ngt om de hade varit de för jag kunde nästan alla, menmen känns lite som att man hade pluggat i onödan, men de kommer väl på provet sen kanske..
Nu så sitter ja hos Philip ute i Hoby, ikväll är det fotboll, . Kul haha. :p
ha det bra!

RSS 2.0