Lördag, 30 Oktober-

hejhej!
Nu så har jag typ precis vaknat och sitter och skriver medans älskling ska vakna till lite :) Men man är ju som piggast om man går upp tidigare tycker jag.. Men ne idag vet jag inte alls vad vi ska göra det blir väl att äta, duscha sen får vi väl hitta på något :)
Vi fick ju reda på att vi skulle till Gotland, men jag vill inte följa med :( Det är med skolan... Bd och Kp grupperna,. Jag har inget emot de flesta men sen dom som är jobbiga är riiiktigt äckligt jobbiga så.. Och det är två nätter !! Och vi fick skriva på en dödslista det känns ju säkert, om nu båten skulle skjunka när vi åker över till Gotland från Oskarshamn,.
Jag hade velat ha med mig kameran nu, fota lite grann men ne så smart va man inte när man packade igår..
Juste idag är sista dagen med penicillin med! Underbart!
Ha det bra!

Fredag, 29 Oktober-

hejhej!
Idag så har jag varit i skolan, och labbat lite sen hade vi mentorstid och jag va på halva engelskan, för jag skulle till ungdomsmottagningen så fick gå tidigare sen blev det bussen hit till hoby, så nu sitter jag här, :)
Har inite så mycket kul att skriva, men nu är det höstlov så grymt skönt !! Man känner att man behöver verkligen det..
men ändå höstlov,. jag vill ha sommarlov, det är längre och så kan man sola igen, jag vill ha tillbaka färgen på benen och så, men nee... Det är lååång tid kvar till sommaren..
Bild från sommaren, Längtar tillbaka :(
ne men ha det bra!

Torsdag, 28 Oktober- Toorsdag!

hejhej!

Idag så har jag varit i skolan lite jobbigt att va där när man mår som man gör, men penicillinen gör sitt, så ä lite piggare men är lite snurrig haha, älskling hjälpte med historian idag och är så grymt tacksam över de !! Massa pussar på han ! Nu så sitter jag och lyssnar på musik, bruno mars.- nothing on you, då grymt fin låt!

Har varit dålig på att lägga upp bilder så tänkte lägga upp några nu, :)
Lite Ego bilder då ja, men alla måste va lite ego ibland...



Titta klockslaget asså ;)




vill tatuera mig igen, :( haha det ser jätte konstigt ut på bilden haha, skulle bara se om den syntes när jag hade min gråa tröja, inte alltid man vill visa den så, men det funkade haha ! denna är ju tagen uppifrån så det syns ju såklart haha, Titta va blek man blivit :(

Ne men nu blir det duschen och så ska jag sova lite, Fredag imon, då ska jag till älskling <3

Ha det bra!

Onsdag, 26 Oktober- sjuk.....

hejhej!

Idag så va jag på vårdcentralen, allt gick väl bra jag fick penecillin, så allt ska väl bli bättre nu, ! Skola imon och hämta en massa grejer, och så måste jag gå på Esv för det är sista lektionen, innan vi får våra slutbetyg i det ämnet...

Idag så har jag lärt mig att sticka, jag gjorde en mössa, men den blev allt annat än lyckad ! Ska fortsätta och bli duktig på de asså haha, men det kommer ta tid..

Just nu sitter jag på soffan och ska snart gå och lägga mig, så skönt det kommer blir att få sova, men jobbigt att man inte kommer att få sova imon.. Jääkla skola! Vill att det ska bli helg, halloween helg! :)

Men ska titta på simpson nu ha det bra!


Måndag, 18 Oktober- Tycker inte om måndagar,,,

hejhej!

Vilken stressig morgon! Men iaf helgen, fyllde ju år i lördags och då skulle vi ju filma hela degn men det blev inte så.. Då fick vi stanna kvar från nio till ett med drama gruppen och så får vi bara en timmes sovmorgon för det!!! Det försörde hela min dag ju! Men löste de genom att åka till älskling, men va ju fortfarande sur för att vi va tvungna att va kvar och så,. Menmen... Nu har alla andra idrott men jag orkar inte vara med utan ska plugga ist på svenskan, för jag har redovisning på Onsdag så måste fixa allt till de! Sen har jag Nk och engelska med :( Skit skola!! och nu har Caroline och Stina hoppat av dansen så jag kommer få gå den själv..........

Ne men ska börja nu, ha det bra!

Torsdag, 14 Oktober- tre Månader men Philip idag <3

hejhej!

tre Månader med Philip idag! Och om två dagar fyller jag ååår! Härligt, sen är jag bara allmänt glad idag för jag fick goda nyheter imorse!! Ska nog in till Hoby en stund idag efter skolan, för älskling är sjuk :( Inte bra, hoppas på att det har blivit bättre. Lider med honom!

Nu ska jag ha pilottid, tio över... Hoppas vi har lika kul som vi hade igår haha, vi skrattade typ hela tiden, ovanligt faktiskt pilot brukar va så tråkig. Hoppas på en ändring så vi kan va som vi va igår. Vi test filmade förresten, för på lördag gäller det, jag är taggad men tycker det är synd att det ska regna, men ääh !

Ska på lektion nu men ha det bra!

Måndag, 11 Oktober- Måndag igen, :(

hejhej!

har inte skrivit på länge nu men nu så har jag hittat tid till det. I helgen så har vi firat mig hemma hos Philip, han har lagat mat, bakat hela helgen, så söt är han. ! Det har varit en riktigt mysig helg :)

Nu ska jag igentligen plugga men orkar inte, jag fixar detta med svenskan imon ist det är ju ändå bara muntligt, så man behöver inte inte skriva allt för mycket utan det är ju bara att läsa men det har jag ju boken till, så det löser sig nog. Bestämde mig för att jobba själv med uppgiften, vilket är skönt.!

Idrott och dans idag :( stort minus!! Nu vet jag ju inte om vi ska sjunga längre för johanna är inte i skolan..

men ska nog ta och se om jag hittar ngt men ha det bra!

Fredag, 8 Oktober- skolan !!

hejhej!

Sitter i skolan nu och väntar på att alla ska börja så det blir lugnt i studiehallen igen, två min kvar! Då ska jag börja plugga på engelskan som jag hade glömt i skolan och vi har ju läxa så.. Jag har ju ingen Nk så vrf inte.. jag är så sjukt uttråkad, men snart komme älskling med ipoden så jag har musik iaf. Efter skolan ska jag till Hoby, :) Ja juste, jag fick nya jeans imorse, riktigt sköna. !

så nu har jag ipoden me och har börjat med engelskan!

ha det bra!

Tisdag, 5 Oktober- Tisdaaag!

hejhej!

Sitter i skolan nu och har precis blivit klar med historian, så grymt skönt ingen Historia nu på en nästan två veckor! kan det bli bättre. Nu så har jag typ inget att göra för Philip går till fyra så jag ska nog hem, och äta och så, har inte hunnit med luch än så, :)

Har inga läxor tror jag, bara engelska.. men den går ju snabbt att göra. Jag längar till helgen! Jag ska fira min födelsedag med Philip, en vecka tidigare:) För vi ska ju filma min nästa helg så. Jag har ju ingen Nk på fredag och det känns så dumt att komma till skolan mend ks ju in till hoby sen så känns så dumt att inte komma ska ju ändå in till ronneby för att kunna ta bussen in till hoby.. Så det blir mentorstid och engelska för mig. Eller njaa kanske hoppas mentorstiden och bara går på engelskan, för den är så dryg och orkar inte med mer bråk i klassen så.. Japp så blir det!

men ne nu ska jag ta och gå bort och träffa Philip sen ska jag hem, !

ha det bra!

Måndag, 4 Oktober- Min dag haha, :)

hejhej!

Inte skrivit på länge känns det som, men har haft en massa att göra.. Men nu så! Idag blev det skolan, allt gick bra utom idrotten då haha, sen efter de så fikade jag med Älskling på Contan, kanelbullens dag idag ju ;) Sen så tränade jag sahina och Johanna på låtarna vid ungefär fyra, sen träffade vi drama gruppen vid typ fem, sen så cyklade jag hem. Så nu sitter jag hemma och skriver, jo jag har hunnit prata med Philip lite med  så, min lille Philip, det är en person jag inte klarat mig utan, älskar honom något sjukt mycket. Puss på dig älskling! <3

Nu så ska jag titta lite vad som händer på Fb sen ska jag sooova, hoppas på att få sova inatt, och slippadessa mardrömmar jag ska sluta titta på skräckfilmer, har aldrig hänt förr att jag inte kunnat sova efter en sån film men nu så.. tråkigt!

Ha det bra!

RSS 2.0