Tisdag, 31 Augusti- Bara tisdag idag,.

hejhej!

är hemma igen, kom nyss ut från duschen för andra gången idag haha. Har varit på träningen nu. Idag blev det skola, gymmet, städning, (vilket tog så sjukt låååång tid... ) Sen fotboll, nu är jag gaanska trött, och har ganska ont i benen, har ju cyklat med och sen sprang jag på gymmet, och tränade benen sen med.. Kommer kännas mer imon,. :( Inte bra eftersom vi ska iväg och fota. jag laddar kameran nu för fullt. !
Juste! det är match i helgen, mina spelar på lördag, samling kloclan åtta,!!! Inte okej,... men vet inte om jag ska dit. Philip spelar med på lördag, tidigt.. Jag tycker inte om fotboll längre haha.

Fotboll imon kom jag på, vilket gör att mina planer förstörs lite ...

ne men ska äta nu, är sviiiiin hungrig! ha det bra!

Tisdag, 31 Augusti-

hejhej!

Ledig idag, men är i skolan och pluggar, jag kom ju inte in i skåpet igår så hade inga böcker eller ngt med mig, men nu är snart Nk uppgiften klar, jag och ellen skriver om Healing. Ganska intressant faktiskt, :) Men ska läsa mer om det när jag kommer hem, för mamma har en massa bra böcker för det på internet är ganska flummigt tycker jag. Men snart ska jag börja med engelska läxan och sen så är det bara svenska kvar. Känns att skolan är igång igen.. men ganska skönt ändå,:) Gick upp halv åtta idag träffade älskling vid Stationen vis nio. Så vi gick till skolan och drack kaffe och nu har han spanska medans jag sitter och pluggar. sen ska vi äta och så ska jag hem för jag ska till gymmet. Sen städa och sen ikv blir det fotboll. :) Fullt upp! Precis som det ska va.

Igår va första dans lektionen med ju. Jag hade ju fixat mina dans byxor, men glömde ju att min lille alf som är på bilden här förstörd dom :( Katter....



Imon ska vi iväg på en fotoresa på förmiddagen, sen på eftermiddagen så ska jag på kalas, ! Philips mamma fyller år! :)

men ha det bra!

Måndag, 30 Augusti- har en pluggande Philip här,. socialt ! :)

hejhej!

Sitter i soffan och kollr på host whisperer, Philip ska plugga.. Spanska och geografi, kuul!! Så han sitter breve och gör de medans jag skriver här. Jag har läst lite om ealing för ellen och jag ska redovisa om det på Fredag. Idag så har vi börjat med våra lektioner. Vi hade första dans lektionen idag med. det va ganska flumigt.. Men det blir nog bättre.

Ne men ikväll så åker Philip hem, :( jag skulle hellre följa med än att sitta kvar hemma, jag menar hur kul är det igentligen.. Det enda alla gör är att kinka, vet inte va som hänt :o jag är hellre i skolan haha, men nee kanske inte men jag är ledig imon på tal om de, så jag ska träna och så, härligt. Jo jag ska hämta lite grejer på skolan med :(

Ne men ska se om jag kan hjälpa älsklingen min, ha det bra!

Söndag 29 Augusti-

hejhej!
igår så träffade jag tjejerna, Idag så är jag tillbaka hos Philip. jag va och kollade på fotboll imorse, Hoby spelade mot ronneby, ronneby vann... :( Inte alls bra.. Sen kom vi hem och vilade lite och kollade på film, nu så sitter jag här och skriver och kollar va som händer på fb och är bara allmänt social haha. Imon så börjar alla lektioner, det är ganska skönt att slippa att ha Eso..
ne men ha det bra!

Fredag, 27 Augusti-

hejhej!
idag har jag varit i skolan, vi hade vårt kalas. Det gick bra vi dansade och sjöng först, jag tappade bort mig totalt i dansen och slutade sjunga, typiskt mig haha! men ääh allt gick väl bra, jag hade kul iaf. Fikat va bäst haha, för de va så äcklig mat.. Alla treor och ettor va med och så snackade vi lite sen slutade vi men innan på förmiddagen så fick vi kolla på ettornas dockteater.. Den va ganska seg men jaja! :) Vi visade vår film, alla bara skrattade åt den haha! illa.. :p
Efter skolan så cyklade jag hem så när jag kom hem körde mamma ut mig till hoby så nu är jag hos Älskling igen, :) men ska hem imon för då är det tjejkväll hos caroline, Mysigt! :)
men ha det bra!

Torsdag, 26 Augusti-

hejhej!

Sur idag, :( men ska försöka va lite mer positiv nu. Vi ska snart ha musik lektion! :) Ska bara visa en bild från igår haha! Vet inte vad jag håller på förklara men aja ser ganska udda ut haha. jag tycker dagen igår va ganska lyckad jag menar vi hann spela in en film på typ en och en halv timme, det är ganska skickligt, men iofs det är en liten film på ca 2 minuter eller något. jesper och joel ska börja klippa den nu.



lektion nu sen ska jag träffa älskling efter skolan, !

ha det bra!


Onsdag, 25 Augusti-

Hejhej!

Nu har vi gjort vår film med klassen vilket gick sådär, de flesta va ganska otaggade, men aja vi ska klippa ihop allt och visa filmen på fredag. Den kommer bli skiit bra jag lovar haha. Men nu så ska jag snart börja cykla hem så det inte börjar regna. Men ska vänta på Philip först han slutar inte förens fem över två.... Men sitter i pilot med sathina och Johanna så det är ändå lugnt.

Onsdag, 25 Augusti- Skolan, ! Pilotdagen :D

Hejhej!

Sitter i skolan, ojoj det va länge sen man skrev de ju :o Snart så ska vi börja förbereda pilot dagen! Den kommer bli den bästa utav alla dessa dagar tycker jag. Juste.. jag skrev inget igår men det hände typ inget så,. vi hade bild dag och fick gå på skattjakt och göra smycken och kort, och jaa! jag går på gymnasiet hahaha ! men aja vi hade kul iaf :) Hoppas det inte kommer regna idag för vi ska vara ute och filma ju.. Då måste vi planera om allt innan alla andra kommer, och jag menar vi ska börja våran dag vid halv tio.

Guuud vad jobbigt det va att gå upp idag! Så hade jag inga kläder jag ville ha,. Det fanns inget på tv så jag började städa mitt rum :o Hur normalt är de.. men iaf jag är lite piggare nu, och ganska taggad på den här dagen faktiskt!

ha det bra!

Måndag, 23 Augusti-

hejhej!

Idag så har jag varit i skolan, lika tråkigt som alltid,. Vi fixade alt till pilotdagen som är på Onsdag, vi hämtade Glen, som är ett skelett, och fixade kläder,svärd och allt till vår inspelning till filmen som de andra ska göra. Härligt ! Nu är allt klart, imon har jag sovmorgon, det har alla i klassen utom bild eleverna för dom ska till skolan och förbereda.

När jag kom hem från skolan så kom jag på att jag hade lämnat nyklarna i den andra väskan så jag ringde mamma haha, de kom efter tio min så de va lugnt. Men asså de händer allt för ofta.. Sen så blev de att byta om äta och se efter de så blev det gymmet, sen hem duscha äta igen haha, och nu sitter jag här..

Usch va det är jobbigt att sova själv, jag tycker verkligen inte om de, inte alls bra.. Igår kunde jag inte somna, så imorse va jag sviiin trött. Och så måste man va i skolan åtta varje dag. De enda positiva me skolan är att älskling är där. Annars vet jag inte va jag hade gjort om jag ska va ärlig.. vet ni vad, jag har börjat va med mitt gamla kompis gäng haha, det trodde man inte, men vi får se va som händer. kanske kan slå ihop alla de hade varit något. Då hade tjej gänget ändå blivit ganska stor. Tror de hade blivit bättre faktiskt. :) man kan ju alltid testa. :)

Ne nu ska jag se va som händer i huset!

ha det bra!

Söndag, 22 Augusti- Hos Älskling :)

hejhej!
idag så ska jag hem faktiskt, vi skulle till wellness grejen med men är inte så pigg på de just nu faktiskt. Men vi får se vad som händer. Japp, gårdagen hos carl va mycket trevlig med, massa mat blev det haha gott. Vi va där tidigare och kollade på fotboll, dryg match kan man ju säga.. Idag så skulle jag igentligen varit i kna med knatte laget, men orkade inte.. De va för tidigt, och jag är ju i Hoby så.
Ne men ska nog ta och göra något nu innan jag somnar haha, ha det bra!

Lördag, 21 Augusti- Lööördaag!

hejhej!
Nu så har vi precis vaknat typ jo vi har ätit frukost med. Nu ska Philip städa igen haha, men sen efter de så blir det duschen. Vi får se om det blir stan eller ngt. Sen blir det att göra sig iordning för vi ska va hos Carl ikv ju. Skrev jag i inlägget under detta. Kräftskiva ikväll. Igår så kollade vi på film först, valentines day, jag har ju redan sett den på bio men det hade inte Philip, så fick se den igen. Sen fick jag massage för jag har så sjuukt ont i ryggen. Så gullig är han :) Ne men nu ska jag se va som händer, ska väl sova en halvtimme nu först hoppas ja haha !
ha det bra!

fredag, 20 Augusti- Hoby igen! :)

hejhej!

Idag så började skolan, Idag så snackade vi bara om regler och vad vi ska göra under nästa vecka, vi fick ett scema eller aah två vi går efter ett annat under nästa vecka. Väärldens drygaste idag idag asså.. Usch! Tråkiga genomgångar maten sög och alla va trötta, tycker jag iaf. Men kul att träffa stina och caroline. :)Fick veta att vi ska iväg och filma med kp gruppen i skolan, och det är just den 16 oktober, på min födelsedag! Inte okej!!! men iaf, efter jag hade slutat så stack vi. Philip väntade på mig så vi åkte tsm. Så vi åkte förbi Minta sen tankade vi och så blev det hem och packa. De va kinkigt hemma så jag ville sticka tidigare så nu är vi redan här i hoby. Vi är hemma själva ikv så vi ska laga mat själva och lite så, mysigt :) Så vi ska snart iväg och handla.
Imon så ska vi iväg på kräftskiva. Det kommer bli kul. Sen så ska vi in till rby med för älskling ska ha sin nya mobil. Vilket jag inte tycker om för jag tycker inte han ska ha den haha. :p Men han bestämmer ju de såklart.
ha det bra!



Torsdag, 19 Augusti-

hejhej!

Idag så har jag och Philip varit och ätit glass, sen gick vi en runda, sen blev det mat och så stack philip för att träna, så då passade jag på att sticka ner till gymmet. Sen blev det duschen, äta och nu så kom älskling hit igen :) Imon är det skola :( inte kul....

men ha det bra!

Tisdag, 17 Augusti-

hejhej!

Nu så har vi precis ätit igen, underbart! så kom Philip med en stor godis påse, taskigt.. Idag så gick vi inte upp förens halv tolv, sen fixade älskling min cykel, så lagade jag mat, sen hade vi båda träning, haha lyckat :) men sen kom han hit till kallinge igen, så nu ska vi spela lite och sen blir det att sova, jag vill böja vända dygnet nu men det vill inte Philip så vi får se hur det kommer gå.



Spel nu, ha det bra!

Måndag, 16 Augusti- låååång dag,...

hejhej!

Nu så har vi precis duschat, och ska snart sova, juste vi va och hängde tvätt nyss med, Kul!! Idag så har vi varit i hoby, då blev det en "lång" runda med Vilma, sen så åkte vi in till kallinge och åt, sen kollade på fotboll, linus tränade och jag lekte med Lille kasper haha. Sen så blev det en hot dog på statoil med Philip. När vi kom hem så fick jag veta att mamma ska ha cykeln, så jag har ingen nu, kul!!!!! när skolan börjar med ... Piss ! Lite sur blev man ju,. men vi får se hur de löser sig...... Man får alltid såna roliga nyheter när man kommer hem,.

Ne men ska sova nu ! Ha det bra!

Söndag, 15 Augusti- :)

hejhej!
Nu så ska vi cykla iväg och hämta mat till älskling, jag vill cykla men han vill ta mopeden,. latmask! Idag så gick vi upp jätte tidigt, :( så har varit uppe gaanska länge nu. Philip åkte iväg och spelade match men jag hängde inte med. Stannade med Philips mamma och syster. Nu så har vi precis spelat kort. Men hinner inte skriva mer för vi ska cykla nu, japp CYKLA!! För jag fick som jag ville ;)
ha det bra!

Lördag, 14 Augusti-

hejhej!
En månad med älskling idag :D
Nu så har vi precis ätit fukost, vi ska snart ner till duschen för vi ska iväg idag, vi ska ner till ronneby till Philips farmor. Sen efter de ska jag nog hem för att imon ska Philip spela match :( Jäkla fotboll.. Igår så va vi hos jakob och spelade monopol med han, evelina och Julia. Vi förlorade ...
Duchen nu!
ha det bra!

Fredag, 13 Augusti- Fredag den trettonde idag ja :)

hejhej!

Kom hem till älskling idag, vi har städat, hämtat Philips kära mor och sen blev det hem en sväng för jag glömde lite grejer hemma. Nu så ska vi grilla, sen så blir det bara mys hela kvällen. Juste,, jag har börjat få ont i halsen igen, inte bra, det är värre nu än innan,. usch för de.! men iaf, så skönt att komma in till lugna hoby idag, lite stressigt hemma, eller jag är det iaf..

fredag den trettonde, än har inget tråkigt hänt, men dagen är inte slut än, men hoppas på de bästa. Vågar inte säga att jag inte tror på sånt förens imon haha.

Ne men ska väl göra Philip sällskap nere vid tven nu, hockey på tv! :( haha.

ha det bra!

Torsdag, 12 Augusti- Godmorgon!

hejhej!

Nu så har jag precis ätit frukost, och väntar på att en viss latis ska vakna så att han kan komma hit och gå bort till gymmet med mig, :) Är hemma själv nu med, hela familjen åkte till malmö.. Men idag så ska jag och philip va hemma och laga mat och så, ha en mys dag. Sen får vi ju se vad som händer i helgen med. Inte riktigt bestämt än. Men på lördag så har Philip och jag redan varit tillsammans en månad. Tiden går snabbt haha, :)

men ne ska ta fram kläder nu, och lyssna på musik sen blir det kaffe med, jag måste ha de känner jag !

ha det bra!

Onsdag, 11 Augusti- Godnatt!!!

hej!

åååååh vad seegt, nu ska jag snart sova, själv! Usch, fy och blää.. Är så jäkla trött men kan inte sova, ska upp tidigt imon och träna hade jag tänkt, innan jag åker in till Hoby igen till Älskling :) Jag har ju bestämt mig för att sluta med sånt man inte borde äta igen, så jag har vart jätte duktig än så länge, haha men började ju idag så, men jag brukar va duktig på de så, :) Man blir så trött av allt onyttigt, och så grymt nere för det känns som om man år upp 10 kg efter varje godisbit.. :o det är ju normalt jag vet.. Men iaf så känner jag.

Nu så sitter jag ocg skrive lite på msn, vilket är lite udda jag brukar inte vara inne där så, sen skriver jag ju här haha inte så ovanligt kanske, men ingen musik,. Udda!

men ska stänga av datorn nu, och kanske sova :) ha det bra!

Onsdag, 11 Augusti-

hejhej!

Nu är jag sur, jag har sett mitt schema nu, men det kan ju inte stämma, jag kan ju inte sluta fem på torsdagar!!! och börja ett, ?? illa ! Men ne nu kollade jag Sp;arnas schema, det va ju mysket bättre,. Inte bra!!! Men iaf nu blir det att tänka på annat det är ju inte skola än :D

Musik och sängen nu, är hemma själv nu, så drygt!!!! Men iaf, nu så ska jag snart duscha och sen så ska jag nog sova, för att det finns inget annat att göra,. usch inte bra när man blir van vid att alltid va två, nu är det så läskigt tyst och lugnt ju haha, har städat, lagat mat och fixat naglarna jag menar hur kul är det,.? Ne men snart kommer väl min kära familj hem, fast nee, då kan man ju inte sjunga längre hahah, löjlig man är jag vet.. Men det är så härligt när man är hemma själv, vet att ni håller med mig, ;)

men ne musik, duschen sen sängen! Ha det bra!

Onsdag, 11 Augusti- Hemma igen då ja,

hejhej!

Nu så har jag precis städat mitt rum. Har varit hos Philip idag, eller aah jag blev hämtad idag vid tre, så sen när jag kom hem så blev det att städalite, jag tyckte det behövdes.. Så nu är jag klar,. enligt mig haha. Jag borde äta nu,. Men orkar inte laga mat, hoppas på att kenny ska göra det men de lär ju inte hända.. Just nu så sitter jag i sängen, min nybäddade fina säng och lyssnar på musik. :) Imon så ska jag träffa Philip igen, men inatt så sover jag hemma, det känns lite udda faktiskt, sova själv..

Skola snart igen ju! Nästa vecka på fredag, undra hur många det är som kommer då, jag menar en dag,. Men jag ska dit iaf,. tror jag väl..

Imon så blir det gymmet på morgonen! Har fuskat md träningen nu på senaste tiden,. inte alls bra.. Men ska ta tag i det igen! :)

Ha det bra!

Måndag, 9 Augusti- hoby igen, :)

hejhej!

Vet inte om förra inlägget kom upp här, men iaf jag skrev om att jag hade ont i halsen, det är iaf bättre nu, men det är fortfarande jobbigt att äta,. Idag så åkte vi in till Hoby och här blir jag kvar tills på Onsdag eller något sånt, vem vet. Imon ska jag in till rby en stund iaf för jag har träning på kvällen, så trååååkigt !!! jag vill verkligen inte att fotbollen ska börja änn,. Vet ni, jag lagade mat när vi om hit, gjorde chili con carne, jag äter ju inte bönor i vanliga fall men det gick idag, så duktig jag är, de ända Philip gjorde va att koka ris, vilken hjälp man fick ;) Ikväll blir det att de lugnt och titta på film, :)

Ha det bra!

Torsdag, 5 Augusti-

hejhej!

Idag så ska vi hem till mig, :) Sen kommer vi tillbaka hit på Måndag igen förhoppningsvis. Juste filmen igår va de sämsta jag sett jag lovar.. Ettan såg jag med Johanna, den va ju skit bra men synd att tvåan va så här.. jag borde börja lägga ner mina kläder i väskorna, och kanske börja klä på mig med.. Ikväll så vet jag inte vad som händer, vi får väl se :)

men ha det bra!

Onsdag, 4 Augusti-

hejhej!

Nu så kom vi precis hem igen, till Philip. Vi har varit och hämtat/lämnat kläder hos mig sen va vi och hyrde film, oh sen blev det mat. :) Nu så sitter jag vid datorn för jag skulle lägga in ett inlägg här och Philip sitter och spelar, vad socialt av oss haha. Men jag skulle kolla Fb med ju.. haha :) Imon om det är fint väder blir det att cykla ut och bada. Härligt de. Inte för att jag tror att ja kommer bada men vi får väl se. jag va hemma och hämtade kameran så de blir det lite bilder här imon. Juste när vi kom hem till mig, så va det massa folk överallt, släktingarna hade kommit igen och malena, nanna och Linda va med hemma, och kenny med, fullt med folk.. :) Men vi åkte efter typ en timme så, men ska väl va lite social meed dom imon ist eller något ånt kanske. Filmen vi hyrde ar en rysare, för det va jag som valde haha, den heter rec 2, vi får se om den är bra,.

Ne nu ska jag va lite social, ha det bra!

Onsdag, 4 Augusti-

hejhej!

idag är man inte så pigg, men vi cyklade idag iaf. Philip sa att de bara va fem kilometer dit men det va det veerkligen inte.. Det va 7 !!!!!!!! Inte okej... för sen skulle man ju tillbaka också, men nu är det gjort, Skönt! :) jag blir kvar här ännu en natt sen tar vi en helg hos mig. Fick massage igår, så mysigt :) ne men ska väl klä på mig nu, kom precis ut från duschen, vi ska köra in till kallinge en sväng nu så.

ha det bra!

Tisdag, 3 Augusti-

hejhej!

Nu sitter jag framför datorn hos älskling, vi ska snart starta filmen, efter att ha ätit toast. gott! Idag så har vi varit i kristianstad. Höjdpunkten va nog maten och fikat hahaha, tjock som man är då ja. Nu blir det massa godis.. Illa men vi ska träna imon iaf haha. Mycket trevlig dag har jag haft idag. Imon så vet jag inte riktigt vad som händer.. Vi får välse va vi hittar på. yes men blir ett kort inlägg här nu, jag är skiiit trött men skriver mer imon!


ha det bra!

Måndag, 2 Augusti- Hos Älskling <3

hejhej!
Kom hem i lördags, och så blev det att packa upp vilket va såå jääkla drygt, men efter det så kom Philip. Sen på söndagen så åkte vi ner och åt på stan och åt, sen gick vi en runda på brunnen. Sen på kvällen så blev det mys och film. Idag så va vi och shoppade på stan, sen blev det glass. Nu är vi hos Philip och ska snart börja laga mat, :)
Imon ska vi till Kristianstad, :)
Ha det bra!

RSS 2.0