Måndag, 29 November-

hejhej!

Lugn dag idag, har precis suttit och fixat lite med en juulklapp haha, :) Och sen så har jag kollt igenom bilderna jag hade på kameran som älskling kom med idag, ska nog ta och visa några tror jag, !

Det är från i helgen när vi va ute lite med Vilma, och jag tog självklart kameran med mig ;)







japp nu så ska jag nog ta och äta lite Ananaaaas, gott! Sen se om jag får tag på älskling, <3

Ha det bra!

Måndag, 29 November-

hejhej!

Blev hemma idag, kände att jag behövde det! Men helgen ar varit jätte mysig. Har varit hemma hos älskling. Fredag så va vi iväg och åt, sen på lördagen va jag på körskolan, fast bara till två sen så åkte jag ut till Hoby igen, och så på kvällen så fick jag massage, så skönt! Philip tände ljus och så fick jag massage. Sen efter de så va vi lite sociala med hans familj, vi kollade på programmet så mycket bättre. :) Och åt lite. Sen så va jag så grymt trött så vi gick och la oss, jag hade ju varit uppe sen sju.. :)

Sen på söndagen så va vi ute en liten stund och fotade, :) Sen blev det julskyltning. Så åkte jag hem efter de och kollade på tv och drack te. En jäätte mysig helg. !

Imon är jag ledig så då ska jag träna lite och plugga en massa!

men ska städa lite nu, ha det bra!

Torsdag, 25 November-

hejhej!

Idag har jag haft en jätte bra dag, skolan gick bra, och sen blev det fika med älskling, sen gymmet. Nu sitter jag här och har precis packat lite,:) ska till älskling imon! mysigt. Sen körskolan på lördag :) i fyra timmar.... yeeeey...

Bara korta inlägg nu för tiden, men det händer inte allt för mycket, jag har börjat jobba mig upp nu från botten till toppen! Det tar enegri så det räcker. Jag är påväg och det känns så grymt bra! Trött hela tiden men jaja det går sakta men säkert framåt, eller aah uppåt ;)

men ja nu så ska jag va lite med min lillebror träffar han inte på  hela helgen nu ju, :(

ha det bra!

Torsdag, 25 november- kort inlägg!!!

hejhej!

Idag så va jag den ända som kom till skolan i tid fastän bussen va sen, skickligt! Nu så ska vi snart börja klippa, för vi va ute och filmade hela dagen igår. Kul :) Men är så grymt trött idag, så glad att älskling kommer hit efter skolan är slut, vi ska ner på stan i detta fiiiina vädret. !

ååh sitter och väntar på att allt med filmen ska bli klart så man kan böja klippa, men det tar sån tid, men lyssnar på musik och väääntar!! de som sitter gramför kollar på en massa skit men världens högtsa volym på datorn och dom själva.. Bra va.. Inte konstigt att man blir trött. Det ända jag ser fram emot idag är att träffa Philip. !

Nu ska jag börja klippa!


Ha det bra!

Tisdag, 23 November-

hejhej!

Idag så är det ju Tisdag och som alltid är jag ledig på tisdagar! Så idag har jag tränat, pluggat, städat, lagat mat, hämtat Linus, gjort läxor med han och så :) Varit en helt okej dag.

Nu så tänkte jag se om jag har några bilder att lägga upp, men det ska jag nog ha. Har bara lagt över några bilder från gotland till datorn, men har ingen aning vilka. Sen har jag bilder när jag och Philip va ute och fotade i helgen :)



Har inga gotlands bilder bara såna bilder som jag inte kan lägga ut haha, när alla sover och sånt :) Ska lägga ut alla bilder när jag kan !

Men iaf älskling på bild jag tycker den är jätte fin!! <3 Älskar min Philip!

ska forts plugga nu, kanske äta lite ananas sen ska jag duscha, så innan jag går och lägger mig ska jag ringa älskling! :) ha det bra!


Måndag 22 November-

heej, !

Inte skrivit på länge nu men vet inte varför, har iaf varit med älskling i helgen och vi va på bio och såg harry potter i lördags. Den va väl sådär jag missade slutet för jag somnade .... Bra film va? Men det va Philip som ville dit inte jag så, men hoppas det tar låång tid innan del 2 kommer.

Nu så sitter jag i skolan, har svin ont i huvet, har precis haft dans.. mamma kommer snart för vi ska ha utvecklingsamtal.. Undra hur det kommer gå igentligen. jag har nog sämsta närvaron på knut hahn, haha ne men inte långt ifrån, jag har börjat skippa lite lektioner här och där, men mina betyg har ju inte ändrats så aja :)

Ingen bild idag, men ska ladda upp bilderna från gotland imon så! :) Både här men de flesta hamnar nog på facebook !

Men ha det bra!


Måndag, 15 November- Ja äääär bäääst ;p

hejhej!

Idag så har jag fixat allt till Gotland, så nu är jag taggad på att åka, :) Jag, Amanda, Mattias , Sathina och Isabell haha, har planerat lite, et tråkiga är att Isabel inte kan va med på de vi planerat, men hon kommer ha kul i skolan när vi är iväg så, :) I skolan så va det faktiskt en ganska rolig dag, hade ont i magen hela förmiddagen för att jag skrattde för mycket, det behövdes kan jag säga. Blev jobbigt förra vecka så den är veckan startade bra! :)

Jag skriver ju om vad som händer i mitt liv i den här bloggen, och det kommer jag fortsätta att göra, och jag har aldrig sagt att ingen annan får göra det, man kanske skulle tänka på vad man skriver mer men aja, :) Det händer saker hela tiden jag kan ju skriva om att jag varit på månen eller typ att jag tappade min penna på engelska, . Det jag menar är att vissa saker än kanske viktigare än andra.. Men jag skriver nog om det mesta. Jo men juste, jag tappade min penna på engelskan idag dock.. :( Men ääh behöver ingen nu på tre dagar för vi ska till GOTLAAAAAND !!! :D Det ända jag behöver är mina glada vänner och en kamera!

Jo vi hade en disskusion om skillnaden mellan vänner och kompisar, jag tycker vänner än såna man pratar med om typ allt,  Viktiga och privata greker och kompisar är såna man kan snacka med om saker som igentligen inte är så viktiga för en. Men vi alla som va med och pratade om de tyckte olika, men aja så här tycker jag! :)

(orkar inte läs igenom, så ursäkta mina stavfel haha)

hahah wusste du würdest dies zu überprüfen, könnte es schon seit über Sie ;)
tyska på tal om ingenting, ;D

japp, men ska sova nu, är ganska trött .. Gymmet imon, sen packa klart sen ska ja träffa älskling, sen lite folk sen åker vi, :) Ha det bra!

Lördag, 13 november-

hejhej!
Sitter uppe medans Philip sover, . så tråkigt! Finns inget att göra, så jag passar väl på att skriva lite och kolla Fb. Igår så kollade vi på film och hade myskväll. Det behövdes kan ja säga efter gårdagens skoldag. Idag så är jag lite små trött men ska börja med Philips julklapp tror jag, :) Det kan bli kul. Men hoppas bara jag hinner klart. Jag har redan en annan sak som jag håller på med som inte alls är klart än så. men iaf ! Idag så ska vi fira vår månadsdag, fastän det inte är förens imon. Men imon är det ju farsdag så.
Oj vad bilden blev stor, går inte att ändra med den här datorn...
Men ne ska dryga vidare nu! ha det bra!

Fredag, 12 November- hej!!

hejhej!

Snart så slutar jaag!! Ska ta ett tåget till älskling, och så ska jag släppa skolan totalt. Och alla som går här. nästan iaf :) Har snackat med de som jag behöver snacka med, och det känns bättre nu. jag ska hålla mig till dom som får mig att må bra och dom som bryr sig. kanske logiskt, men aja! Nu så räcker de, ! :)

Ska inte på engelskan för jag har världens huvudvärk, . och mötet kommer bara göra det värre så jag skippar de med. !

 ha det bra!

Fredag, 12 November-

hejhej!

Idag så kom jag till skolan och så skulle vi ha Nk och då blev det ännu ett kinkigt för de andra tjejerna hade läst vad jag skrivit på bloggen, så visst kan vi prata tänkte jag så löste jag och en av tjejerna allt men det fanns fortfarane en kvar, och när vi skulle prata, så slutade med att en av tjejerna sa; Du är en bitch och elak rakt igenom. jag menar vem säger ngt sånt? Bara för att vi inte kommer överens. jag menar alla kommer inte överens så är det bara men man säger inte så till ngn, vilket jag sa till henne, men jag gick därifrån jag är trött på att ta skit från dom hela tiden så nu är det slut med de! hade ngn sagt så till min vän så hade jag inte stått på den "sida" eller aah ni fösrtår vad jag menar. Så nu är det slut.

Älskling kom ner till mig, för att de andra stöttade ju hon som la kommentaren så jag menar vad ska jag göra, den är ändå som finns där för mig är Philip, Han fick gå från lektionen, för jag mådde verkligen inte bra,. Jag menar hon gick över gränsen..  Vi ska ju till Gotland med klassen, men jag vill inte med längre!

Men aah.. Nu så sitter jag i Mac rummet med joel, martin och mattias, jag skriver och dom kollar just nu på ngt tråkigt...

men aja.. ha det bra!

Torsdag, 11 November- Tänker på annat !!

Hejhej!

Nu så sitter ja och läser lite, har precis packat för jag ska till älsling i helgen! Det ja läser är om Högskolor, det finns en i Lund som jag kollar på, deni kristianstad är med gansa intressant faktiskt, den i sthlm är ju med bra men skulle  aldrig vilja bo där.. Sitter här på sängen med datorn och läser om högskolor, det känns ganska illa haha, i mina snygga myyys kläder känner mig lika snygg som Alf är på bilden haha!



Tack så mycket för kommentaren på förra inläget, ! jag ska försöka ignorera allt, ska ta hjälp utav Philip, han är verkligen mitt allt, ställer alltid upp när sånt här händer, <3

Ne ska snart ta och sova, är så sjuuukt trött :/
Ska bara läsa om Gbg med sen så! blir det sängen för mig, :)

Ha det bra!

Torsdag, 11 November- Ledsen, :(

hejhej!

Jobbig dag idag :( Några utav mina vänner har börjat bete sig lite udda mot mig, vet inte vad jag gjort, eller jo sagt va ja tycker me jag menar det gör ju ni så vrf inte jag? Och bara för att vi tycker olika behöver ni inte snacka om mig, det är en annan sak om man säger de rakt ut till en, det hade varit okej, me det ni gör nu är inte okej. Jag menar det verkar som om ni måste ha lite drama hela tiden för att ha ngt att snacka om, men aja jag orkar inte med sånt just nu, så ska väl låta er snacka och hålla mig till dom som accepterar den jag är, och som vet att jag är väldigt ärlig och säger vad jag tycker. Har alltid tagit lite avstång från tjejer för dom bara älskar att starta en massa, sen när man ska prata om det så har ingen gjort något, . Och sen ist för att hjälpa varandra så ska man "inte säga ngt" för då helt plötsligt är det skvaller, jag menar det är ni ju gansk bra på annars, jag menar visst jag snackar med men frågar personen mig om vad jag sagt så säger jag de, jag menar vad kan hända... Så hemska saker säger man ju inte om folk..

Stå för vad ni säger och gör för en gångs skull. För sånt här ska alltid hända när man inte mår så bra, ni lyckas verkligen pricka in de sååå fint, ! Duktigt av er, Mycket....

Jag tycker inte om att erkänna att jag inte mår bra, men nu så har det över gränsen, det är inte bara just ett par människor, utan alla kommenterar, all skit man får ta i skolan, det blir för mycket ibland. jag ger mycket med, men vad ska jag göra, bara sitta och ta allt, ? Aldrig sån är inte jag. Vissa utav oss säger saker på skoj och när det går över en viss gräns så säger vi till. Så funkar de men så funkar de inte att göra med alla. För de tar åt sig och så säger dom inget? Jag menar hur ska man veta? ..

Men ne ska hitta på ngt att göra så jag kan tänka på ngt annat !

(börja inte snacka skit om detta jag skrivit imon, inte mitt fel om ni tar åt er )

Ha det bra!

Torsdag, 11 November- Knut hahn suger!

hejhej!

Nu sitter jag i skolan och fick prceis veta att pilot är inställd idag igen och vi fick inte veta ngt idag heller... Vet inte hur dom tänker nu har vi varit här två dagar i rad utan att få närvaro eller någonting, denna skolan är inte okej jag lovar! Men nu får man sitta ohc vänta på Historian, som börjar ett.. SKIT dag igen då ja..

men iaf efter skolan så ska jag träffa älskling, vilket är positivt så hela dagen är inte skit iaf! Och imon är det fredag, det är med Positivt!


ha det bra!

Onsdag, 10 November-

hejhej,

Åååh jag hade ju redan skrivit ett inlägg så skulle jag trycka på Spara och Publicera och så stängs datorn av ! Då blir man glad!!

Men aah skoldagen blev de nästan bara bråk och jobbiga disskutioner, men aja.. Sa dit till allt imon igen men jag vill verkligen inte, hade inte Philip varit där så hade inte jag gått!



PEACE! yeea, ne men tycker om mitt halsband, :p lite onödig bild kanske, men vrf inte ! :)

Rolig nyhet! jag har gått ner de jag gick upp när jag blev tsm med Philip, :) *Stolt!

Duschen nu! Ha det bra!

Onsdag, 10 November- Arg som sataan!

hejhej!

Idag så börjar dagen inte bra! Jävla CP skola, det är tydligen bara vissa elever som får reda på att det inte är några lektioner.. Så jäkla segt, och det är ju inte första gången, och det är de som gör det ännu värre. Dålig stil av dom ! Så nu är alla andra här utom lärarens små Favorit elever! SKIT SKIT SKIT!

GÅ ALDRIG Eskp på Knut hahn, Skit alltihopa just nu!

Hade behövt sova idag ju,men det har väl bara vissa rätt till! ............

Ha det bra...

Tisdag, 9 November-

hejhej!

Jag åkte in tidigare för att hinna hämta alla paper till nakurkunskaps labbarna men så fick jag ändå inte med allt, :( Men sen så gick jag och fick staven i armen vilket gjorde så sjukt jävla äckel ont, sen så när det va klart så blev det optikern och det gick med bra, sen så hem och till gymmet, duschen, äta och nu sittr jag här och skriver men ska igentligen plugga,.

Väntar på att Philip ska komma hem från Lund så jag kan ringa och klaga om hur ont det gjorde att sätta in staven, :o och jag som hatar sprutor det där va ju typ en järnrör sen ett silikonrör i armen jag menar AAAJ !! Men nu är det lugnt, och den funkar ju i tre år så ! :)


ne ska läsa lite nu ha det bra!

Tisdag, 9 November- Ingen kul dag!

hejhej!

Har så ont i magen så jag håller seriöst på att dö!, jag är nevös haha, ska både till ungdomsmottagningen (sätta in P-stav) och till optikern ! Kul dag, !!men ska juändå till andra våningen och sen ska jag till gymmet så literoliga saker jag jag ju ändå göra, :)

Men skiver sen hur det gick! Hoppas bara på att det inte kommer göra ont, men ska bli skönt att slippa pp och sånt man måste komma ihåg hela tiden..

Vaknade idag och såg ut som ett troll i håret men ju mer jag tittade på de desto snyggare blev det så jag plattade det inte haha, ! Inressant info eller vad, :p



Nu måste jag hämta alla papperna jag ska ha med mig till optikern, !!

Ha det bra!

Måndag, 8 November-

hejhej!

Idag så har jag varit i skolan det har varit en helt okej dag tycker jag, :) Kul skoldag om man säger så, vilket inte är så vanligt. Idrotte gick okej den nya dansläraren på dansen ida va ingen hit dock men aja, det ska nog gå. Det tråkiga är att jag har inte träffat älskling på ett tag,. Och imon ska han till Lund och kolla in en högskola, och ag ska till ungdomsmottagningen och sen till optikern sen ska jag ta en fika med Mattias och Joel, så är det sagt just nu iaf, :) sen får vi se om repningen blir av på eftermiddagen.

Tänkte bara slänga ut lite bilder nu, kan va kuul ju men det har inget med dagen att göra kanske, jag har hittat lite bilder på datorn haha, har ju så sjukt mkt bilder !


Köpte nya muffinsformar i silikon, det rekommenderas starkt!



Bild från sommaren -10 titta va brun man va :(



japp men hinner inte leta upp mer bilder, de blev dessa, och nu blev jag sur för att jag såg va brun jag va innan haha, men ska leta upp passet nu, behöver de imon!

ha det bra!

Söndag, 7 November- kort inlägg innan läggdags!

hejhej!

Idag så a jag bara tagit det lugnt, :) Har fixat lite med en bild jag tycker om och hade tänkt visa den här på bloggen nu, för att visa hur mycket jag älskar personen på bilden, <3

Så puss på dig älskling!!



nu ska jag sova, ha det bra allihopa!

Söndag, 7 November-

hejhej,

Nu så är bloggen lite ändrad, riktigt snygg tycker ja! :D
Idag så blev det gymmet, sen nu så had ejag tänkt städa lite och så, ni vet sånt man ine hinner när man går i skolan, haha ne men såklart man gör men inte så ofta som man kanske velat,.
Men iaf ska lägga in lite bilder nu från Höslovet!









yes, det va några bilder från Måndagen bara men laddar upp fler sen, för det tar sån tid!
Har suttit och ätit mango och Ananas medans jag väntat, så gott! Jo måndagen förresten då va vi ute ohc spelae fotbol, jag, Linus och Philip, tisdag så åkte vi skridskor och sen ha vi bara tagit det lugnt, vi skulle gått på bio men älskling med blev sjuk :( Och jag har lärt mg köra moped haha, fastän det är så jäääääkla läskigt, !!

men ha det bra!

Fredag, 5 november- mmh......

hejhej!
Idag så har vi varit och kört lite och så sen så blev det lite fika osv, en väldigt lugn dag har det varit, just nu väntar vi på mat, sen ska vi hem till mig. Vet ni... jag är skit sur! Verkligen skit sur!! Men vill inte skriva vrf men ååh vad trött jag är på allt just nu,. fattar inte meningen med vissa saker som görs/sägs..
Ne men iaf, ida så skulle vi firat johanna, men jag kunde inte komma ut dit, hade nog inte varit så roligt sällskap ändå kanske,. Förstår om dom är lite sura på mig men är inte alls på humör :(
Ska gå nu men ha det bra!

Onsdag, 3 November-

hejhej!
Skit väder idag så det blir bara massa mys med älskling idag, :) Men jag klagar inte haha. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, småsjunger lite väntar på att Philip ska komma in igen han är ute och letar efter sims 3 till mig, :)
Vi har ju haft Linus i två dagar nu måndag- Fotboll, bakning Tisdag- Skriskor. och allt han gör är bara att gnälla, känns sååå kul! tacksam unge :p fast aah måndagen gick ju myyycket bättre än tisdagen.
gamla sommar bilder nu! för att jag längtar till sommaren... Sista bilden är med för att den är ju bääst haha, men det va nog inte sommar än då haha, :)
.
.
.
.
.
.
.
men ne ska se om Philip behöver lite hjälp nu, ha det bra!

Tisdag, 2 November- Kort inlägg

hejhej!
Idag så va vi och åkte skridskor! jag, linus och Philip, :) Sen efter de så har jag lagat mat sen åkte vi hem till mammas kompisar och så kelade jag lite med deras lille bebis, så grymt söt och pytteliten!! Nu så kom jag precis hem till Philip och vet ni, jag glömde min mobil, :(
Men ne kan inte skriva mer, ha det bra!

RSS 2.0