Lördag, 31 Juli- Idag så åker vi hem!

hejhej!

Idag så ska vi åka hem, det blir att duscha snart sen äta, sen så ska vi bara städa llite sen åker vi. Och Linus ska åka cross med men det gör han när vi städar isåfall. Sen ska jag mysa med Philip heela kvällen, vi har inte träffats på en vecka, eller aah 6 dagar blir det,. Inte bra.. Nu är jag helt klar för att åka, har laddat mobilen, ipoden, och har packat om så alla kläder fick plats i väskan. Underbart! Fast skorna fick inte plats men ääh.. Har philips ipod med mig, så jag har haft musik, så jäkla härligt. Slapp man sitta och lyssna på familjen heela vägen hit haha, är ju ändå fem timmar i bil!! :)

Båten, vi åkte ju på kryssning på torsdagen, det va ganska kul. Vi va på ett danställe först, de va lite segt och sen blev de diskoteket, asså ni skulle sett folket där xD Sen på morgonen dagen efter så gick mamma och jag upp tidigt och satte oss i cafe och drack latte, de va mysigt. Efter de så vaknade alla andra med. Så det blev de duschen. mat och så. Asså det hände inte allt för mycket haha, :) Jag har massa bilder men lägger ut dom imon ist. För kameran ligger i stugan, och jag är i huset nu.

ne nu blir det duschen, kaffe, frukost, städa sen bilen!

Ha det bra!

Torsdag, 29 Juli- grattis Linus :)

hejhej!

Idag fyller Linus år, grattis till han! Idag blir det att packa för vi ska åkaa bååt ikv, kryssning.. Kul :) Har en massa nya kläder nu, va ju i sthlm igår. Så har nya skor och kläder, fick en ny klänning igår som är så sjukt söt. Ska ha med mig den ikv. tre par nya skor, massa tröjor,linnen och så två par jeans, och så tre kjolar asså de blev gaansla mkt ändå, :) Brukar ju inte hitta jeans så de va de bästa tror jag, här finns ju mer så man får ju passa på.


ne men ha det bra!

Onsdag, 28 Juli- Bara typ fyra dagar kvar, !!!

hejhej, !

Nu så är det äntligen morgon, idag så ska vi in till stockholm och shoppa, så jäkla najs. Där finns det ju ganska mycket mer kläder än i rby och kna, ska titta på kläder till både mig och älskling. Igår så åkte ju mamma och staffan iväg och bodde på hotell och så, det tyckte Linus va lite jobbigt så jag va uppe med han ganska länge igår, så är så jääkla trött, men ändå taggad till hundra! Hungrig som bara den är jag, men vill inte äta själv och alla andra sover ju :o Ska ta och duscha snart först då istället. Igår på kvällen blev det pizza, dom va inge vidare asså, men åt halva. Dom va så sjukt stora.. Imon så blir det båten ju, de kommer väl bli kul tror jag, hoppas jag haha. Sol idag iaf. Det är skönt iaf. På tal om ingenting! :)

Igår så hade Linus och jag ett samtal innan vi båda somnade. Han sa att han inte kunde sova för han saknade mamma och han visste inte va han skulle tänka på. Mitt svar, Jo linus men jag brukar tänka på tiden som kommer att komma, tänk inte tillbaka på vad som hänt. Tänk på att du ska på båten snart och vad vill du göra där? du fyller ju år snart. ! en timme senare.. Linus; hanna??? Jag; jaa???? Linus; jag ska va med mamma och pappa mest på båten.. Jag; okej va tänker du på nu då? Linus; hur mycket presenter jag kommer få när vi är framme.

hahahah Gullunge eller vad ! :D det va alltså presenterna som va viktiga, ;) ååh va jag älskar den pojken asså. Jag somnade i hans säng. Och har inte sovit så här länge som vi kom hit. Jag tycker verkligen inte om att sova själv. Usch för de!

Nu är det bara denna dagen, torsdag, fredag och sen halva lördagen innan jag kommer hem, för vi mååste åka på morgonen annars vet jag inte vad jag gör. Så jag får träffa Min Philip på kvällen. Läskigt att man kan sakna någon så mycket ju :(



Fukost nu och sen duschen då ja. eller ska nog börja med kaffe sen väcka någon så jag har sällskap :) får väl sätta mig och läsa lite bloggar nu så ja, men stina skriver aldrig, och carolines är läst nu, jag hittade Josefins blogg, den va bra med. Sen orkar jag nog läsa de vanliga bloggarna nu med, har ju inget annat för mig..

Ha det bra!


Tisdag, 27 Juli- dunder kort inlägg !!

hejhej!

Idag så blir det att ta det lugnt. imon blir det att shoppa lite i stockholm, sen båten till finland på torsdag, och det är också Linus födelsedag. Vi kommer vara där tills fredag, sen åker vi hem på Lördag. :) Nu är de andra ute och jobbar och jag o mamma sitter och tittar på gamla avsnitt av top model. Har inte så mycket att skriva för vi gör inte allt för mycket just nu haha. :)

<3

Ha det bra!

Tisdag, 27 Juli- Philip <3

hejhej!

Nu så har jag precis vaknat typ, har väl varit uppe i 40 min kanske haha, men är så jäkla trött.. Idag är det Tisdag, och idag ska vi nog inte göra allt för mycket. Mamma och staffan åker idag för att fira deras bröllops dag så de kommer tillbaka imon, men Linus och jag stannar kvar här. Tisdag ja.. nu är det typ fyra dagar kvar tills vi ska hem, tiden går så sakta!! Vi ska med båten på Torsdag med vilket betyder att jag inte kan ha mobilen heller,. Då kan jag inte ens skicka med Philip ju :( ååh vad jag saknar honom, helt sjukt detta ju...


saknar dig älskling<3

frukost nu.. ha det bra

Måndag, 26 Juli- kort inlägg nu ja, :)

hejhej!

Idag så blir det att åka in till stan tror jag väl eller något sånt, jag har ingen aning. Har sovit jätte dåligt inatt och är jäätte föeskyld idag, inte bra.. Ska väl snart börja göra mig iordning tror jag väl. men eftersom jag är så förskyld så är det ju ingen mening att sminka sig. Nu så blir det inget gym på en vecka :o haha, har inte varit där på länge, jag skyller på Philip haha ;) har ätit en massa i helgen, hamburgare, kebab, godis och massa annat, inte bra hah.

Ha det bra!

Söndag, 25 Juli-

hejhej!

Nu så har vi nästan precis vaknat, jag har precis lagt upp lite bilder på fb. Nu sKa jag lägga upp vissa här med. ! Idag är sista dagen med Philip, så sen får inte vi träffas på en heel vecka, det är inte bra alls :(

Haha kvällens tre kyssar ! första bilden är bäst jag vet ;)







nu ska vi ha maaaat!!! :D

ha det bra!

Lördag, 24 Juli- Östersjö igår!

hejhej,

Är men Philip nu, vi ska se film nu, vi hade tänkt åka in till Östersjö men det regnar för mycket så det blir inte så nu. Igår va vi hos carl först en stund så jag fick träffa hans kompisar, de va kul. Dom va lite speciella haha, men på ett bra sätt då :) Efter en stund så gick vi bort till hannes, där va det typ 20 pers, mycket trevligt folk. Jag va den ända från kallinge, jag kände igen vissa så men inga jag kände. men alla va jätte snälla. Hela kvällen gick  väl bra, vi kom på tåget, men de va sjukt mkt folk där, jag drog med Philip in på toaletten med fem andra tjejer. Två som jag inte kände sen, Pernilla och hennes kompis sandra med. Efter de så va vi typ framme så vi gick ut och då började det regna, vi gick ner till hamnen efter att ha skrivit våra namn på handlederna, airbrusch sak som finns ni vet, jag ska visa sen, det står Philip på min handled nu, jätte fint är det. Lite snett kanske men äh. men sen så skulle vi ta bussen vif ett men den kom aldrig så vi gick bort till de andra bussaran men de va så sjukt mkt folk där så vi kom inte på bussen, så Philips mamma kom och hämtade oss, vi var hemma vid tre typ. Då va man gaaanska trött haha.
men ne det va en skit kul kväll, :) Tycker de va lite synd att inte alla kom in till östersjö dock haha,
ha det bra!

fredag, 23 Juli- Hos Philip idag!

Hejsan!
Idag så är jag hos Philip, kom hit igår kväll och ska vara här tills imon. Idag så blir det att mysa hela dagen, jag skickade iväg Philip nu så han ska hyra film, ni vet den, what about the Morgans. Jag tror den är bra. Igår såg vi univited eller va den heter, den va väl sådär. Ikväll så ska vi till Östersjö, men först så blir det en eller två fester vi vet inte hur det blir haha, vi får se om vi ska gå på den första. beror på om vi orkar. Men det tråkiga är att det är sånt skit väder ute nu ju.. Inte kul! Men det är ju inte så kallt iofs. men ikv blir de långbyxor för jag tänker inte bli sjuk, ska ju åka på söndag så.. men iaf, när han kommer hem sen så blir det duschen och sen så blir det film. Vi får börja göra oss iordning tidigt med, eftersom vi ska va hos Carl vid fem, om vi nu skulle dit först. :)
Min Philip på bild, haha får hoppas på att han inte ser att jag lagt ut den! ;) Så fin han är! Ska ta massa foton ikväll och lägga ut med, den här bilden är från när han går ut nian tror jag. han ser inte så glad ut dock. :)

ha det bra!

Torsdag, 22 Juli- Nu är allt nästan bestämt!

hejhej!

Nu så sitter jag på rummet och skriver, har en geting här med så ska skriva lite snabbt haha, vill inte va här med den. Men iaf nu kom vi fram till att vi ska till sthlm och sen till Finland, så åker vi utomlands till Jul ist. Idag så bli det iaf att åka till Philip, har packat ner alla kläder till helgen och så, ingen aning vad jag vill ha på mig ju så det ät svårt.. Men de kommer hit och hämtar mig ikv så blir jag kvar hos honom tills på lördag för då blir det att åka hem och packa om, för då åker vi ju på söndagen så.  Nu är getingen borta haha, :p skulle bara berätta det haha. Men iaf nu så ska jag snart ta och gå ut för det är så läskigt varmt inne..

Det blir östersjö på fredag nu ist för på lördag, vilket är bättre för jag hade inte kunnat hänga med annars ju, för då hade jag inte varit så pigg på söndagen när vi ska åka.

men ne nu ska ja ta en huvudvärks tablett och göra Linus sällskap i soffan, :)

Ha det bra!

Onsdag, 21 Juli-

hejhej!'

Idag blev det glass med tjejerna, :) inte så länge bara för att det höll på att börja regna så vi stack hem, men det började inte förens ett bra tag efter så haha. Men vi bestämde att vi skulle ha en tjockisdag iaf, det ser jag fram emot. åååh vad jag har tråkigt nu, :( de andra i familjen sitter och äter pannkakor och glass men är inte alls sugen på det just nu.. Har redan ätit glass idag..

Imon så ska jag ääntligen få träffa philip igen, det har gått två dagar nu snart. Nu ska han få stå ut med mig ett tag igen haha, :)

ha det bra !

Onsdag, 21 Juli- glass med tjejerna idag!

hejhej!

Idag så va  jag på gymmet, haha läänge sen nu ju. Inte bra.. Idag så mår jag inte så jätte bra, har ont i magen och lite ont i halsen, men det gr nog över. Ska snart äta lunch sen blir det att träffa Caroline och Stina, :) Är inte alls sugen på glass så får se vad de blir. Men vi ska inte träffas förens två så det är ju lugnt, blir säkert det sen haha. Men ne nu ska jag se vad jag ska äta och om jag ska, beror på vad de gör för mat. !

Men ska gå nu!

ha det bra!

Tisdag, 20 Juli- ååh vilken seg dag då!

hejhej!

Den här dagen har gått så läskigt långsamt, och det är inte alls bra,.. Finns inget att göra ju. Jag längtar tills på torsdag, för då kommer min Philip hem, ! Men tror jag kommer träffa Caroline och Stina imon med, det kommer bli kul, om det nu blir så. Jag ska in till stan en sväng på morgonen och fixa lite först så. Sen blir det väl kaanske gymmet med, vi får se. Eller cyklar jag ner på stan så gör jag ju nästan allt på samma gång ju. Jag är smart! :D usch jag tror jag håller på att bli sjuk,. Alla andra här hemma har feber och så, och jag brukar vara trött men det här är läskigt..

Ska ta och sova nu tror jag väl!

Ha det bra!

Tisdag, 20 Juli- hemma igen!

hejhej, !

Nu så har jag varit på kalaset. Ska städa mitt rum nu, men kommer inte så långt, jag kom på att ja har inga kläder så fick tvätta nu med, sen behöver jag lite nya grejer till helgen med så imon så blir det stan. jag är så grymt trött ida ni skulle bara veta, jag borde gå och träna med ne det blev jordgubbstårta istället.. Ångest nu haha. Men det får bli ikv eller imon, vi får se. Ska a familje möte ikv så.. Det kommer bli intressant, vi ska se vart vi ska på semester och sen hur vi gr i helgen för alla ska på olika håll. Så går allt som jag vill så blir det en helg med Philip, sen en vecka utomlands och sen några dagar i sthlm med Philip. :) Det hade ju inte vait fel ju. Men jag skriver sen hur det blir. ! Ne men jag borde ta tag i städningen nu!


Ha det bra!

Tisdag, 20 Juli- Barnkalas idag då ja

hejhej, :)

Idag blir det barnkalas, klocka två. Men innan dess ska vi säga hejdå till släkten och sen blir det att köpa ngt til lilla Nanna som blir tre. Sen när vi kommer hem så blir det tydligen familjemöte,. det kommer bli intressant. Imon så hoppas jag på att det blir stan med Sina och Caroline. :)

Skriver mer sen när jag kommer hem, jag måste börja göra mig iordning nu!

Ha det bra!

Måndag, 19 Juli- Mys dag!

hejhej!

Idag så blev det massa mys med Philip. Det blev först ett låångt samtal i gräset, viket va riktigt skönt. Jag kan verkligen säga precis vad jag vill, det tycker jag om så sjukt mkt. Sen blev det massa godis i sängen, och så fick jag sån sockerkick så mitt humör blev väldigt normalt haha. Att man bara kan va sån som man är, alltså grymt fjollig haha, efter så kort tid är så underbart. Sjukt att man kan tycka om någon så mycket på så kort tid. och nu får jag inte träffa honom på två dagar,. Lite jobbigt, för vi har varit nu de senaste dagarna så, blev lite tomt nu när han åkte och sängen känns så grymt stor :( Men på Torsdag ses vi igen, sen blir det en helg med min Philip igen. Östersjö med ja, då ska jag träffa hans kompisar. Vilket kommer bli riktigt intressant, då ska jag försöka vara normal haha, för hans skull ;)

Imon så blir det att gå och äta glass med Caroline och Stina, jaghar ju inte träffat dom på ett tag nu,. Inte bra! Så ska blir kul att se vad dom har hittat på den senaste tiden.


ne nu ska jag va social med familj och släkt, för imon åker dom.!


Ha det bra!

Måndag, 19 Juli- Sista dagen med Philip, :(

hejhej!

Nu så sitter jag i sängen med Philip, :) vi ska snart till statoil och lämna filmen vi hyrde igår, den va kass enligt honom. Idag så har vi inte gjort allt för mycket. Nu så blir det kaffe sen ska vi gå. Har inte allt för mycket att skriva nu faktiskt, men vi ska inte iväg förrsten, vi åkeriväg sen till vintern typ för annars missar vi solen här så det va ju ändå ganska smart! Men vi ska till sthlm, men nu hänger hela familjen med, mycket trevligt.

ha det bra!

Söndag, 18 Juli- haha ! :)

hejhej!

Idag så har vi varit uppe jäätte länge,. är helt slut. Har varit på brunnen med allihopa! mycket trevligt. Nu så ska jag dra med Philip till konsum, för att köpa godis. Sen blir det film och mys. Juste, imorse! Det va så jääkla jobbigt, alla skrek och bankade, vi försökte verkligen sova men det va lite svårt, men vi får väl ta och gå och lägga oss tidigare idag bara. Så det löser sig. Ne men nu kinkar han för att jag skriver med hans syster på fb, hahah vilken liten tjej jag har asså, ;) men ne ska dra upp han nu!

ha det bra!

Söndag, 18 Juli- Såå trött idag,! :)

hejhej!

Igår så blev det att va social med familjen och släkten ! Det va riktigt mysigt, sen efter det så gick vi och la oss, va ju såå grymt trötta! Idag så vaknade vi vid åtta var det nog, men gick upp kvart i nio ganska tidigt ju, . Och då åkte hellu och barnen hem, så nu är bara kristina, mikko och deras två barn kvar. Nu så sitter jag och väntar på att Philip ska bli klar, han står nog i duschen nu tror jag, sen när han är klar så vet jag ine vad vi ska hitta på, jag är inte så pigg idag så blir väl mys framför tven eller något, jag är så sjukt sugen på pizza eller hamburgare så hoppas på det ikväll med,! Men vi får se vad som händer. :)

Tänkte på det, det va sjuuukt länge sen jag träffade Stina och Caroline nu ju, :o vi skulle på bio i veckan har jag för mig, men jag åker ju förhoppningsvis på Tisdag elle ngt så.. Borta i två veckor, om det nu blir det, hoppas inte på det haha. Sen efter de vill jag åka med Philip till sthlm, det skulle vara kul, då efter resan kommer vi ju inte ha träffats på jäätte länge :( Så hade varit kul att ta fyra, fem dagar i sthlm då. Sen är är det ju inte långt tid till skolan börjar igen..

Men ne ska se vad foket gör här hemma !

Ha det bra!

Lördag, 17 Juli- Är hos Philip nu!

hejhej, :)
Idag så vaknade jag för att det åskade och har knappt sovit något alls, men har varit hos min lille Philip idag och vi har tagit det lugnt så de är bra, har träffat hans familj idag, helt underbar! Nu så ska vi snart in till Kallinge, för det blir att sova hemma hos mig ikväll. Så vi får vara lite sociala med släkten och så, de åke ju på måndag, och då åker philip med, :( men det gör förhoppningsvis jag med så det är ganska lugnt. Mamma kommer nu när som så väntar på att Philip ska bestämma sig över vilka kläder han ska ha med sig haha, :) tar lite tid men han är nog klar snart tror jag väl. Vet inte vart han tog vägen nu.
ne men ska dra nu!
Ha det bra!

Fredag, 16 Juli- jätte kort inlägg!

hejhej!

Nu är det lugnt på rummet haha, Joni, jonna och joakim va här och spelade på datorn, mobilen och gitarren, men nu så ska de bada, så nu ska jag väl börja göramig iordning lite kanske. Philip kommer idag, ! Så drf jag kanske borde göra det,  Hinner inte skriva mer nu, men skriver sen senare ist!

ha det bra!

Torsdag, 15 Juli- Underbart med familj och släkt här, :)

hejhej!

Nu så kom jag precis in, har varit lite social med familjen och släkten, :) Är lite smått deppig över att Philip ska åka imon, sista dagen imon på kanske två veckor som vi ses, för jag ska ju utomlands med.. Det kommer bli så sjukt jobbigt. Men imon så kommer han och ska få träffa släkten, tycker lite synd om honom haha, men nee dom är helt underbara så det kommer att bli bra. Va och träffade Lisette och så har vi planert lite saker men har inte sagt något till Philip än, det är lite hemligt ;) Men kul kommer det bli! Det va så skönt att komma iväg och bara prata av sig. Först satt vi ute och pratade sen blev det fika och kaffe, så mysigt. Nu ska jag snart sova för man lär ju bli väckt tidigt pga alla barnen som finns i huset nu haha. så söta är dom, :)

Har haft lite små bråk med mamma på senaste tiden ä så sjukt skönt att prata och lösa allt de, jag mår så sjukt mycket bättre nu. Underbart! :D

Ne nu ska jag ut igen!

ha det bra!


Torsdag, 15 Juli- kort inlägg, måste börja klä på mig kanske..snart haha, :)

hejsan!

Nu så sitter jag och skriver, ska snart börja klä på mig och gå iväg och träffa Lisette, släkten här förresten, ! Och hälften utav alla kan inte svenska. Så det är liite svårt asså, men äh det kommer nog gå bra. Asså vilken huvudvärk jag har det är helt sjukt.. huvudvärks tablett nästa,. och jag är sååå sockersugen så det är sjukt, men orkar inte gå och hämta ngt,. Får ta och göra det snart tror jag, sen klä på mig, men hoppar över sminket idag,. orkar inte me det haha. så shorts, linne och håret i en knut, det funkar! idag iallafalla.

Ne men ha det bra nu!

Torsdag, 15 Juli-

hejsan allihopa!

Idag så vaknade jag tio i åtta utan att ens ha ställt klockan! Det va bara meningen att jag skulle träna idag tror jag, förjag hade igentligen inte tänkt det. Sen när jag gick upp så sov ju alla, så varför inte.. Men det va så jäkla mycket folk där, det va lite jobbigt men det gick väl bra ändå. Sen blev det duschen, och så dammsög jag rummet lite snabbt, duktig som man är.. haha juste, jag fick ett sms imorse som det stod så här i; Hej hana ska du skicka någon honghej hanna vad jnör ni do. hahaha lille Neo, vilken gullunge!, Det är Linus kompis, De sitter och skickar sms hela tiden, de stavar som kungar båda två! :)

Vill ut och fota igen, viljan finns men inte orken,..



åååh va jag är trött på min familj just nu ni skulle bara veta, jag behöver en lååååång paus från dom, men istället så kommer släkten idag, så är det. Kommer nog bli bra ska bara hitta energi någonstans.
Ne men ska inte vara så negativ nu,

Det positiva va att Philip va här igår, det blev som jag skrev i förra inlägget, inget badande, jag hade rätt ! som alltid då menar jag såklart haha. Men det kommer det nog att bli någon gång, men igår va det ju kallt, riktigt kallt,  haha. Brunnen nästa! :) Har ju inte varit där annu, men dom som har, eller de flesta säger att det är mer för yngre barn vilket jag tycker låter vettigt menmen.

Saknar dig sååå mycket redan nu.. :( <3


Ha det bra!

Onsdag, 14 Juli- kort inlägg här nu då, :)

hejhej, !

Nu så sitter jag i sängen och skriver som alltid, :) Philip ligger och äter godis den lille tjockisen haha, snart blir det äntligen mat, ! Är såååå hungrig så jag håller på att dö. Idag så har vi inte gjort så mycket, Men ikväll så tror philip att vi ska bada men det tänker jag inte göra!, Det är bara 27 grader i poolen!

Mat nu!

ha det bra!

Onsdag, 14 Juli- Varmt idag!

hejhej!

Nu så har jag precis städat mitt gamla rum, ätit och duschat så ääntligen fick jag gå tillbaka till sängen haha, visst låter det som en kanon morgon!! Men äh det va inte så farligt. hör Linus och Neo leka krig nu haha, vad söta dom är ! Jag har aldrig riktigt fattat det där, det är ju ganska hemskt igentligen,. menmen dom är barn. Ute idag är det såå varmt, hoppas på att det blir lite svalare på eftermiddagen. Är lite trött på denna värmen nu. Man orkar ju inte göra någonting ju! Tänkte på de.. vilken skillnad det är från när det va skola, då cyklade jag 1,5 mil varje dag alltså till och hem från skolan, sen kunde jag sticka hem och byta om sticka ner till gymmet, och sen hem plugga och efter de så hade jag ju fotbollen med, ?! Hur orkade man?? Hur kommer jag orka det sen när skola börjar igen? Det är ju helt sjukt ..
Nu blir det att kä på sig för snart kommer philip. :)

Ha det bra!

Tisdag, 13 Juli- Inte lika varmt idag, va skönt ! :)

hejhej!

Idag så är jag sjuukt trött, skulle kunna sova nu faktiskt haha, men jag va uppe vid två inatt för att de va så varmt, så jag öppnade dörren men fick tänga fö min bror sov på soffan, och det hördes kan jag säga, så jag öppnade fönstret och gick och så somnade jag om. Sen väcktes jag av klockan vid åtta så har varit uppe sen dess. Har precis ätit nu, och jag vågar inte å ut för Linus och Neo har vatten krig, :o de tar bara små pauser och då är det heelt okej att öppna dörren haha. Just nu så sitter jag i sängen, ska väl börja klä på mig snart kanske. :)



Kollade i poolen nyss, det är 27 grader, inte alls varmt ju, :o jag kan inte bada idag haha, va varmare igår så, då va jag nääästan i !! Jag borde städa mitt rum med på tal om ingenting, men jag orkar inte, det får vänta tills imon faktiskt. På torsdag kommer några släktingar hit, fullt hus då ja, sen är det ju östersjö i helgen med, Sista lugna dagarna här nu då, ganska skönt ändå, det har varit ganska drygt, finns ju typ inget att göra ju..

Ne men ska ut nu,!!

Ha det bra!

Måndag, 12 Juli- Nu är man hemma igen!

hejsan!

Nu så har jag varit ute och ätit på Blekan med familjen, mycket trevligt. Men va inte på humör för att gå någonstans ikv så var nog inte så trevligt sällskap kanske. Är lite små sur men har mina anledningar och jag kan säga att dom är jääävligt bra. Men iaf, ikväll så blir det nog att gå och lägga sig tidigt, är så sjukt trött. Men ska ta en kopp te nu, :) jag har äntligen lärt mig att dricka te, det är kul. Eller njaa fel ord kanske men ni fattar haha. Idag så glömde jag mitt morgon kaffe, men ja klarade mig utan de, stoora förändringar här ju!! :D Okej kanske inte allt för stora haha, men aja. Bra är det iaf! De sndra i familjen ska kolla på film ikv vi får väl se om jag gör dom sällskap eller inte. Kenny sticker nu med så blir bara mamma, staffan och Linus hemma så.

Igår!!! Det åskade ju igår, jag va livrädd, ååh vad jag hatar de! Hela mitt rum lystet upp ju, jag kunde inte sova förens det va över, sen skulle man upp vid sju dagen efter! Pigg som bara den idag, :D .....



nothing is easy right now, but you're the only one that still manages to make me smile.

men ne ska se va som händer på fb, sen blir det sängen!

ha det bra!

Måndag, 12 Juli- Shiiit va varmr det är !!

hejsan!

Kort inlägg här nu då ja :)


Idag så va jag på gymmet redan vid åtta, skickligt! :) sen efter de så blev det duschen sen stan, fixade saker till mina naglar, så de är fixade och klara nu. Skönt. Fransk manikyr, ni alla vet nog hur det ser ut. Men Sennär jag kom hem så blev det att gå ut i solen direkt. Solade se duschen, smink fixa håret och klä på mig haha, och nu ska vi ut och äta. jag är sviiiiin hungrig!

Usch va varmt det är, kvavt med, ! Så grymt jobbigt ! Men jag ska inte klaga !haha, :)

Imon så ska jag träna men lite senare, typ vid tio eller ngt, för jag måste sova lite känner jag, sen kommer philip, :) Sen vet jag inte mer om morgondagen så.

Ne men nu väntar alla på mig så ska dra !

ha det bra!

Söndag, 11 Juli- såå fiint ! oj tredje inlägget idag, :o

hejsan

Tittade lite och så när jag letade efter tatueringar, och lite sånt, texter osv.. hittade denna och va bara tvungen att lägga upp den på bloggen, den är ju så underbart fin. Wallander va inte slut så jag ska väl ta och läsa veckorevyn nu,.. se om det kommit ngt nytt. Borde de ju gjort.


The best things in life
can never be kept;
They must be given away.
A Smile, a Kiss, and Love

- Tony Farrar -


Visst är den fin, <3

ha det bra!

Söndag, 11 Juli- dubbel inlägg, ojojoj ! ganska förvirrande haha, :)

hejsan!

Nu så ligger jag i sängen igen haha, trött som alltid. Men ska snart upp för det är inte långt kvar nu tills fotbollen börjar. Spanien kommer ju vinna, hoppas bara på en bra match. De senaste jag har sett har varit så dryga.. Imon så vet ja inte riktigt vad jag ska göra ännu, men hoppas på sol iaf så jag kan sola. Sen ska jag väl till gymmet, om jag hinner bli av med den träningsvärk jag redan har.. Men då ska jag försöka vara på plats redan vid åtta. Så det inte är så mycket folk, men det jobbigaste är att det blir så varmt där nu på sommaren med. Finns inget att göra nu innan fotbollen ju! De andra i familjen sitter och kollar på wallander, jag menar hur kul är de då,. har man sett en av dom så har man ju i stort sätt, sett allt ju,.

haha har lyssnar på kissies låt, ni vet hon, bloggerskan. det va ju intressant.. Asså den va ju inte bra, kanske bra när man ska tagga till ngt men aah..

http://www.youtube.com/watch?v=cFaPEZpjR_Y om ni också vill se !, :)

De här monstret på bild, han heter Alf och han har förstört mina mjukis byxor.. Han spillde, jag hade ett glas framför mig och så sprang han rätt på de så de vällte över mig.. trött man blir.. Men han är fortfarande min bebis, likheten är ju sååå stor, titta va fin han är ! hahah !





Ne nu ska jag se va som händer, tror wallander är slut nu!

ha det bra!

Söndag, 11 Juli- Oj från en sak till en annan, :o

Hejsan!

jag loggade in på msn och då kommer ju alltid den är nyhets saken upp, det står today på den, men iaf där så stog det om hajar i svenskt vatten. Vi alla vet ju att de finns, men asså har ni sett bilderna, den är inte liten!! jag läste såklart vad det stog om den då, ska bara berätta de viktigaste nu haha,

så här stog det :

I Sverige har mer än tio hajarter setts och flera av den är riktigt stora, med andra ord längre än fem meter. En av dem är brugden som ses ganska ofta utanför Västkusten. Så håll extra utkik i sommar, det kan vara en brugd som simmar förbi. Sedan har vi blåhaj och håkäring i våra vatten och de har däremot tänder som kan bita, men det är en helt annan berättelse.

Nej, det är en haj, och inte vilken som helst, det är världens näst största fisk, en brugd. !!



Va är detta igentligen, tror ni jag kommer vara i vattnet eller, kanske inte så stor chans att man träffarpå en men att bara veta att det finns är ju illa nog.. Ni skulle bara veta, jag hatar allt under vatten och de som flyger och allt med mer än fyra ben haha. Inte lätt förstår ni!

ne men iaf, :) Idag så sov jag ända till tio, så jääkla skönt jag behövde verkligen de! Sen blev det frukost, kaffe och soffan en stund. Efter de så blev det solen. Nu så har jag precis duschat och skriver lite här. Är så hungrig men orkar inte laga mat, så ääh..

Tänkte lite nu när jag va i solen, på detta som står här nedanför...

Ååååh vad jag har mycket att berätta men jag vet inte hur och till vem, finns saker som jag skulle vilja berätta men inte kan pga att det skulle låta så fel, finns inget bra sätt att berätta det på. Men det va ju ett tag sen nu, men fortfarande något som jag tycker är jobbigt...

En sak till jag inte förstår... Det finns en person som jag tyckte om något sjukt mycket innan, men de ändrades pga saker ingen igentligen vet utom jag, men ändå kan de sitta och säga saker om honom som inte är okej. jag är så trött på det! Ni vet inte vad som hände så säg inget då. Inte ens mina närmsta vänner vet allt, bara en liten del av allt, men de vet mest, helt klart. Men snälla, ni som kanske förstår detta sista som jag skrivit, tänk er för lite..

Ne nu blev jag lite sur, ska sluta skriva nu.. Men använder bloggen till att skriva av mig om va jag gör, mina tankar och sånt, kanske inte alltid är helt okej men det är ju inget måste att läsa då ju,. ?

Ha det bra!

Lördag, 10 Juli- ååh va pigg man är idag..

hejsan!

Igår så blev de liite för myket. Mår inte så bra just nu, har sån ångest för jag kommer knappt ihåg någonting från igår. Men har lovat mig själv att jag ska skärpa mig nu iaf! Tosia blir det ikväll med tjejerna iaf! Ska in och äta på stan med, för jag orkar inte laga mat idag, vet inte om jag äter me Caroline och Stina eller om jag äter med familjen, vi får se. Ska snart börja göra mig iordning,. ser hemsk ut just nu haha! Min mobil försvann igår, Malena hade tagit den så den. Men nu har jag den igen. Fick lite panik där faktiskt, jag va ute och letade klockan fyra på natten efter den haha. Nomalt jag vet.. Sen när jag kom in så somnade jag. Mamma kom och väckte mig vid åtta tror jag, då blev det huvudvärks tablett och ngt annat som va så sjukt gott just då men inte längre haha. Min bror kom innan med, och snart kommer malena hit.


men ne skulle bara skriva av mig lite!

Ha det bra!

Fredag, 9 Juli- heej!!

hejsan!

Nu så har jag precis kommit hem från stan, ! köpt lite grejer, gick en runda och kollade, ganska dött faktiskt. Men nu håller vi på att fixa et sista här hemma, eller aah alla andra.. jag sitter här och skriver, vilket liv jag har ! :D illa kanske. Men idag så har jag iaf gjort mig iordning, liiiite iaf haha, lite lat är man ju.. Låter ganska slappt att säga att jag har uppsatt hår, shorts och tshirt, menmen jag ska visa !



ja okej jag är röd, men jag har ju solat idag, :o vilka slappa kläder haha, jag ääälskar de !
Faktiskt mina också, inte Kennys :o haha det är ju bra, men kennys kläder brukar jag ju inte ha ute kanske, bara ibland..

Men ska dra nu!

ha det bra!

Fredag, 9 Juli-Taggad? emn nee... inte än men det kommer väl! :)

hejsan!

Idag väckte mamma mig vid halv åtta, åtta va vi på gymmet, hon köre slut på mig !! haha, sen blev det duschen, solen, duschen, sen nu har jag näästan börjat göra mig iordning för ska ner på stan en sväng bara. Sen lir det hem mat och sen komme folket. Fick platta håret idag,, för att jag satte upp de i en knut efter jag hade duschat, . smart!! Såg ut som ett troll sen ju haha. Ne men nu måste jag blir klar innan de åker utan mig ;) haha skulle inte hända vaa.
Hoppas ni har en bra kväll!

ha det bra!

Torsdag, 8 Juli- Jobbig dag haha.

hejsan!

idag så blev det att cykla en runda för jag orkade nte gå till gymmet. Cyklade ändå 7 kilometer, lite lamt men ääh bättre än inget iaf.. Men efter de blev det duschen, solen, duschen, stan och nu är jag här ! I soen så hade jag och min kära mor ett lååångt samtal om allt som händer runt omkring mig just nu, behövdes verkligen kände ja. Imon så kommer de en massa folk, jag är yngst, man blir ju inte förvånad. Men sen kommer lördagen, då ska jag ner till tosia med Stina och Caroline, de kommer nog bli kul. Men ag är van vid att springa runt och åka och så, och dom sa att dom inte gör det :o så vi får se hur det blir haha, jag får hitta lite folk att åka med sen på kvällen bara, för jag lär inte få upp dom i ngt, två mot en ju! :)

ne men nu ska jag se vad som händer i huset, jag hör alla men ser ingen ! inte så konstigt igentligen haha.

ha det bra!

Onsdag, 7 Juli- Min dag nu då ja,

hejsan!

Idag så har jag inte gjort allt för mycket, solat lite men bara en eller två timmar så.. Sen blev det att laga mat, och efter då blev det jordgubbar så sjukt gott. Men nu så ligger jag i sängen, kommer somna när som känns det som, men ska va uppe en stund till, kolla på jerry springer haha, sjuka människor det är med där asså.. De har redan börjat nu men aja,. efter de börjar ju Glee så. Kul dag, jag vet. Men ska inte klaga, behvde en lugn dag nu. Imon blir det att sova, sen gymmet och jag hoppas på sol för jag vill sola!! Sista lugna dagen den här veckan.!

ha det bra!

Onsdag, 7 Juli-

hejhej!

Idag så vaknade jag åtta, och gick upp typ direkt, trodde inte jag skulle klara det för jag va uppe till halv ett, inte bra.. Men iaf, idag så blev det gymmet, efter de så somnade jag på soffan, eller aah jag duschade först och åt lunch. Jag skulle precis börja fixa naglarna, men kunde inte bestämma mig hur så jag somnade,. haha skickligt jag vet! Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag borde städa igen men orkar inte, . igår berättade jag ju på mitt morgon inlägg att jag inte mådde så bra, men de blev ju bättre men tog en runda med kameran i skogen för att ibland kan man behöva de, jag tror de gjorde saken bättre faktiskt, behövde tänka lite. Men tänkte visa lite utav bilderna nu aif!

Linus var med mig förresten! hans hand :)









Okej, vi fotade väl inte allt för mycket haha, men kul va det iaf! :) Linus är alltid roligt sällskap, för han är så kreativ haha, men dom läger jag inte ut, tror han hade blvit sur på mig då.. det är typ porträtt bilder och så. Men de skulle vara kul att visa bilderna på honom för han är ju så grymt söt. Lille Linus.

Men ne nu ska jag se va det finns att göra, jag börjar bli lite smått uttråkad!

Ha det bra!

Tisdag, 7 Juli- Jobbig dag haha.

hejsan!

Idag så blev det att åka och shoppa, jag köpte nya kläder till helgen, men bara fredagen då. Sen efter de kom jag hem bytte om och åkte bort till Malena. Så medans Malena, Eva och min mamma fixade me en massa så tog jag lille Nanna, hon är tre år och så sjukt söt. Men idag va hon så kinkig, hon slog mig för att hon inte fick godis :o Sen skulle hon bre en macka, och det tog tio minuter, och mitt tålamod är ju de bästa haha, lille nanna banna, :) men sen när vi åkte hem så blev det duschen sen massa jordgubbar, de är fotboll på tv nu så kollar lite smått bara..




Ne men nu ska jag snart sova, gymmet imon  !

ha det bra!

Tisdag, 6 Juli- Tror jag håller på att bli sjuk :o

hej!

Ida så orkade jag inte gå upp vid åtta utan d blev halv tio ist.. Så blev det frukost sen en sväng i skogen med min gamle vän kameran. Efter de så kom jag hem kollade på gamla avsnitt av desperate houswifes, sen blev det duschen, nu för ca fem min sen så kom jag hem jag har vari och hämtat Linus.. De bästa nu med denna dagen är att mamma och staffan bestämde sig för att sluta tidigare, så nu ska vi inte bort till hans kompisar utan nu ska vi till karlshamn, men är inte så pigg idag så tror jag ska vara hemma och vila, men vet inte.. Vill inte bli sjuk nu! Inte den här veckan,. Fy vad drygt det hade varit.. Men ikv ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag kanske kan träna imon iaf.... Ingen sol idag,. ganska tur faktikskt, hade inte kunnat vara i solen nu ändå så.

Ne men nu ska jag lägga mig på soffan och sova haha, om jag nu inte hänger me de andra, men tror inte de vaaa..

Ha det bra!

Måndag, 5 Juli- hejsaan!

hejsan!

Nu så sitter jag i sängen och skriver lite, börjar bli lite små trött, men ska nog snart sova så. Idag så blev det poolen med Stina och caroline, sen gick vi och åt. Mycket trevligt. Blev en massa skitsnack ojojoj, vi hann snacka om ganska mycket haha, alltid lika intressant. Vad finns de mer att berätta om denna dagen,. jag kan ju inte säga va vi snackade om, lite hemligt kanske, men bara lite. I helgen blir det tosia, kan bli kul ju, jag blir hemma på fredag tydligen, de kommer nog bli kul. Kommer folk hit och så då så. :) Sen lörda blir det att åka in med Stina och Caroline, sen söndage är det ju barn dagen så antingen så sover jag eller så är jag där me Linus,. Vi får se hur lördagen blir först.. :)



Gamla bilder men såg så tomt ut utan så.. Skulle bara lägga ut den ena ängeln för den passar nu, tror jag tänker för mycket,. inte att jag är en ängel då haha, (a) sen nästa tyckte jag passade för nyfikenheten, men ska nog inte berätta mer om de haha. Aah men bilderna passade bra, :)

men ne nu ska jag se va som händer på fb, inget som vanligt antar jag..

ha det bra!

Måndag, 5 Juli- En dag med Caroline och Stina idag, :)

hejsan!

Vilken morgon, jag vaknade vid åtta, men som tur väl va hade jag ställt klockan för idag kom väcknings smset när jag va klar på gymmet, ;) Men iaf, sen så blev de upp ta på sig träningskläder, äpple och tv ! sen tänkte jag skippa gymmet, men hade ju redan bytt om, ! Visste att de skulle bli så drf jag bytte om när jag vaknade. . Sen när jag kom dit så sprang jag i 20 min bara idag, sen tränade jag benen lite.. Trååkigt! men nu har jag duschat och bytt om för snart ska jag träffa Caroline och Stina, vi ska först köpa lite godis och sånt haha, sen blir det poolen, så mysigt! Men nu innan så ska jag lägga mig på soffan och sova en timme eller något haha, illa jag vet..

Linne och shorts, ååååh vad jag älskar sommaren! :D



Ska ha kameran med mig så blir nog bilder sen ikv,! :)

Ha det bra!

Söndag, 4 Juni- Bara ett kort morgon inlägg här nu, innan det blir att gå ut i solen! :)

Hej!

Idag så vaknade jag prick nio, ganska skickligt ändå! Är bara så sjukt trött men va uppe till halv två igår :o Det är inte ofta jag är de kan jag ju säga. Va med Philip hela dagen/kvällen igår, mycket trevligt, kan inte skriva så mycket här för jag vet att han läser, ;) Snäll som jag är. (Måste bara tillägga att det är kanske inte bara finns 28 bitar i ett barnpussel, men de va sent jag va trött !! desto senare de blir desto trögare blir man, känns lite så haha). yes men imon så ska jag snacka av mig för då blir det att träffa Carline och Stina, och så blir det en dag i poolen, så mysigt. jag saknar dom så sjukt mycket.


Idag så blir det solen för mig! är så så trött så om jag ska va ärlig så orkar jag inget annat, men jag klagar inte! Vi får se vad som händer efter de, :)

Ha det bra!

Lördag, 3 Juli- Har precis duschat!

Hejsan!

Idag så vaknade jag åtta, så tänkte jag att ja skulle skippa gymmet men när mamma skulle dit så tänkte jag bara, varför inte.. Så vi va där en timme sen blev de hem duchen, sola och sen duschen igen haha. Nu så ska jag börja klä på mig tror jag, måste springa ner och hämta en tröja, men orkar inte,. lat som man är, kanske blir en annan bar för de! Idag så blir det en dag med philip, han kommer snart hit, vid två :) Så får vi se vad vi hittar på. Känns ganska illa att jag inte ens har gjort mig iordning, men jag hinner nog de hoppas jag, :) kan ju inte ta allt för lång tid, det gjorde de dock igår, vilket kläd problem jag hade haha! Men blev ett bommigt långt linne med jeans leggings iaf. Det funkade sen på kvällen så hade jag en grå låång tröja, rikitigt skön är den. Så det löste sig !

Igår så va det ju diggiloo, vilket va så sjukt tråkigt haha, vissa saker va bra men det blir inte att åka dit nästa år iaf. Men hade kul sällskap så kvällen va ju ändå ganska lyckad! Tog nästan inga bilder... men ska se om jag har någon bra iaf.. nepp inga som är värda att läggas in här haha, det tar ju ganska lång tid så, .

Ha det bra!

Fredag, 2 Juli- Diggiloo snart!

Hejsan!

Idag så va jag och spranf en halvtimme som varje morgon.. Sen så blev de duschen, solen sen duschen igen! Nu så väntar jag på mat och ska snart börja göra mig iordning! Vi ska åka till diggiloo ikväll. Kommer nig bli kul. Ska bara se va jag ska ha på mig bara. . Har nya träningskläder men de kan jag inte ha men hade dom imorse på gymmet, skiit najs :) ska visa snart!

Här, denna tröjan är helt underbar! jag lovar, sen hade jag vanlga såna tränings tajts typ ni fattar nog va jag menar, såna man har när man springer haha, :) hittar inte ordet.. Inget smink men de bjuder jag på, tur att man är så söt utan, ;).......



yes men ne måste göra mig iordnng nu, bilder från diggiloo kommer imon!

ha en bra kväll nu!

Torsdag, 1 Juli- lååångt inlägg!

Hejsan, !

Idag så vaknade jag av att klockan ringde.. Gick upp och fixade allt innan jag gick bort till gymmet för att springa lite. Efter de så blev hem, duscha, sen bakade jag blåbärsmuffins! Dom va så grymt goda ni skulle bara veta! Men iaf efter de så blev det solen men bara i typ två timmar för sen hämtade jag Linus, så stack vi ner på jernvallen och sköt lite. Sen kom de en massa andra dit som alltid. Men träffade på Stina på vägen hem, blev lite snabb skvaller där då. haha alltid lika kul. Men Linus orkade inte vänta så fick fortsätta gå efter bara typ 5 min om ens de.. när vi kom hem så fick jag sån jobbig huvudvärk så det blev soffan och mtv! The city, gamla avsnitt.. Sen har jag sett tre avsnitt ghost whisperer idag, jag tycker de är skit bra, men är lite trött nu efter de tredje men aja.. de har inte ens slutat än! Sen kollade vi självklart på Jerry Springer, jag vet det är inte ens bra, ja blir trött av att titta på de.. Juste 16 and pregnant med på mtv såg jag, han pappan till barnet va ju helt väck, jag blev skit sur !

Bild från när vi trycker tröjor i skolan, ! ( oj jag har kennys tröja, :o hoppas han inte ser de haha, ) Ha hört att de finns ändå ganska många som längtar till skolan, men det gör verkligen inte jag. jag tycker det är så skönt att slippa plugga, och allt bråk! Alla krismöten haha. Men okej saknar nog folket lite ändå,. Men ska ta vara på lovet nu, tvåan kommer bli lång.. Men ser fram emot att börja dansa me Caroline, Stina och Adam. Vet inte vilka alla i gruppen är men dessa är ju ifrån min klassa, tur att man känner några iaf.

Erica, jesper och jag !



Imon blir de diggiloo ! Men innan dess ska jag springa lite och på vägen hem från gymmet blir det att köpa lite jordgubbar, ! tänk att de säljer de typ fem meter ifrån gymmet, va bra !

Jag har sån träningsvärk i armarna efter gårdagen.. Usch! och har jätte ont i nacken! Nu kommer gnällandet haha! Är faktiskt inte på gnäll humör, är glad idag/ikväll, har varit en bra dag idag, :) Men börjar jag kolla runt i rummet så blir jag inte så jätte glad, jag har lite kläder att vika haha, kommer inte kunna sova innan det är gjort, så ska göra de nu direkt! Ingen annan som får lite panik känsla utav att ha saker överallt på rummet, asså där de inte ska va, jag tycker inte om de alls.. Speciellt inte mina kläder,. Men tänker bara på sånt i mitt rum, :s udda jag vet..

Men ha det bra!

RSS 2.0