Fredag! :D

Hejsan!

Sitter i studiehallen, har preis kommit. Det va så äckligt jobbigt att gå upp idag,. Orkade inte göra mig iordning, . men har iaf jeans och en stooor tröja haha. Håret i en knut. Så det ska va!... Jag kollade på sjukt gamla avsnitt av paradise hotel imorse, för det är det ända som går på tv så tidigt.. Usch va tråkigt det är i skolan så här tidigt, men det  är ändå ganska mycket folk här. Men idag så blir det skola, sen gymmet. Ikväll ska jag till Caroline. I skolan idag blir det matte och mentorstid, sen en låång foto lektion. som jag nu kom på att jag glömde ta med mig grejer till.. men har lite fjortis kläder på mig så det ska nog gå. haha och rött typ läppstift har ja alltid i väskan! Bra det ju, för Johanna och jag ska börja med bildspelet idag. ! så vi behöver massa såna grejer.

Ha en bra dag/kväll!!

29 April. Lite bilder från idag!

hejsan! Nu så har jag lite bilder att visa ! :) Från när vi sminkade oss inför modevisningen idag.
Juste! jag va och pratade med min bror nyss. det va länge sen man kunde göra det, men det är fortfarande inte som förut. men tillbaka till bilderna nu, jag ska börja ladda upp nu, !

Jag när jag va klar med allt, tror jag. utom kläderna såklart!
Titta vilka kanin tänder jag fick hahaha ! seexigt!!




Här gör Stina och Caroline sig iordning. Jag står vi andra sidan rummet med locktång i handen!





Vi va å sjukt coola haha, :P




Yes men ska sova snart! ska se om jag kan få bilder från när vi gick med. Blir nog ett inlägg till innan jag ska sova, !

Ha det bra !

29 April. Vilken deppig dag det varit..

Heej,!

Usch vilken depp dag. Jag har aldrig sett så många gråta på samma dag. Ganska konstigt faktiskt. Men det är sjukt jobbigt att se. Och hela dagen har vit jätte skum :S jaa juste vi visade upp kläderna nu för skolan. Det gick väl som det gick. Önskar man hade haft en annan klänning bara haha. Men ääh! Men det va sen efter den alt bara gick fel. Alla började gråta.. Och sen ringde jag hem innan jag skulle börja cykla och får reda på att min bror ska flytta hem igen. Då började jag nästan gråta. och jag lovar det krävs ganska mycket för att jag ska börja gråta.. Ni kanske tycker det låter taskigt, men aah.. När jag kom hem va jag så sur så jag stack och tränade bort ilskan på gymmet. Så nu sitter jag i sängen, i väärldens skönaste kläder! Härligt. Ett bra avslut på en grymt krävande och jobbig dag.

ha det bra !

29 April. Torsdag!

heej, !

Nu så sitter jag i studiehallen, och är sjukt nervös. !  det har jag varit sen jag vaknade. Är så sjukt nära på att bara säga att  jga  inte är med. men det  är ju ändå inte sjysst mot de andra tjejerna haha. Men ska ändra lite saker idag. Använda mer teater smink tror jag. De hade varit mycket bättre. Sen ska jag inte ha så lockigt hår. Men det passar dock till pocahontas klänningen haha. men nu ska jag försöka att inte tänka på det så mycket. jag väntar på att caroline och stina ska komma så dom kan få mig på andra tankar.

Men snart blir det estetisk verksamhet, sen efter det blir det lumch och sen Nk, vi måste hinna äta men jag vet inte hur asså innan genrepet.. För vi ska samlas elva och matsalen öppnar elva. men aja det löser sig!

Ha det bra  !!

Modevisningen blev lyckad! Taggad för nästa!

Hejsan! Nu så har jag kommit hem ! Är jätte glad att allt ickså sjukt bra. jag tog några bilder jag ska lägga upp dom nu. Men är redan taggad för morgondagens modevisning!

Jag va så sjukt nervös. Mina ben skakade som bara den när ja kom fram till kanten av scenen! Man såg bara en massa folk och dessa jäkla blixtrar haha. Undra hur man såg ut igentligen.. Imon är det för skolan!!

Caroline fixar sminket innan vi ska ut på scen ! :)



Alla sminkade sig i danssalen!



Mina underbara skor, !!



Nästa modevisning imon !! Klockan tolv .

Taggad!!!! :D

Ha det bra !


Tisdag!!

Heej!

 Vaknade idag tröttare än tröttast! och så ska man ha nationella.. Kul! Men efter det blir det idrott, sen ska jag hem byta om, sen blir det gymmet! sen blir det att börja göra sig iordning för då blir det att åka till skolan igen! För vi ska ha genrep vid fem och modevisningen börjar vid halv åtta. Det kommer bli sjukt kul. men är ganska nervös! för jag ska gå in först!... usch. Men det kommer gå bra, jag försöker intala mig själv det iaf.

Kommer till skolan för två lektioner, nationella och idrott.. Då orkar man ju knappt göra sig iordning. Jeans leggings och linne ! vad lat man har blivit igentligen.

men iaf! hoppas det inte kommer allt för mycket folk ikväll haha. men tänk de imon, när det är för skolan! det är ju ännu värre ! :) Ne nu ska jag hämta min penna och försöka hitta klassrummet vi ska va i. tror det va ö18 eller ngt..

ha det bra!

Tisdag! :) Jobbig dag!

Hejsan!

Idag så har jvarit i skolan! och vi hade vårt genrep, det va riktigt kul. Men ganska svårt. Känns så dumt att jag ska stå kvar längst fram.. Men bara jag kommer ihåg allt nu så kommer allt gå bra. Det är imon klockan halv åtta som vi ska ha uppvisningen. Och klockan tolv på Torsadag för skolan, Sen 18 maj för famljen och så.

Imorse.. katastrof morgon.. jag hade inga kläder som jag ville ha. blev bara jeans och en vit tröja. Lockar blev det med. För det tar inte lika lång tid att fixa som om man skulle platta håret. Men iaf, när jag skulle cykla så va det punka på cykeln! Sen när jag fixade det dukig som man är så börjar det regna ! Min tur tog slut när klockan ringde imorse.. Sen när jag väl va iskolan, så va nästan alla där.. och så gick dagen som vanligt typ. Gick hem innan svenska för att jag hade så sjukt ont i huvet.

Fotboll idag med ja! Jag va såå trött och hade sån huvudvärk, men ville inte missa fotbollen för jag hade tänkt sticka till gymmet direkt efter, Men det blev inte så. För jag kunde inte träna för jag hade inte ätit.. Sjukt!

Nu så ska jag snart ta och sova !

Ha det bra !

26 April. jag orkar inte med detta mer..

Hej, sitter och tänker..

Jag menar hur dum får man va igentligen.. jag vet inte hur länge jag kommer kunna ta allt, jag fattar inte ens hur jag orkat så här länge. men det tar all min energi. jag orkar inte göra något längre. Känns inte som om att något jag gör är till någon nytta för att inget ändras ju. Är så grymt trött på allt just nu. Vill att allt ska bli som vanligt igen. . så som det va innan. Men det kan de inte, jag vet det. Och det är de som gör mest ont..

Usch vill inte tänka på detta mer..

ha det bra!

26 April. Detta är mitt..

hejs,

detta blir mitt 116:onde inlägg. Vilken blogg nörd man har blivit! Men nu tänkte jag bara säga godnatt. Måste sova har genrep imon vid tolv. sen ska vi träffa musik eleverna med och snacka om hur vi ska göra med vår låt.Upp 05.30 imon! Eller vänta .. har vi inte sovmorgon!!! :D Jooo! Härligt! Aja men då ska jag inte upp förens sju typ halv åtta. Börjar vid tio. Men ne ska nog sova ändå. ! Om en stund, .



ha det bra !



26 April. Precis duschat!

Hejsan!

Jag har precis duschat nu och sitter i sängen och skriver detta inlägg du läser nu :) Jag har inte skrivit något idag men ska berätta va jag gjort idag! Skola först, blev klar med matten, äntligen! Juste hade pilottid, vi strykte tröjor och hängde upp affischer. Sen la johanna och och jag upp en planering för hur vårt bildpsle ska va igen. för dom hade ändrat låten. Jag har nog berättat om rapp låten jag och Caroline skrev men iaf!, emn Hilda som igentligen skulle sjungt den, ville inte för hon kunde inte rappa... Så ag och Caroline kommer göra det! Fatta va illa det kommer bli, men sjukt kul. Jag kommer inte kunna låta bli att skratta.. Men ändå det kommer bli coolt. Men dock bara något vi gör inför föräldrarna. Annars hade jag ALDRIG gjort det! men tänk er mig på scen och rappa?! .. Äh haha, svårt när man är bäst på allt.. Jag ska lägga ut texten sen me. Den heter Mitt liv är så bra.

Yes men nu får vi gå tillbaka till allvaret. haha sen efter jag kommit hemfrån skolan så somnade jag.. ganska ovanligt men har varit sjukt trött. Idag orkade jag inte ens göra mig iordning,. Det är inte likt mig, för jag tycker det är ganska kul haha. Men aja det går väl över!

Ne men nu ska jag se vad som händer på Fb.. Vet ni det va ngn som lagt upp ngt på min logg men tog bort det :s Undra vad han skrev..  Nyfiken !!! ska nog fråga..


Ha det bra !

måndag!

Hejsan!

Då va det måndag igen! Idag i skolan ska jag och Johanna fixa med vårt bildspel, vi ska se om vi kan använda danssalen. För låten vi ska göra bildspelet till är ganska deppigt och danssalen är ju då helt svart. Våra modeller är Joel och Jesper. Jesper ska få va den söta och Joel den deppiga coola. eller aah coola vet jag ej men ni fattar. Efter skolan så ska jag hem, byta om och cykla ner till gymmet tror jag. Sen blir det fotboll. Så det händer ganska mycket idag. Men det är så det ska va ! :)

Ha det bra!


25 April. jag är trött

hejsan!

Jag ville bara säga godnatt! jag ska plugga lite till. Läser lite om det finska språket. Och språket såklart.. Men det är frivilligt, alltså inget med skolan att göra. Ska lära mig de ngn gång. Men ne nu ska jag läsa lite sen sova ! Hoppas ni alla har haft en lika lugn dag som jag !! :)



Ha det bra !

25 April. Söndag..

Hejsan,

ett kort litet inlägg här blir det! För jag ska snart äta, och så :) Men jag va på gymmet innan med Caroline. Det va sjukt skönt att träna idag. Sen när jag kom hem blev det duschen. Sen fick jag mina nya tränar kläder. Men detstår dock ledare med stora bokstäver på allt.. Men Jaja! jag skrev faktiskt ett längre inlägg men datorn la av så jag kommer inte rkt ihåg vadjag skrev.. Men det va säkert inget viktigt!

Ha det bra !

24 April . Jo vet ni vad!

Hejsan! I fredags, alltså igår så va jag i skolan, inte så konstigt.. Men vi skulle iväg på foto lektionen, vilket gjorde att jag skulle missa genrepet. Till modevisningen menar jag då. Och kom jag inte jag på genrepet så skulle någon annan ta min plats. Men asså jag tyckte foto lektonen va viktigare, för de är ändå något jag får betyg i. Så jag hängde med ut till aspan med foto gruppen. Missade genrepet! Men nu ska jag berätta det positiva ! Jag ska vara med ändå haha, för de har ett till genrep på tisdag, så jag MÅSTE gå på den. Sen är visningen på Onsdag. Jag är skiit nervös. Jag ska gå i Ellen Banindinis klänning. Jätte fin men också jätte kort, så vi ska se hur vi gör med det. Vi ska gå för allmänheten på Onsdag, och skolan på Torsdag, sen för familjen och så senare tror det va 18 maj. Tror inte jag kommer våga gå sen haha, ! Men samma sag som vi har visning för alla, så har vi engelska nationella. . Och matte nationella på Torsdag då vi ska gå för skolan.. Efter det på Onsdagen ska vi tjejer ner på stan och äta, så vi blir kvar  Rby hela dagen. Efter vi har ätit blir det att börja med sminket och allt som ska fixas ! Det ser jag verkligen fram emot, ! Det värsta är när vi ska gå inför alla i hela skolan! Usch.....



Japp men skulle bara berätta det!! En sak till med !

Bion kommer gå i Ronneby den 6 maj! Fredag den 14 onde ! Den måste ni bara se, skräck / komedi haha, ! Det är vi kulturploter i Kp09 som har gjort den. Det kommer visas andra filmer med såklart.
Biljetter finns i cafeterian på knut hahn, och man kommer kunna betala på plats. Om nu inte biljetterna tar slut ;)

Ha det bra!

24 April. Mys Lördag!

Hejsan! Idag så åkte jag ner till gymmet på morgonen. Tränade en timme som vanligt sen blev det hem duscha och göra sig iordning, för vi skulle ner till stan och köpa en konf present till Ida. Kan nog inte skriva va det är för jag vet inte om hon läser min blogg haha. Men efter de så åkte vi allihopa och handlade, det låter kul va ! Men Linus och jag sprang runt som två småbarn. Jag menar man får ju göra det bästa utav de iaf. När jag kom hem så städade jag hela mitt rum! Tyckte det behövdes. Så nu är det fint igen. Lite läskigt städat bara.. Jag menar allt är på plats. Men vänta bara tills skolan börjar nu igen efter helgen. Jag glömde att köpa nya strängar till gitarren nu när jag ändå va på stan.. Tråkigt! Men ne ikväll ska jag va hemma och mysa med min familj. Linus ska iväg och äta pizza med sina kompisar så det blir bara jag mamma och staffan.




Igår !
Så kom Stina, Caroline och Ellen hit. Vi åt sen satt vi och snackade om allt och ingenting typ. Mycket trevligt. Efter en stund så åkte Ellen hem. Men Caroline och Stina stannade kvar och vi pratade om en massa. Tycker om såna lugna kvällar. Tänk att vi satt och pratade i flera timmar, det va inte tyst en minut.. Typiskt tjejer antar jag. Men vi hade många intressanta samtals ämnen så. jag hann int skriva något igår för jag somnade direkt när Stina och Caroline åkte.

Jo jag va och skrev in mig på gymmet igår. Har ju tränat gratis en vecka nu. Men nu är jag medlem. Men precis efter vi hade hämtat tagen som man måste ha för att komma in så åkte vi ner till gymmet, men då funkade inte min, tyr att jag hade mamma med mig.. Men hon gick in först haha. Kändes ganska dumt. Men tog en min eller ngt innan hon öppnade.. Så det va lugnt.
Nu kom Nanna och Malena så ska va lite social.


Ha det bra !



23 April ! Vill inte va i skolan..

Hejsan! Sitter i skolan nu, ganska tomt men har sathina vid datorn framför mig. Jag gick och la mig jätte sent igår.. Vilket jag ångrar lite nu för det va länge sen jag va så här trött. Och vi ska snart ha matte! Men vi ska prata me dansläraren om hur vi ska fixa allt, . Sen blir det mentorstid. Usch för de! Efter de så blir det äntligen mat! Ungspannakaka! Sen blir det  att  åka ut till Aspan och fota! När jag kommer hem så ska vi åka och träna, jag och mamma, jag saknar min träningsvärk nu.. När jag kommer hem så kommer Caroline och Stina, vi ska grilla. Jo Ellen kommer nog med. Så en mys kväll med tjejerna blir det. Vill att dom ska lära mig gå, haha. dom har ju haft lektioner! Men jag hade pilot då så missade det..

Ne men nu ska jag hämta mina böcker! Hoppas ni kommer ha en lika "lugn" dag som jag, :)

ha det bra !

22 April. hmm,. kvällens fråga haha!

Hejsan! Vet ni vad, jag stör på mig på att alla killar är så sukt intresserade av sport! Jag har frågat några killar vad dom hade valt, sex eller sport. jag fick ganska intressanta svar faktiskt. Killar tänker på ett ganska konstigt sätt. Vissa killar gav mig ett ganska bra svar. men andra tänkte inte så långt haha !

Asså kul att fråga folk sånt, för de är inget dom förväntar sig att jag ska fråga bara sådär. Men Hahaa!

Men ne ikväll har det varit lugnt, har gjort de vanliga, städat lite, duschat och nu skriver jag..

Men ska sova snart så ha det bra !

22 April. Precis kommit hem!

Hejsan! nu så har jag och Caroline och självklart lille Stina varit och kollat på när våra snygga esteter spelade! Nu så när jag kom hem så bytte jag om direkt, slängde mig i sängen, och här är jag fortfarande! Men ska snart gå upp och se vad alla andra gör tror jag. Men tror alla kollar på hockeyn.

Ååååh vad glad jag är ! massa olika anledningar! Ser fram emot imon med. :)




Tänker.....

Imon!! så blir det att åka och fota med piloterna! sjukt tråkigt, jag vill ju gå istället. Vi ska kunna gå och allt på Onsdag redan! Vi får se hur vi löser de! de bästa är att jag kommer ha en sjukt fin klänning, söta skor! och inte behöva fixa smink och håret själv! det kallas lyx!

Ha det bra!!

22 April. Torsdag!

Hejsan! Nu sittter jag i datasalen med gänget! alltid lika trevligt. jag har inte s¨mycket att skriva just nu för det har inte hänt allt för mycket. men ikväll så blir det att titta när esteterna spelar på bruket! Dit ska jag med carolini och stina! Vet inte om jag hinner träna idag för jag måste plugga med. men kan plugga extra i skolan imon och kanske hinna träna ! Men idag så ska jag skriva in mig på gymmet. jag har tränat gratis nu haha! Hemligt btw!

   

Är på sånt sjukt jobbigt humör idag, men försöker vara glad !

ha det bra !

22 April. Usch för skolan!

Hejsan! Nu kan  man tydligen köpa biljetter till bion ! Vår film ska visas den 6 maj!
Kom och kolla! :D

Yes, nu sitter jag i skolan, jag trodde de va måndag idag för jag va ledig igår, eller aah nästan! hemma va jag iaf! Så jag gick bort till min kära mamma på kallingeksolan, satt me dom som hade extra matte, men kunde inte hjälpa dom för deras matte är svårare än min haha! Men det va kul att snacka med dom, man märker hur omogna högstadie elever är. Visst jag är inte den mognaste jag vet men dom är helt sjuka ;) Förlåt haha.

Idag så ska jag träna !  Och plugga,.. 

Juste matchen igår
, min lillebror spelade. Dom förlorade med 11-5 tror ja. Men dom är tio och spelade mot de som är 12, och dom hade en 13 åring med.. Så dom fick spela i regnet/snön! Stackarna. men min Linus gjode mål :D ! Jaja men nu ska jag ha estetisk verksamhet!

Ha det bra!

21 April. Ingen skola idag!

Hejsan! Idag så är jag ledig, eller aah nee det är jag inte men hade bara en lektion, så orkade integå på den. Men jag gick upp vid åtta va på gymmet vid hal tio typ. Tränade en timme sen hem! Det va riktigt jobbigt att träna idag för jag hade ingen musik. Men jag gjorde de! Stolt ! Men snart ska jag ta och göra mig iordning, har precis duschat och ätit lunch. Ikväll blir det match min lille Linus ska spela så det får jag inte missa! Dom ska spela mot p12.. jag menar bara 2 år äldre. Men de konstiga är att Linus och dom har en stor chans att vinna, ! Det blir ingen simning ikv. Tar det på Söndag istället för det är det mindre folk och man behöver inte stressa.

Undra vad som händer på skolan nu.. ganska dött här hemma.. ! Men imon är man tillbaka i skolan, usch! Jag tycker verkligen inte om torsdagar, dom är så äckligt långa! Sen efter den skoldagen så ska man orka träna ?! plugga? aah jo visst.. Men får ta det som de kommer...

Snart är det helg
! ville bara påminna alla om det! :D

Hmm.. Ska nog gå och se vad mamma gör på skolan, inte min skola då,. Hon jobbar på kallingeskolan. Får se om man orkar det ne men nu ska jag ta och börja göra mig iordning!

Ha det bra!

20 April. hmm.....

Hej! Visst är kärlek det bästa men samtidigt det värsta som finns, Förstår ni hur/vad jag menar. Något som borde va så lätt, men de alltid lyckas bli så komplicerat. Kärlek är något som borde kännas rätt, men det kan vända så lätt och kännas så fel. Jag har alltid tyckt allt är så svårt, men jag tror ju på de att, du kan aldrig älska någon annan fullt ut innan du älskar dig själv. Jag tycker verkligen det stämmer.



Ne men nu så blir det att sova för mig tror ja. Om en stund iaf!

Sov gott !

20 April.

Hejsaan, ! Nu så har jag precis varit på gymmet ! Så grymt skönt, har varit på fotbollsträningen med, så sjut kallt va det! Men de gick, det kom inte så många ungar vilket va skönt haha, och jag gjorde nästan självmål :s Men ne nu ska jag snart duscha! och juste! ingen skola imo. vet inte om jag rokar cykla ner för en id lektion,.
Men kanske cyklar ner har id sen cyklar jag nog direkt till gymmet, det blir bra!  Eller ne jag stannar hemma och tar gymmet, .D det blir bäst!

Ha det bra!

20 April. datsaaaalen!

Hejsan, sitter i datsalen med ellen, carolien och stina. Det sitter självklart fler här men äääh ! Nu så har vi precis ätit och jag har tryckt en tröja idag ; jag ska ha den imon! efter skolan så ska jag på fotbollen, jag slutar fyra men ska va på plan fem! Efter det då blir det gymmet me mamma, och caroline kanske komme sen med, .:) men ne nu ska vi väl gå snart för Stina vill inte sitta i datasalen haha, :)


ha det bra !

19 April

Skooolan! :)



Teamwork! haha, duktiga vi är, jag har min bror tröja ! fin vaa ! jag är den enda utan rock såg jag nu, ..

Nu så ska vi snart äta jag ska nog äta med Bildeleverna ist! som vanligt, :) Sen blir det matte! Sen hem, gymmet,fotboll, ....... Trött som en gris nu redan! Har klackar idag, samtitigt som jag har världens jobbigaste träningsvärk! smart.....

ha det bra!


19 April. Måndag

hejsan! Träningsvärk :( Kunde inte ens sova inatt för det gjorde så ont haha!  Jag kanske borde ta det lugnt nu ett  tag, men inte än, jag ska till gymmet efter skolan igen, bara springa lite och så. Men nu ska vi fortsätta trycka lite på pilot, sen så blir det att stryka. Sen är vi nog i stort sett klara! är lite tröt på detta projektet nu, så det är bara bra. men idag efter jag kommit hem från gymmet så ska jag duscha, sen till fotbollen. ! fast jag ska inte träna det är Linus :) Jag har träning på Tisdag ute! med mina ungar! häärligt att äntligen komma ut på gräsplan! slippa va  i sporthallen.

men ne nu ska jag ladda in alla biler från fredagen på datorn i pilot.

Ha det bra!

17 April. Kommer inte komma upp imon,.

Hejsan! Jag tog nog i lite hårt med träningen idag, jag menar först gymmet, sen simning! Tycker inte fotbolls tränigen räknas för man gör inte allt för mycket där. :) Men nu så ligger jag i sängen och funderar på vad man ska ha på sig imon, för jag vill inte ha mjukis byxor, det känns så grymt slappt, men kan inte ha jeans för skulle aldrig få på mig dom me denna träningsvärken. Har ju bara såna tajta jeans,. Men aaaahh!! Vad jag inte tycker om kläder just nu. Men ska ha mina nya skor iaf ;) om det går.. Kommer inte kunna cykla imon haha ! Så sjukt ont!

Men ska inte gnälla mer, vill jag få slut på träningsvärken så får jag väl sluta träna, ! och det kommer inte att hända! Snart så ska vi äta pannkakakor ! Så gott!

Usch vilken jobbig dag, jag har städat med ! Heeela garderoben, så skönt! kommer se likadant ut imon efter jag har gjort mig iording innan skolan,. Men jaja det är fint kvällen/natten. !

Ne men juste ! jag såg Avatar! den va helt okej, men äckligt lång.. Hade nog varit roligare at se den på bio, i 3D!

Ha det bra !

18 April. Söndag!

Hejsan!

Har precis varit och duschat, varit på gymmet :) Sen nu ska jag snart äta sen blir det fotboll! Efter de blir det simhallen med Linus, ! Sjukt kul men riktigt jobbig dag, man vill ju hellst bara sova bort söndgen ju! Men isället så blev de så här. Men ne jag ar inte så mycket att skriva och jag harsån träningsvärk i armarna så det gör piss ont att skriva !

Så ha det bra !

17 April. Kna sen gymmet :) nu blir det mys med familjen.

Hejsan! Jag va i kna idag och hittade ett par sjuukt snygga skor! Klack! har bild på dom, men det ä så segt att lägga in bilder på datorn, och jag sa snart titta på fim, Avatar, jag tror jag är den enda som inte har sätt den än,. Men snart så har jag med sett den!! Juste jag va och kollade på mobiler nu, de skulle beställa hem en samsung, men jag trro nog det blir en iphone ändå, ;) haha! När vi kom hem från kna så åkte mamma och jag ner till gymmet här i kallinge, det va sjukt jobbigt att träna idag! Men jag klarade de! En och en halv timme va vi där. Styrketräning är ganska kul faktiskt, :) Men nu ska jag ta och plocka undan lite kläder, sen film ! Men hoppas ni också har haft en lika trevlig dag som jag!

Imon så blir det gymmet på morgonen, sen fotboll vid tre, efter de ska linus och jag simma lite, :)

ha det bra !

16 april. nu ska jag sova !

Hej igen! Nu ska jag nog ta och sova ! är såååå trött, ska upp tidigt med och åka till Kna ! Så kul, hoppas mobilen finns. Och hoppas inte Wb Joel köper en likadan, jag vill va den enda som har en sån i klassen, ! haha, orkar ha likadan som alla andra.. Men ne nu blir det sängen!



Men finns på mobilen ett tag till iaf, om det är ngt, ! :) Gooodnatt på er alla,

16 april. Natthumorn har kommit haha! så dålig hahaha

Hejsan!
Läser lite roliga grejer på en sida som heter http://www.tjuvlyssnat.se/page/2 ! haha ska lägga upp några här med. Ursäkta min humor förresten!

Två killar ~20 sitter på en bänk.
Kille 1: …Och här trodde jag att hon faktiskt ville kolla på Star Wars, men hon ville ju bara ha sex igen. Sådan jävla besvikelse!

Under en träslöjdslektion pratar läraren ~45, med en elev ~16.
Läraren: How do you sharpen a bench planer?
Eleven: With a rock.
Läraren: Good. How do you take it apart?
Eleven: You screw it!
Alla i klassrummet brister ut i skratt.

Fem äldre damer sitter och väntar på maten. Maten kommer in och står på bordet.
Dam 1: Jag säger som min dotterdotter säger: "fan, va' najs".
Dam 2: Men Lillemor, har du blivit sjuttis!

 

Två tjejer ~15 sitter på tunnelbanan då Tjej 1 plötsligt får ett MMS.
Tjej 1: Åh fy fan vad äckligt, kolla vad Filip skickade!
Tjej 2 tittar på bilden.
Tjej 2: Men gud vad stor den är! Den ser typ ut som bratwurst! Eeeew!
Tjej 1: Ja, och den är typ alldeles kletig…
Det blir tyst en stund medan de studerar bilden.
Tjej 2: Lätt den största snigeln jag nånsin sett.

 

Så jääkla kul, :D Vill ni läsa mer sånt så kolla sidan! Det finns ju också felsms.com, den är sjukt rolig men har redan läst alla där nu, så gick vidare till tjuvlyssnat.se, :D

Men nu ska jag nog snart ta och sova, !

ha det bra!

 

 



16 april. skit med...

Hej! Jag ska inte till gymmet. Ska vila mina ben,. Skit med ! Men nu sitter jag i sängen tröttare än nånsin. Fredagkväll och jag gör ingenting. Känns ganska lyckat. Men jag orkar inte.. Imon så ska jag till kna och titta på mobilen jag villl ha corby pro. Sen gymmet om jag så ska dit själv.

Jag tror jag tänker alldeles för mycket på helt fel saker,jag tror det är anledningen till varför jag är så sjukt trött hela tiden. Men jag vet inte hur jag ska lösa de, för att jag kan ju inte bara sluta tänka !!?? Men vill fokusera på den positiva om händer i mitt liv just nu, men kan inte riktigt göra de förens jag löst allt det negativa. Och det är där problemet uppstår.. För jag har ingen aning om hur jag vill göra. Så istället för att tänka på hur jag ska lösa allt så har jag tränat, men nu när jag inte kan längre så vet jag inte hur jag ska göra. Men jag ska skärpa mig nu.. på något sätt..

Men ska se vad min kära familj gör nu, innan jag somnar framör datorn!

ha det bra!

16 april. Mys me de bästa !!

Hejsan nu så har vi varit på brunnspaken och myst lite, och fikat ! Det va ganska mycket folk där faktiskt, jag tror alla trodde att vi hade allvarliga problem, . Men jag förstår dom, vi är inte dom normalaste precis, ! Men det är sådet ska va! Vi tog en masa foton tänkte visa några här nu innan jag ska iväg till gymmet !


Stina med sin bulle, och Ellen,Stina och Caroline tillsammans, så söta!
Sen har nere har vi dom tre tsm igen, fin bild!


Ellen och jag på bild,  :)





Yes, men nu ska jag iväg til gymmet så hinner inte lägga upp fler bilder !

Ha det bra !

16 April. snart slutar jag

Hejsan, ! jag fick Mvg på matteprovet idag! :d SÅ JÄKLA najs,  !!! Jag hade bara ett fel, skickligt. Emn har precis planerat vårt bildspel med Johanna, och innan dess så var det mentorstid, vilket va sjukt segt! Men nu är skoldagen snart över och då ska jag ta och va med bildeleverna, sen blir det brunnen, och massa mys med dom! Ska låna en kamera tror jag, jag vet inte än, har ju den som vi har hemma, men mmmhh. vi får se hur jag gör! Men ne nu ska jag se om jag ska göra något vettigt! haha, juste! jag har hittat mobilen jag vill ha nu! En samsung Corby pro!! :D

  ?    eller kanske en    Iphone?

Svårt! för jag vet inte om jag kan med att det är touch! Båda är de men på den ena har jag knappar med, så jag kan skicka sms,

Ha det bra !

16 April. Prov sen mys

Hejsan! Snart ska jag göra mitt matte prov! Jobbigt.. Men de kommer nog gå bra om jag bara är koncentrerad. För jag tror jag kan det faktiskt. Men sen är det bara mentorstid, foto lektion sen blir det brunnssparken ! Mysa med Caroline , Stina och Ellen, :) Sen efter de ska jag hem och sooovaa!! haha. Men ne nu ska jag ta och kolla igenom matte saken igen innan vi börjar!

Ha det bra!

15 April,

Hejsan,! NU har jag bakat björbärs miffinsen jag ska ha med mig imon, :) Härligt! Det är så sjukt gott/tjockt. Vad skönt mamma kom nyss och dammsög mitt rum! Jag borde ta fram matteboken igen, men orkar inte ! det är så sjukt tråkigt! Jo  förresten! idag så blev jag så jääkla irriterad! jag menar kom på något själv istället för att ta mina ideer hela tiden! Blir så trött på de ! usch....



Men ne nu får jag ta och tänka på något annat, ! Jo jag ska testa Stinas klänning hon ar sytt imon ! Så kuul!! :D Den är jätte fin! ska se om jag får lägga upp den nu innan vi ska visa den, ska ju ändå ha med kameran till skolan, om jag nu inte tar en kamera i skolan, ! Det kan jag ju göra ! smaaart.

Ne men ska ta och plugga lite nu, ! sen blir det duschen, sen sängen! Bra kväll va, !

Ha det bra !

15 april, pluggis johanna här ja

Hej, sitter i sängen och äter päron haha, gott!! Fick mitt betyg för en inlämnings grej vi gjort på NK om miljön. Fick Mvg, ;) najs, har matte prov imon, så när jag kom hem blev det att plugga,. Men nu kan jag det nästan,. Får titta igenom det sen igen. Usch jag har sån sån sjukt jobbig träningsvärk så jag kan ine springa idag, vilket är riiktigt drygt,.

Fy vad kinkig jag va idag i skolan, hela förmiddagen, men sen efter lunchen så hände ngt för vi fjantade mer än vanligt haha, måste varit en sockerkick eller något. . Imon så blir det myys efter skolan, det komer bli kul, jag ska ladda kameran !! :D

Ne men nu ska jag ta och göra ngt innan jag dör av trötthet!

Ha det bra !

15 April Torsdag!!

Hejsan! sitter i skolan, har så sjukt trååkigt och är väldigt trött ! Har sån träningsvärk så jag kan knappt gå! Va verkligen hemskt att cykla idag.. Men det gick, :D Nu idag så får jag inte springa,. eller kan inte rättare sagt för mina ben, men ska se om det blir bättre tills ikväll. Borde plugga ikv med, men får väl hinna göra det med på något sätt. Imon blir det mys i brunnsparken med mina två underbara vänner Caroline och stina !

 Myströjan på idag!! För jag hade så ot så jag kunde inte ta på mig jeans,. ! Illa,. Men det funkar nog, men brukar inte ha jeans i skolan på torsdagar för att det är en sån jobbig lång dag, tycker synd om alla killar som måste gå med jeans varje dag,. haha! 

Men nu ska ja nog  ta och se vilka som har kommit, ser bara Jelena för tillfället.

Men ha det bra !

14 april Onsdag!! Vilket betyder simning!! :D

Hejsan alla, :)

Nu så har jag ääntligen bytt om, ska iväg och simma om en stund, väldigt skönt, Jag kan ju inte springa idag för jag sträckte benet idag på idrotten.. PISS med ! gör sjukt ont och cykla hem va inte de lättaste, men nu är det gjort! När jag kom hem satte jag mig och surade framför tv;en haha, löjligt jag vet.. Men nu är jag på bättre humör. För de är helt tyst hemma, så grymt skönt. De andra stack till fotbollen nu, hela familjen är såna fotbolls nördag :s haha ! Men de kommer verkligen inget bra på tv så det blev datorn!

Jag är så sjukt trött, och ar varit det hela veckan,. Konstigt! Brukar faktiskt inte va sån,. Men de är mkt som ska göras nu, matten och engelskan tex !! Usch för skolan! Men nu är det inte lånt kvar till sommarlovet!



Vill ut och fota, men Staffan tog med kameran till fotbollen,. så jag ska väl göra ngt vettigt typ städa rummmet,. eller äta kanske jag ska ta och göra nu, för det är inte så smart att göra det precis innan vi ska simma,.

Men ni får ha det så bra !

13 april. tröööött!!

Hejsan! Nu så sitter jag  sängen och är svin trött!! Har cyklat, sprungit och gått en sjukt lång onödig runda med Linus! För han skulle sälja majblommor.. Jo juste ! Jag gjorde min redoovisning, det gick väl sådär. Följde inte mitt papper alls, jag bara snackade ! Men skönt att ha det klart nu. Imon så blir det sovmorgon och sen Idrott! Engelska med, sen slutar jag. Då ska jag hem, och så blir det simning på kvällen sen. Ska se om man hinner springa en runda där imellan eller om man kanske skulle ta och plugga,. Har ju matte prov på torsdag, så får äl plugga lite..


haha leopardmönstrat! Det är tydligen något som är typiskt mig, ;) haha !
Det fick jag veta idag i skolan, vilket inte är helt fel för de är sjukt snyggt! tycker jag.. Men nee nu ska jag ta och fixa lite i photoshop! har lite lagbilder att fixa!

Ha det bra !

13 april. snart ska jag redovisa!

Hej, ! Idag så har vi redovisning, och jag är den som ska börja. Bra på det sättet att jag slipper vänta och då börjar man ändra en massa, så jag kör min direkt! Usch,. Aja nu har vi precis ätit, så vi ska snart ha Naturkunskap,. Sen svenska! Juste jag ska snacka om fotboll på redovisningen! Om mina två år som tränare,. Två jobbiga år haha.

Idag så blir det ingen fotboll!     
Var på plan igår litegrann bara ! Satt med och retade Ida och mös med Casper haha. Men när dom stack sen så sprang jag ner på plan till lille Linus. Ganska kul, men hade tofflor,. Så sköt som en get!

Men yes, ha en bra dag!

13 April. I skolan åter igen.

Tisag idag! hej förresten! :)

Sitter i studiehallen med Sathina. Vi ska snart ha första matte lektionen efter lovet! Hääärligt! Har inte så jätte mycket att skriva för det har inte hänt allt för mycket. Det va typ en vanlig morgon, fast sovmorgon då,. vakna, kaffe , Mtv haha, :) Sen blev det att cykla till skolan, vilket va väldigt skönt idag, men nu är an här,. inte lika skönt ! har såna håltimmar vilket inte är kul  vi hade kunnat sluta sjukt mycket tidigare, .
men ska va positiv idag!!

 ha det bra !

12 april. Hmm??

Estet eller Teknikare ?! Det är frågan!

Är man estet så äger man skolan, alla är skit coola och man får sån respekt från folket ;) ( eller inte )

Är man teknikare gömmer man sig i en datasal hela gymnasie tiden och pluggar igenom alla dagar/helger!

Jo men för att göra jämförelsen kort så kan ju alla se att esteter är liiite bättre än vad teknikare är, jag har nog några som håller med men andra inte! Visst det fnns vissa normala teknikare kanske, Men ääh ! Vi kan väl säga att alla teknikare är de men vem vill då va normal. ! Då har vi nu kommit fram till att esteter är bäst åter igen, :D Konstigt!

Ne men allvarligt, jag hade lätt kunnat tänka mig att bli teknikare faktiskt, dom verkar ha kul. När man väl ser dom!

Men nu ska jag sova snart  !

ha det bra !

12 April. Precis kommit hem från fotbollen

hejsan , !

Nu så har jag laddat in alla nya foton, va ute och fotade idag när jag kom hem. Tog lite tid att komma hem, för Caroline fick punka. Men gick med henne, :) Men nu ska jag visa lite foton jag tagit idag, mest på mina katter,. :S Låter ganska töntigt, men guud va söta dom är. Ska visa!


Titta vad fina dom är ! Har nog fler bilder från idag, jag va vid vatten tornet och fotade !



Emn testade att ta en så kallad fokus bild, med den nya system kameran!! Den till vänster då sen jag mästerfotografen i glaset till höger haha, :) Snajsigt ! Ingen säger så längre jag vet,. men ska försöka få de ordet att bli lite mer nytt! ska se om jag lyckas!

Ne men nu blir det duschen för mig, !

Ha det bra !

12 april. Fortfarande i skolan, :)

hej nu sitter jag i skolan i datasalen, vi har tryckt tröjor hela dagen idag är helt slut. Vi ska fortsätta nästa vecka! Nu så ska jag va kvar och hålla Johanna sällskap, Och sen får man sällskap hem av Caroline och Stina ! Härligt! Ikväll kommer nog Nanna igen, om inte så ska jag träna. Men har inte så mycket mer att skriva !

 vill ha !

Ha det bra !

12 april. I skoolan!

hej ! Nu ska jag snart ha pilottid, vilket jag inte har sett fram emot.. Vill hellre ha min  matte lektion som jag ska ha iofs efter lunchen. Tror johanna ska hänga med dit, men vet ej. Vi får se vad vi ska göra på pilot nu idag, om vi ska börja trycka eller inte.. Jaja men iaf helgen har varit jätte mysig, efter vi hade firat Staffan så kom Caroline och Stina och åt våffelpannkakor med mig. Det va så sjuukt tjockt, men gott!

Igår satt jag barnvakt åt Nanna, vi målade med fingerfärg. Ni skulle sett köket efter vi va klara! och jag va helt blå och grön i hela ansiktet med. Och hela Nannas kläder va nerkladdade. Efter de kollade vi på Små Einsteins, och åt glass. Väldigt mysigt! :) Sen skulle jag hem  för jag hade träning, men fick så sjukt ot i huvet så jag stannade hemma. Eller aah vi va kvar ett tag där.

Yes, idag kommer mamma dra med mig ner till gymmet,. Jobbigt! men de kan väl bli kul.

men ha det bra!

Lördag 10 april.

hej alla. :) Nu så har jag precis varit och ätit, ska väl ta och fråga Linus om han vill ut en stund. Ska inte träffa tjejerna förens ikv. Och innan dess blir de middag med familjen. Igår fyllde mina far år! Han som bor utanför sthlm. jag har två stycken btw! En som bor i samma hus med. Han fyllde år i torsdags. Jobbigt när de fyller år så tätt. Men ne nu börjar de ju att regna,. men tror inte Linus störs utav de, ! Imon blir det simning !! Så grymt skönt!

bruuum, längtar tills man har körkort! haha!
Fy vad uttråkad jag är! Linus ville se ngt som gick på tv, :s S jag ska sova igenom de sen gå ut!
Små syskon.....

Men ha det bra !

Lördag 10 april. frågor.

133 tonårsfrågor

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - japp
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - njaa nee.
hur många har du varit kär i? -  eeh,.
är du kär just nu? - haha,


- Tio frågor om dig själv
namn? -  Johanna Natalie Vahlberg
när fyller du år? - 16 oktober
några piercingar? -  hade i näsan men tog bort den,
vad har du på dig just nu? - jeans och en svart tröja,.
vilken årstid är bäst? -  sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna och få mitt kaffe !!
vad tycker du mest om hos dig själv? -  Att jag är framåt.
vad är du bra på? - mycket, ;)
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - hmm, beror på.



- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - jag..
vem är den roligaste av dina vänner? - Emn Stina kanske haha.
vem är snyggast av dina vänner? - Caroline.
vem är sötast av dina vänner? - stina
vem är mest partyprisse? - Ellen
vem är den du helst har filmkväll med? - Mina tjejer.
vem av dina vänner är mest "evil"? - Johanna, ;)



- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jadå,
vem är farligast i din familj? - tim
vem ser roligast ut i din familj?  Kenny
vem är coolast? - Linus
har ni något husdjur? - nej, aporna has left the building
vem har du mest gemensamt med? - Oj,.
vem står för underhållningen?  Linus
vem sover du oftast med? - iingen.
roligaste kvällen med familjen? - hmm..



10 frågor om idag
vad har du gjort? - Handlat haha.
vad ska du göra nu? - äta,.
har du gjort något dåligt idag? - nepp.
vad har du ätit idag? -  macka,
har du duschat idag? - inte än.
är du trött nu? -  jaa
vad händer i morgon ? - simma
går du i skolan? - jaa
har du varit i skolan idag? - nee




- ANNAT
Hur mår du just nu? -  Sådär
Har du piercat dig? - ja..
Är du hungrig nu? - Lite
Vad är klockan nu just nu? - 14.22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bdb, facebook och blogg + msn,


TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Min far
Vem ringde du senast?  -  Min far haha
Vem sms:a till dig senast? - Marcus
Vem sms:a du till senast? - Marcus


- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? -  ca 15 min sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - oj, emn typ 4 månader sen.


- ÖVRIGT
Gillar du punk? -  nja...
Har du sminkat dig idag? - japp.


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? -  nej, :)
är ditt favoritband/artist? - oj, massa olika



- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? -  jaa
Har du fler än 3 jeans? -  jaaaaaa
Har du fler än 5 tröjor? -  jaaaaaaaaaa


OCH HÅR
Använder du mascara? - jaa
Använder du wax? -  japp
Använder du ögonskugga? - Händer väl
Använder du kajal? -  sällan
Använder du hårspray? -  jaa
Använder du volymspray? - ibland
Andänder du mousse? -   nej
Använder du deodorant? -  ja
Använder du skinspray? -  nej
Använder du parfym? -  jaa
Använder du läppglans/läppstift? -  yes
Använder du brunkräm? -  emn ah
Använder du rouge? -  jaa
Uppsatt hår eller hängande? - idag- Uppsatt
plattar/lockar du håret varje dag? - jaa
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nee, men inte långt från haha.



KÄRLEK
Är du kär just nu? - kanske, ;)
Har du kysst någon idag? - nee, inte idag.
Har du ett förhållande? -  nepp
Är du romantisk? -  nee det är jag nog inte,
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? -  haha inte med mening.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - haha jaadu..
Hur länge höll det?  - ett litet tag
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - trött på att va singel,
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -  haha, aahdå, men de va läänge sen !
Vem sov du senast bredvid? - Oscar.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - haha jadu undra vem !
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - hah, ;)
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  oj,. 19 va??
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha jag hara bara bröder så nej .
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - absolut ! INTE
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  Brat! haha, älskar fina kläder...

ha det bra!

Lördag 10 april.

Hej, vet ni vad jag såg Shutter Island igår, det va en bra film, men inte bttre än the Collector. Det va så sjukt jobbigt sen när man skulle sova efter de filmen, har blivit ganska känslig haha. Men dom va ju på ett mental sjukhus, människorna va ganska läskiga, speciellt hon me de röda ögonen,. Men men jag skrev inget igår va? eller,. Jag kommer inte ihåg, jag va på stan iaf, hittade inget,. Köpte dock en system kamera till Staffan i födelsedags present. Bokade en ny tid hos tatueraren. Fast den är inte förens i höst, för jag vil inte öra den på sommaren det är bara dumt ju, då får man ju inte bada ! :)



Båda filmerna är bra men ingen slår The Collector! Ne men nu går vi vidare från detta filmsnack!

Nu så ska jag snart ta och äta lunch, Sen måste jag städa lite :/ IGEN...

Juste! Fotbollen, jag skrev ju att jag skulle på match,. Jo mina 01,02 or spelade också,. Missade de! Men de va lugnt ändå, de vann en match förlorae den andra, 00:orna förlorde båda matcherna mot Rbk. Men vi hade inga avbytare ! INGA! Jag menar dm hade fyra stycken,. Illa. Men målvaktens tumme gick ur led, alltså våran målvakt,. :( stackarn.

Ne men ha det bra nu!

8 april maaat!!

hej igen!
Så då stack Tim, nu sitter jag här igen men med kaffe i handen! Undrar vart mamma och Linus tog vägen, :S Men tog en bild på tim ska ladda upp vänta lite bara,. :) Tog en bild på Kenny med. dessa två är mina storebröder!



De va iofs en gammal bild på Kenny, de va förra året när han tog Studenten,
Nu kom dom ääntlgen hem, mamma och Linus menar ja :)

Då blir det förhopninsvis mat haha, ! Hungrig igen,.

Linus visade sina nya fotbolls skor så grymt snygga! ungen kan sina sak! och benskydd fick han med.
ska visa haha, .)



Skit snyggt :D

Ne men nu bli det mat!

Ha det bra !

8 April. Vill haa Kaffe!!!

Hejsaan!
Ne men nu har man äääntligen blivit helt klar!

Nu blir det Kaffe!!!!
ne får ta och stänga av datorn nu, haha, :) Ser fram emot helgen!!
Har städat mitt rum med, Så fint! men stängde bara garderobsdörren,. Orkar inte ta de nu, har ont i huvet, säger vi.. Men ne vilket fint väder de e ute, borde gå ut me kamera lite, men är inte kul när man inte har den riktiga kamera hemma, Får ta bilder med kameran ni ser på bilden, jag älskar den men den är inte dn bästa,. Men praktisk att ha med sig,. Nu blir det kaffe för mig, !

Ha det bra !!

8 April. Ont i ryggen, :(

Hej, ! Jag har så sjut ont, ! de va bra när jag vaknade men efter jag va ute och sprang imorse så fick jag skit ont! Så jäkla tråkigt,. Men jaja! Snart kommer bror på besök en stund, Tim :) Folk lyckas alltid komma när man inte orkat städa rummet. . Sen blir det match i eftermiddag, Ksk mot Rbk. Lätt vinst för oss, vill jag tro.. Men Rbk är et riktigt bra lag så vi får väl se. Ska heja på pojkarna ! Deras första match i P00, Nervöst! Linus är iväg och ska köpa nya fotbollsskor, Igen!! Bortskämda unge haha, :) Igår så åkte jag in till rby en sund, snackade lite me Oscar. Sen blev de hem, och sova ! De va så grymt skönt att sova, men är iofs lika trött nu som jag va när jag somnade menmen,.

Saknar er, !

Känner mig inte alls pigg idag,. Orkade bara göra mig iordning, men inget gick som jag ville,. Torsdagar :(

Men ska va glad och göra det bästa utav de, ska försöka iaf, ! ha det bra !

7 april.

Hej alla igen! :) Ne men kanske skull ta och göra något, med tanke på hur min dag har sett ut! Men har så sjukt ont i ryggen känns som om att jag är typ 80 år gammal,. Har lagat mat idag! två ggr,. först va det lunch! Det blev sallad. Gottt!!, Sen nu middag, som jag gjorde till hela famljen då såklart, . Men de kan va kul ibland.


läskigt hur ego man verkar va ,.
Men alltid kul att ta bilder ju! Det måste ni ju hålla med om, :) Hittade dessa i de bild arkivet på bloggen som man har,. Alla bilder samlas där som man en gång använt förut, Väldigt bra,

Igår, så pratade jag med min mamma, ganska mycket. Väldigt skönt, det är läskigt att hon ser på mig direkt när det är något. Hon säger att det syns så väl i mina ögon. Jag kan lova er alla att jag har världens mest förstående mamma. jag älskar henne sjukt mycket. Tackar henne för att hon orkar me mitt ständiga gnäll.

Men ha det så bra nu!

7 april .

Hej, Idag har varit den lugnaste dagen i hela mitt liv, jag hara bara varit och fotat lite och så, Jo ja va ute och sprang med men trampade fel så nu har jag ont i ryggen, :S och inte lite heller,. Hade mina nya jeans idag! så jääkla sköna! Jag brukar ju alltid ha tajta jeans, men nu har jag ett par som inte e de ! Häärligt!



Japp men dom är ljusa, brukar inte tycka om de, men dessa va så grymt sköna, !!

Jahapp så va det torsdag imon vilket betyder att jag ska kolla på Match! Min Lille Linus spelar mot Rbk, deras första match i P00 Laget, :D Jag kommer heja som bara den! Stackars Linus,..

Ne men nu blir det mat puss på er!!

5 april. Jag ska snart sova tror jag,.

Hej alla, :) Nu så sitter jag i sängen och skriver, har inte skrivit så mycket på senaste tiden men man är inte vis datorn lika mycket nu när de inte är skola. Usch va trött jag är,. Ja har nyss duschat efter att varit ute och sprungit i skogen. Innan idag så träffade jag sathina en stund vi snackade om gamla minnen, haha :) Imon så är jag hemma själv hela dagen så vi får se vad jag hittar på då.

Det finns så mycket jag vill berätta men jag vet inte hur och till vem,. De gör mig så trött!

Ne men nu ska jag se vad som händer på facebook !

ha det bra !

4 april. Söndag,

Jaha då va man sjukt trött,. Skulle lätt kunna sova nu, men lite tidigt kanske. Vet inte riktigt säkert än om va det är som händer imon, me vi får se. Något kul ska man väl hitta på. Jag fixade mina naglar idag, dom är rosa nu haha, riktigt fuult! Men de är något inte alla har, så de blev bra till slut, :) Sligorna blev med bra, men de kommer säkert bli grönt snart,. Tim kom förbi en stund idag,. han sa inget speciellt. Bild på han ! de har jag bara en på min dator, ska se om jag hittar den .



Jaha det här va ganska länge sen, de va den 16 oct på min födelsedag! Utanför Blekan.

Då är man ledig nu en vecka, ! skönt men ändå ganska drygt,
Men vi får se vad som händer.

Ha det bra!

4 april. Söndag,

Hej, :) Idag så blir det ingen fotboll utan simning istället. Idag så har jag varit och slingat håret, jaa de e typ de ända nu när jag tänker efter,. Men snart blir de mat, måste byta om med, sen simhallen. Har börjat va där ganska ofta, vilket bara är bra. Hade tänkt sprnga idag igen, men de är ganska jobbigt väder, jag tror det kommer börja regna snart.. Bestämdemig annan lovet började att jag skulle träna ganska mycket på lovet för då har man ju iaf tid, men jag missar ju cyklingen, ! Igår när jag va ute och sprang så träffade jag på folk igen! jag menar va gör ni ute i skogen folk! De springer inte ens, de är typ som om att de har en saamlingsplats där eller något,. ganska läskigt,. Men juste ! jag va på bio me tjejerna, filmen va riktigt bra! Valentines day, jag tror jag börjar tycka om såna filmer nu. Den va såå fin. Ne men nu ska jag väl ta och börja byta om men ha det bra allihopa!

2 april.

hej alla, ! :)

Ligger i sängen och är svin trött! Kommer somna på bion hah, :) Men hoppas verkligen den är bra,. Yes men har precis ätit, de va sjukt gott!! Borde kanske ladda upp lite bilder men har inga,. Bara samma gamla bilder!

? ?

Vad väljer man?!... :P

Ne men nu ska jag ta och sova tills Stina och caroline kommer, :D

Ha en bra Fredagskväll allihopa!

2 april. Stinas Födelsedag

Hejsan allihopa! Idag är de stinas födelsedag! Gratis till henne, :) Vi ska mysa heela kvällen på bion, vi ska se Valentines day. Idag så har jag varit ute och sprungit, träffade på massa trevligt folk i skogen!, Sen belv det duschen, solen sen började jag göra mig iordning, men behövde bara ta på mig leggings och ett linne, för vi ska ju ändå bara va på bion, de kommer nog inte va så mycket folk där man känner, förhoppningsvis,. ;) Kenny kom med massa Påskägg idag, ! så snällt, två små och ett stort!, :) Men aja ne men nu ska jag va lite social, har Linus nu en stund.


Men ha det bra!

Torsdag 1 april Vill sova nu!

Hejsan alllihopa! Nu sitter jag här igen och har precis kollat på de nya mobilerna som kommit in, men aah.. Har varit ute och sprungit, de va skönt! Hade bara träningsvärk i armarna och magen idag, så då klarade jag ju att springa! Efter de så skulle vi till Picnic ! Då tog jag en sallads bomb ! Ni måste testa de! sjuukt gott jag lovar! Bättre än pizza! Men inte kebab, haha,! Imon blir de mys med tjejerna, ! Kommer bli kul. När jag sprang så kände man de verkligen i benen! lite träningsvärk från igår hade jag allt, men stannade efter en kilometer och stretchade, sen va det bara att fortsätta! Jag känner mig så duktig! Ska inte fuska! ska hålla fast vid detta nu! Jobbigt imon, men ska klara de.

Ha det bra !

Torsdag 1 april Sitter och äter Middag i sängen,

hej! De andra är på gymmet så jag fick göra midag själv, gjorde en skit god sallad med feta ost i, ! Sen när de kommer hem så ska dom ta Linus och jag ska ut och springa, :D Härligt! Men nu så ska jag snart byta om och gå ut med Linus, ska va hemma me han nu en timme, men va tvungen att äta först! Juste! jag va och hade betygssamtal! Ligger på Vg i svenskan,. men ne nu kom ju Linus in, men han ville inte ha sallad så får väl hitta på något till han nu, men ha det bra !

1 april Sista dagen i skolan!

Sista dagen idag! det tog hur lånt tid som hellst att komma in på bloggen idag .. Men vet ni, jag vaknade halv sju, Försovde mig, men va ändå klar fem  i sju! Är man inte skicklig då? haha, Rekord tid ju! Trodde träningsvärken skulle vara  värre idag än va den är, Skönt! Då kan man träna ikväll igen, Härligt! imon blir det Biomys med Stina som fyller år, och caroline, och sen Ellen me då ja, :)

hemsk dag i skolan idag,. bara dryga lektioner,!!

 
Detta monstret va hemsk inatt,. hörde han springa och välta saker ändå till mitt rum!!
men Lille Alf är så söt, ;)


Nu kommer folket, men ha det bra!

RSS 2.0